Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
792
...
805
>
dzhiny
Цитиране
13 октомври 2025
Любо, ти през Стийм ли игра Black Ops 6? Какъв е тоя лаунчер вътре с 100 секции, мега неинтуитивен? Отворих уж Black Ops 6 от менюто, че излезе и стартира само играта и чакам на Launching вече 10 минути. Горе в ъгъла уж оправя Shaders ама стои на 0% Wtf Излезе накрая Press Any Key To Start и натискам и греда - нищо не се случва.

P.S. нещо не мога да се кача на сървърите им...

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
13 октомври 2025
В gamepass, но и там е същото. Ужасен е лаунчерът...
nightwarrior
Цитиране
13 октомври 2025
Да, навсякъде е ужасна гняс тоя лънчър, само на конзоли не знам как е, ама предполагам и там е леш. Тъпото е че дори само кампанията да искаш да минеш, пак си е едно 50-100 гб за 6-8 часа линейна игра. Тия какво е компресия изобщо не знаят.
dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Голяма борба от снощи и troubleshooting, в рутера влизах, network настройки и дебъгинг, антивирусни и firewall спирах, закачих wi-fi и няма развитие. Тикет вдигнах към Аctivision и настройки по акаунта гледах. Сега пуснах едни настройки и успявам да вляза в менюто на кампанията поне, от там почва да ми зарежда и тва е... Текста четоха артистите. Явно няма да играя. Тя офлайн не може да си пази save-овете тая тъпня. Голяма зарибявка ме зарибяха да я купя за оставащите 2 дни free, няма що...
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Аз пак да кажа, че с gamepass излиза под 20 лева да се мине това + още за колкото игри човек има време да мине в рамките на месец (ако не иска да го държи постоянно). Дори аз с моя рехав гейминг минах Black Ops + Индиана Джоунс (която е голяма игра) и даже ще ми остане около седмица свободна. Под 10 лева на игра ми излезе, за хората с повече свободно време може да се върже и по 5 лева на игра.
dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Може ли линк за въпросния геймпас? И то дали ще има разлика, той лаунчера е все един най-вероятно Steam или там сигурно няма да тръгне тая кънекция.
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Е аз нали го играх там допреди 4-5 дни, не съм имал никакви грижи с конекции.
Ако и там не тръгне може би има някакъв проблем при теб. Какво точно се случва?
https://www.xbox.com/bg-bg/xbox-game-pass/pc-game-pass?xr=shellnav
The_Doctor46
Цитиране
14 октомври 2025
Геймпас е услугата на XBOX за гейминг.Би трябвало да я имаш инсталирана по подразбиране.Въпроса е,че не поддържа България като регион и трябва малко "хватки" преди да може да се абонираш
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Още ли е така, много зле...Аз навремето като се абонирах никой още нямаше и някак беше логично, не съм очаквал още да е така. Със сигурност картата ми вече е българска (преди май и с БГ карта не можеше).
LethianDream
Цитиране
14 октомври 2025
Там е смях с абонамента, всички българи сме на един адрес в UK
The_Doctor46
Цитиране
14 октомври 2025
Да и не мога да разбера защо още не са ни добавили.Пазара е малък,но предполагам,че не е някаква голяма разправия просто да разрешат и тук да се абонираме като нормални хора.Заеви.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Сега погледнах, адресът си ми е български. Единствено за country трябва да се даде UK. Пак е тъпо де...
Rostik79
Цитиране
14 октомври 2025
Бях забравил за безплатната проба на БлЯк Опс 6, сега я пуснах да се инсталира дистанционно докато съм на работа.

Даже Сони, дето са суперкуца компания откъм отношение към потребителите имат локализация за България, при това на български, странно, че МС все още нямат 2025-та година.

Малко почетох защо така МС пасуват за такива пазари, докато Сони имат поддръжка ... Политиката на Майкрософт е да включат локализация за Xbox услугите само ако имат пълна поддръжка на останалата си екосистема от услуги. За България (както и Сърбия, Румъния, Хърватска), тя е частична - има поддръжка за Уиндоус и офис приложения.

Microsoft operates Xbox services (Store, Game Pass, Xbox Live, cloud gaming, etc.) only in countries where it has full legal, technical, and support infrastructure.
This means:
Localized store and pricing in local currency
Local payment processing and tax compliance (VAT, consumer protection, etc.)
Customer support in the local language
Regional content licensing agreements (for digital games, streaming, and Game Pass titles)

Т.е. не могат просто да сложат в системата отметка на "Bulgaria: Unlock". Трябва да имат кол-център на български преди това (специално за Xbox) и разни такива неща.

Докато Сони са по-гъвкави, защото имат по-малък набор от услуги, а и бройката конзоли предполагам за България е в пъти по-голяма в полза на Сони.

dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Ростик, предполагам на PC-то я инстаираш? Кажи след това как е при теб и тръгва ли ти кампанията. И аз я пуснах на ново, дано тва реши проблема.
nightwarrior
Цитиране
14 октомври 2025
Game Pass РС си е напълно достъпен в България от поне две години. Конзолния и Клауд гейминга им не са. Ако си само за PC Game Pass не ти трябва нито чужд адрес нито чужда карта.

Ако си на конзола ти трябва чужд адрес(повечето както каза Летиан) ползват UK и доколкото знам обикновено плащат с Пейпал, ама това второто е противоречива информация.

Аз на PC паса съм си с моята карта и с български адрес и не съм имал проблеми. BO6 го пробвах през гейм паса и нямах проблеми с връзката. Имах проблеми със самата игра(в смисъл, че не ми хареса).

<
1
...
792
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.