Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
795
...
805
>
lyubohar
Цитиране
20 октомври 2025
Пропуснал съм гъбите, явно е Death Stranding. Макар че за мен "DS" си е запазено за Dark Souls завинаги и това е
The_Doctor46
Цитиране
21 октомври 2025
DS си е Dark Souls,точка.Миязаки създаде Demon Souls/Dark Souls доста преди Коджима даже да помисли за творението си. Иначе снощи си пуснах един месец на пас-а за Ninja Gaiden 4,да видм дали ще е добра колкото предните игри. BTW ,пуснах си само PC абонамент,че сега го видях.Тази опция беше забутана някъде надолу.Кой знае от колко време е налична и е само 16 долара по новите цени,а аз не знам и си плащам за ултимейт,което е същото,само дето е и за конзоли.Фейспалм.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
21 октомври 2025
Той ултимейта включва и клауд услугата с която можеш да цъкаш старите им игри, ама не се поддържа в България.

Иначе аз май съм на някакво заварено положение, щото на мен таксата за PC паса е 9 евра. Ама аз съм и с български акаунт, та може и от това да е, не знам.

Иначе съм убеден, че въпросите бяха за Stranding-a

The_Doctor46
Цитиране
21 октомври 2025
Найт,ти като каза онзи ден,че вече пас-а става и с български адрес, и карта,аз снощи преди да се абонирам си промених данните на български,реални такива, и пак беше 16 долара.Значи ти си изкярил някак си,но 16 пак е по-добре от ултимейта,който е 29 долара в момента.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
tenga
Цитиране
21 октомври 2025
Имах предвид Death Stranding. Там намирам вид съобещния при които като мина през тях и започват да се въртят и да ми връщат Стамина. Тези неща малко ме дразнят и търсих опция да ги спра, но не намирам. Единствено мога да спра всичко, но пък искам все пак да имам и достъп до стълби, мостове, пътища и други обордувания на играчи.

Честно казано започнах да играя първата част, само защото искам да изиграя втората част заради графикат, но четох че няма да хвана историята ако не съм минал първата част.

tenga
Цитиране
21 октомври 2025
lyubohar написа
Иначе сега като играя Silen Hill 2 Remake, Alan Wake 2 ми се струва като Super Mario като ниво на horror

Зависи какво разбираш под хорър, аз Alan Wake 2, не успях да я издържа много. Този тип jump scare хорър не ми допада, а доколкото знам (без да съм играл) Silent Hill е повече психолически хорър. Първата част на Alan Wake нямаше толкова Jump scare и ми хареса, защото бях под напрежение, докато при втората аз лично видях друг тип хорър. Навремето с мъка бях минал Outlast още на PS4 и тогава си бях казал че не искам втори път да се наказвам с такъв тип хорър игра. Преди няколко месеца минах Resident Evil 4, любимият ми сегмент беше като играеш с Ашли и трябва само да бягаш в тъмната зала. Там помня че ми бяха настръхнали космите на главата и се изкефих на макс, но там нямаше никакъв Jump scare.

Rostik79
Цитиране
21 октомври 2025
Втората част на Death Stranding без знанията от първата, наистина е безсмислица. Въпросът е, че самата история е доста шантава и сложна и даже след първата част не всичко е ясно. Повече ще се изяснят нещата ако гледаш някое Explained видео в youtube, няма смисъл да навъртиш 40 часа, само за да се запознаеш с историята, освен ако просто играта не те кефи.
lyubohar
Цитиране
21 октомври 2025
Alan Wake 2 и Silent Hill 2 са сходни от гледна точка на jump scares. Има си ги и в Silent Hill 2. Постоянно те дебнат скрити в ъгълчета и чакат да ги подминеш без да ги забележиш. За мен и двете игри са си психологически хорър и са много сходни като концепция, просто в Silent Hill 2 всичко е едно-две нива по-страшно.

Като експлорейшън, левъл дизайн, битки и пъзели играта е много близка до Resident Evil.

Иначе първият Death Stranding изглежда страхотно дори и днес. Не мисля, че втората ще е с чак толкова по-добра графика, че човек да иска да пропусне първата и да се метне на втората само заради графиката.

The_Doctor46
Цитиране
21 октомври 2025
Двете игри са психо-хоръри,да.Silent Hill наистина има по-високо ниво на хорър,но псхопатията в Alan Wake не е за пренебрегване.
tenga
Цитиране
21 октомври 2025
По-скоро оставих Alan Wake 2, защото си купих Death Stranding. Ако не я бях купувал, сигурно щях да продължа да играя Alan, най-малкото платих за 1 месец абонамент, но имах алтернатива с която да си прекарам малкото време за гейминг в спокойствие, а не на тръни Сигурно като мина Strandinga ще подновя абонамента да натисна Алан и после Тихия Хълм 2.

Death strandinga го бях почвал още като излезна, но тогава играх 1-2 часа и си казах тоя пешеходен симулатор не е за мен. След това като излезна втората част графиката ми се стори брутална и ми се прииска да я играя, но не и без да съм минал първата. Най-вече ми повлияха коментарите на Lethian които пишеше че Коджима е гений и разни такива и това ме накара да си я купя пак и да и дам втори шанс за което не съжалявам. Истината е, че е нужно време играта да разгърне потенциала си, като в началото по-скоро Коджима е направил умишлено всичко да се случва мудно и бавно. Един вид ти казва, "ако издържиш ще бъдеш възнаграден, ако си слабак и оставиш играта няма да видиш нищо от това което съм подготвил". Или поне аз така го усещам в момента

bonchef
Цитиране
22 октомври 2025
DS е аз дочаках края ама награда не видях. Може само за мен да е нямало. А пък по нагоре за Outlast там подозирам, че наградата е само за разработчика ако са излъгали някой да даде пари за тази игра. И друга тъпня Saw същото. CD MW суперска работа ако поне малко си падате по шутъри колкото и самите Актавижън да се цепят с инсталациите е другите дивотии.
lyubohar
Цитиране
26 октомври 2025
Малко нърдовщина да споделя: най-накрая успях да си поръчам Outer Wilds версията за PS5 с включено DLC (което е много яко също). Проблемът беше, че дисковете са погрешно напечатани само с базовата игра (въпреки, че се води заедно с DLC) и всички дискове са така примерно от 3г. насам. И оттогава не можеш да си купиш правилната версия, само счупената. И някаква фирма в щатите ги препечатва правилно, но не се продаваха в европейски амазон. Но явно вече са стигнали и си поръчах. Болна работа, предвид че вече съм я изиграл, това е само за колекцията Следващата борба ще е да си намеря Grime, който май е издаден само в Азия.
The_Doctor46
Цитиране
26 октомври 2025
Навремето и аз си правех колекции и така съм търсил в e-bay оригиналната Мафия,защото я имах само пиратка,а ми е много любима.От САЩ си я взех някъде,но после PC гейминга стремоглаво отиде в дигиталната сфера и не съм имал blue-ray плейър от мнооого години, съответно не съм взимал физически копия.Имам на дискове над 100 игри обаче и всички си ги пазя.Беше някак по-готино да си вземеш диска,дори самата миризма на онази пластмаса от кутийката,но какво да се прави,ся само взимам на разни платформи.
lyubohar
Цитиране
26 октомври 2025
Много е готино. А и самото усещане, че притежаваш нещо е по-истинско - можеш да го пипнеш и покажеш. Понеже и конзолният гейминг стремглаво отива натам, гледам и аз да билдна някаква колекция преди всичко да стане 100% дигитално. Ей така да си я гледам. Повечето игри вече съм ги изиграл, много от тях ги имам и втори път дигитални. Взимам само топ за мен игри и игри, които бих могъл да си представя да мина втори път, което за мен е голяма рядкост. Също така взимам само игри, които съм играл и свързвам с конзолата. Ако тръгна ретроспективно да взимам любими PC игри, които имат конзолна версия, ще стане много дебело Трябва някъде да се тегли черта все пак
Charcharo
Цитиране
26 октомври 2025
На жената не и хареса Dispatch. Странно.

Иначе:

<
1
...
795
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.