Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
morgoth_srs
Цитиране
26 септември 2025
The_Doctor46 написа
Абе питаш ли ги в Токио 41 милиона души как са.Вярно,това е с околностите,ама е най-населената зона в света.Те там ходи в метрото да видим. Влаковете в БГ не са забавни нито с компания и бири,нито без.Страшни коптори.

Метрото в Токио не е чак толкова натоварено - в София в час пик е по-зле. В Токио са страшно много линиите, и влаковете са на половин минута. Отделно имаш и същински градски влакове, които са над земята и са през 2 минути. Аз си ги ползвах тях, понеже хем ми важеше картата за влаковете, хем гледката яка - като метрото в Cyberpunk 2077. А за междуградските влакове стрела да не говорим какъв кеф са - чисти, бързи, с удобни седалки
bojosan
Цитиране
26 септември 2025
Мен вече ме губят като донор, свършва ми другия месец геймпаса и няма да го подновявам. Единствената игра заради която съм абонат е мултито на MW3. Сега там стана Палапурдова кръчма - некаква попара от кисело зеле и крем карамел. Не стига че от 12 човека двама трима сме с Кашони само, не стига че ме пуска на 70 ms пинг, зарежда по 10 минути карта, но и чийтъри пуснаха, просто се не трае...Просто нема смисъл вече да съм абонат и те това е. https://ibb.co/cSnsQtfc
The_Doctor46
Цитиране
29 септември 2025
Четохте ли,че продават ЕА за 50 милиарда долара?Някакъв саудитски фонд,някаква частна компания и друга ,собственост на зетя на Тръмп са кандидати.Арабелите вече имали 9% от акциите.Според един от мениджърите, геймърите вече не искали да купуват нови заглавия,а се придържали към старите и за т'ва ще наблягат на криминалните схеми тип ФИФА.Това е абсолютна глупост.Може би изхождайки от техния си опит е вярно,защото ФИФА,НФЛ и тн. всяка година са едни и същи,и хората не им купуват вече боклуците,но това не означва,че геймърите не щат нови заглавия,а че те трябва да пуснат някакви интересни нови IP-та.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.