Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Аз тъкмо да намеря няква пуцалка дето да ми допадне що годе и то гледай...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Така и не каза какъв точно е проблемът...
dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Как да не казах. Тръгва играта, тоест лаунчера, изписва, че ме е вързало с потребителското ми име и т.н. (нет си имам мн ясно). От там давам една страница на дясно избирам Black Ops 6, затваря лаунчера и рънва играта в нов прозорец. Избирам Campaign, почва да зарежда и до там, нищо. Успя 2 пъти да ми зареди страницата след стъпката, в която избирам Campaign, давам Play и пак нищо, зарежда вечно и тва е. Има някъв проблем с връзката ми най-вероятно, минах някви стъпки, но не можах да го оправя.
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Сори, пропуснал съм нещо. Виж да не са ти стари драйвърите на видеокартата, не ми се вярва да е от връзка това...

Също виж дали въобще е инсталирана кампанията, той лаунчърът си е лаунчър, ама той е само опаковка - всяка игра трябва да се инсталира отделно, включително кампанията. Ако е инсталирана, пусни verify да ти провери инсталацията.

Също пробвай да го пуснеш като администратор.

dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Еми то какво да инсталирам отделно, в Стийм-а пукам Download и няколко часа тва върви, после е инсталирано?
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Като пуснеш лаунчъра би трябвало да ти покаже разни продукти - стари Cod, multiplayer и т.н. Едното от тях трябва да е Black Ops 6 Campaign. Като го цъкнеш ако не е инсталирано би трябвало да имаш отделно install за него. Поне така си мисля...В gamepass си се свали всичко, ама толкова им е глупав лаунчера, че може в Стийм да е различно.
The_Doctor46
Цитиране
14 октомври 2025
Аз взех да се замислям дали въобще да я пробвам.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
14 октомври 2025
Не е толкова зле положението (ако всичко работи)
Rostik79
Цитиране
14 октомври 2025
На ПС5 я инсталирам и ще видя на гомзола как е. Предполагам, че няма да е проблем.
dzhiny
Цитиране
14 октомври 2025
Аз хубаво си я подкарах пиратка миналия уикенд, ама няма как да се сейва... сега бера ядове
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.