Изобщо тези финансово-корпоративни схеми са ми доста странни.
По никакъв начин оценките не ми влияят, просто отбелязвам за Хадес.
Експедиция 33 също е залята от десетки, но там е напълно заслужено, дори бих казал, че е подценена игра
Киберпънка, която може би е най-любимата ми съвременна игра също има доста високи оценки.
Трябва да има някакво разделение на нещата за мен, не може да даваш десетка в ревю на игра като Хадес или новия Принц на Персия. Десетка е за трима човека-маниаци като Любо, не за всички хора, които са си купили играта. Затова напоследък гледам директно оценките за дадена игра в Стора и решавам на място дали ще е добра или не.
Обаче не, тая игра не е моето. Иначе прекрасно виждам как някой би се изкефил много. Но аз генерално имам голям проблем с почването отначало, то затова и любимият на Летиан Darkest Dungeon не ми хареса, както и много други roguelite и подобни, които обективно са си супер игри. Не е моето и тва е.
"По никакъв начин оценките не ми влияят, просто отбелязвам за Хадес."
Иначе това беше забавен виц. Реално всички твои оценки звучат така: "тази всички много я харесват, обаче аз..." или точно обратното
Буквално и в оценката ти за Hades 5 мнения по-нагоре се говори повече за чуждите оценки, отколкото за твоята и те challenge-вам да си намериш едно мнение, което да не съдържа чужда оценка (на медии и т.н.)
Ако наистина не ти влияят, значи си бахти мега-стабилния да говориш постоянно за нещо, което всъщност грам не те интересува и влияе ![]()
Нищо общо с Хадес, нищо общо.. Разлика от земята до небето.
Може би проблемът е и в мен, че нямам търпение да вляза като Любо в детайли в нова игра, по-скоро се кефя да преигравам напоследък стари класики.
Любо кажи някоя друга твоя любима (без XCOM).