Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
789
...
805
>
morgoth_srs
Цитиране
26 септември 2025
The_Doctor46 написа
Абе питаш ли ги в Токио 41 милиона души как са.Вярно,това е с околностите,ама е най-населената зона в света.Те там ходи в метрото да видим. Влаковете в БГ не са забавни нито с компания и бири,нито без.Страшни коптори.

Метрото в Токио не е чак толкова натоварено - в София в час пик е по-зле. В Токио са страшно много линиите, и влаковете са на половин минута. Отделно имаш и същински градски влакове, които са над земята и са през 2 минути. Аз си ги ползвах тях, понеже хем ми важеше картата за влаковете, хем гледката яка - като метрото в Cyberpunk 2077. А за междуградските влакове стрела да не говорим какъв кеф са - чисти, бързи, с удобни седалки
bojosan
Цитиране
26 септември 2025
Мен вече ме губят като донор, свършва ми другия месец геймпаса и няма да го подновявам. Единствената игра заради която съм абонат е мултито на MW3. Сега там стана Палапурдова кръчма - некаква попара от кисело зеле и крем карамел. Не стига че от 12 човека двама трима сме с Кашони само, не стига че ме пуска на 70 ms пинг, зарежда по 10 минути карта, но и чийтъри пуснаха, просто се не трае...Просто нема смисъл вече да съм абонат и те това е. https://ibb.co/cSnsQtfc
The_Doctor46
Цитиране
29 септември 2025
Четохте ли,че продават ЕА за 50 милиарда долара?Някакъв саудитски фонд,някаква частна компания и друга ,собственост на зетя на Тръмп са кандидати.Арабелите вече имали 9% от акциите.Според един от мениджърите, геймърите вече не искали да купуват нови заглавия,а се придържали към старите и за т'ва ще наблягат на криминалните схеми тип ФИФА.Това е абсолютна глупост.Може би изхождайки от техния си опит е вярно,защото ФИФА,НФЛ и тн. всяка година са едни и същи,и хората не им купуват вече боклуците,но това не означва,че геймърите не щат нови заглавия,а че те трябва да пуснат някакви интересни нови IP-та.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
30 септември 2025
Мернах го като слух преди известно време, но мислех, че е фейк или някакви спекулации, но се оказа, че е точно това.
Ако не са китайци, ще са араби. Аз лично се учудвам, че поначало се продава, защото ЕА не е била в някаква финансова криза както Юбисофт бяха (и май още са). Даже напротив. И честно казано, не знаех реално кой е собственик на ЕА и проверих на кого арабите и фондовете плащат 55 млрд - оказва се, че Вангард и Блекрок са били сред собствениците, заедно и с арабския фонд - един вид част от тези 55 млрд се връщат обратно при арабите още със закупуването, защото го купуват от себе си. Според ЧатГПТ, продажбата е породена именно от добрата финансова стабилност на компанията, т.е. за печалба на акционерите.

Изобщо тези финансово-корпоративни схеми са ми доста странни.

LethianDream
Цитиране
30 септември 2025
Уикенда поиграх малко първия Hades. Мега прехвален rogue-lite, който ми стана скучен точно след 10 минути игра.
Вероятно втория Хадес, който има опустошителни десетки от всички гейм медии, е още от същата скука.
Продължавам да не мога да разбера къде е проблема- дали в мен, че обичам друг тип игри или в медиите, че харесват лайна
The_Doctor46
Цитиране
30 септември 2025
LethianDream написа
Уикенда поиграх малко първия Hades. Мега прехвален rogue-lite, който ми стана скучен точно след 10 минути игра.
Вероятно втория Хадес, който има опустошителни десетки от всички гейм медии, е още от същата скука.
Продължавам да не мога да разбера къде е проблема- дали в мен, че обичам друг тип игри или в медиите, че харесват лайна
От опита в Hategame бих казал ,че 100% проблема си е в теб,че не харесваш определени игри/жанрове,което е нормално.Всеки си има такива.Hades е супер представилтел на жанра си.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
30 септември 2025
Ако оценката на първия или втория Хадес беше 3/10, сега щеше да я величае както играчкин Rockstar. И това независимо от жанра
dzhiny
Цитиране
30 септември 2025
Масово всички нови в тоя жанр копират от Хадес-а. Тва не е игра, която да поиграеш "малко". Изискват се преигравания и надграждания/подобрения, че да минаваш с по-голяма лекото по-долните секции и да дърпаш нагоре и точно там идва зарибявката според мен. Втория си ми изглежда 1 към 1 като първия, за тва и не мисля да го играя за сега.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
LethianDream
Цитиране
30 септември 2025
nightwarrior написа
Ако оценката на първия или втория Хадес беше 3/10, сега щеше да я величае както играчкин Rockstar. И това независимо от жанра

По никакъв начин оценките не ми влияят, просто отбелязвам за Хадес.
Експедиция 33 също е залята от десетки, но там е напълно заслужено, дори бих казал, че е подценена игра
Киберпънка, която може би е най-любимата ми съвременна игра също има доста високи оценки.

Трябва да има някакво разделение на нещата за мен, не може да даваш десетка в ревю на игра като Хадес или новия Принц на Персия. Десетка е за трима човека-маниаци като Любо, не за всички хора, които са си купили играта. Затова напоследък гледам директно оценките за дадена игра в Стора и решавам на място дали ще е добра или не.

lyubohar
Цитиране
30 септември 2025
На мен също грам не ми хареса играта, но за разлика от Летиан аз първо търся вината в моя телевизор и ѝ дадох няколко шанса - все пак може нещо да не съм видял/разбрал/дочакал. Много пъти се е случвало и после се радвам, че съм упорствал.

Обаче не, тая игра не е моето. Иначе прекрасно виждам как някой би се изкефил много. Но аз генерално имам голям проблем с почването отначало, то затова и любимият на Летиан Darkest Dungeon не ми хареса, както и много други roguelite и подобни, които обективно са си супер игри. Не е моето и тва е.

"По никакъв начин оценките не ми влияят, просто отбелязвам за Хадес."
Иначе това беше забавен виц. Реално всички твои оценки звучат така: "тази всички много я харесват, обаче аз..." или точно обратното Буквално и в оценката ти за Hades 5 мнения по-нагоре се говори повече за чуждите оценки, отколкото за твоята и те challenge-вам да си намериш едно мнение, което да не съдържа чужда оценка (на медии и т.н.) Ако наистина не ти влияят, значи си бахти мега-стабилния да говориш постоянно за нещо, което всъщност грам не те интересува и влияе

LethianDream
Цитиране
30 септември 2025
Горе съм писал две игри, които всички много харесват, вкл. и аз Има и много други, точно и описаните от теб Darkest Dungeon 1 и 2, които колкото повече играя, толкова повече разбирам колко са велики и грандиозни.

Нищо общо с Хадес, нищо общо.. Разлика от земята до небето.

Може би проблемът е и в мен, че нямам търпение да вляза като Любо в детайли в нова игра, по-скоро се кефя да преигравам напоследък стари класики.

Rostik79
Цитиране
01 октомври 2025
Гледах ревю на новия Хадес - казват, че усещането за прогрес е много по-осезаемо и след всеки рън имаш по нещо ново. В роуг игрите точно повторяемостта ме отблъсква, но ако наистина е както казват, може някой ден да я пробвам, обаче я няма за плейстейшън.
Впрочем навремето изиграх Bastion - първата игра на това студио и много ми беше харесала (и страхотен саундтрак). После пробвах и Transistor, но тя не ми влезе.
lyubohar
Цитиране
01 октомври 2025
Аз и Бастиона и Транзистора изиграх и си бяха супер. Иначе в първия Хадес си се усеща прогрес, не е да няма. Просто тая схема ми е скучна на мен.
dzhiny
Цитиране
01 октомври 2025
Много ми се играе нещо подобно на Divinity OS2, но не Baldurs... A повечето са DnD

Любо кажи някоя друга твоя любима (без XCOM).

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
01 октомври 2025
В тоя дух мога да ти препоръчам Planescape Torment. Играта има може би най-яката история от всички RPG-та, но е стара и битките са малко гадни. Има Enhanced версия.
<
1
...
789
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.