Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
794
...
805
>
Rostik79
Цитиране
15 октомври 2025
Ами явно наистина имат някакъв надплатформен проблем Активижън, защото и при мен, на ПС5 не стана както би трябвало.
Първо трябваше да се регистрирам, което съм го приел, че за някои платформи се изисква, ОК. Обаче за Активижън не съм си правил профил и трябва тепърва да създавам. В процеса на съдаване като ми каза, че мейлът вече е зает, ми светна, че Активижън и Близард са едно, а за Близард имам профил. Както и да е, това си е от моя страна - логнах се.

Очаквано беше се изтеглил само лаунчерът и ще тегля сега сингъл кампанията. Докато се тегли, обаче забелязвам, че се тегли на второто ССД, което е за ПС4 игри и наистина се тегли ПС4 версията на БО6 - не ми беше дало избор в лаунчера. Потърсих от самото меню на ПС5, не на лаунчера, версията за ПС5 и дадох да се тегли. Обаче не тръгва, стои си на празен екран и след известно време (30-40 секунди) дава грешка в DNS-a. Казва, ако е настроено ръчно, да го проверя, а то е автоматично. И така и не тръгна. Само ПС4 версията се изтегли, която пробвах за 10-на минути.

The_Doctor46
Цитиране
15 октомври 2025
Мислех си,че няма по-зле от EA app,но явно Активижън са на съвсем различно ниво.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
16 октомври 2025
Тва яко hot се усеща:
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
dzhiny
Цитиране
16 октомври 2025
Има ли фенове на Hitman? На мен старите ми бяха измежду любимите. Тази новата World of Assassination май също ставало..?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Rostik79
Цитиране
17 октомври 2025
Играл съм малко най-първата игра (повече май гледах брат ми като играе) и за времето си беше wow! Включително и графиката беше страхотна за ранните 2000 г. Обаче така и не обикнах серията аз. После се разклони на някакви странни спин-офи или номерации.
Mitko6000
Цитиране
17 октомври 2025
Аз съм фен на Хитман. World of Assassination е доста добра. Като старите, но с много по-масивни нива. Всяко едно е като мини пясъчник, с всевъзможни места за ходене и начини да си утрепеш мишената. Единствено, онлайн елементът не ме кефи. За да ти траква играта статистика, като процент на разкриване на всички методи за убийство, както и рейтинг, ти трябва интернет. Отделно, има нещо като различни куестове в различните мисии, които ти разкриват начини да убиеш мишената и са нещо като мини история. За тях също трябва интернет. Поне самите мисии могат да се играят и офлайн.

Има и странични нива, които са тип Sniper Challenge, където седиш на покрива на една далечна сграда и трябва да убиеш различни мишени със снайпера. Тези мисии са само за 1 играч, но пак ти трябва онлайн за да ги играеш изобщо.

Като цяло, страхотна игра с много съдържание, но и онлайн малоумщини.

LethianDream
Цитиране
20 октомври 2025
Странно и смешно ми е през 2025 година някой да се оплаква от онлайн свързаността на дадена игра, дори и тя да е сингъл плейър. Ще каже човек, че живееш някъде в Камбоджа или Кирибати без интернет
По темата, уикенда се разцепих на The Casting of Frank Stone. Страхотна кинематична игра, вдъхновена изцяло от света на Dead by Deadlight. Успях на първото плейтру да спася двама от четиримата "затворници". Лично за мен като фен на Supermassive Games, тази заедно с Until Dawn са двете им най-силни игри. Дори на моменти тази касапница ми хареса много повече и от Until Dawn. Трябват ми още няколко изигравания за финална оценка, но това е първокласно хорър изпълнение. За пореден път бях подведен от глупаците по гейм сайтовете, които дадоха 6/10 на играта и я определиха като "разочароваща". Тези дни случайно я видях, че е излязла в ГеймПаса и викам, айде да я пробвам, и без това й се каня от много време. Размазах се от кеф. Та, препоръчвам ви я, особено ако сте играли малко Dead by Deadlight, но може да се играе спокойно и без никога да сте играли DbD...
tenga
Цитиране
20 октомври 2025
Мен също ме дразни тази онлайн свързаност за сингъл плеър игри. Например в момента играя DS1 и съм на косъм да спра тази свързаност. Уж автора иска да те изолира от всичко и да си напълно сам в играта, а през 35 секунди ти излизат съобщения оставени по земята, гъби, коментари и не знам си още какво. Мен лично това ме дразни и не успявам да се потопя изцяло в играта и да се почиствам наистина сам.
Rostik79
Цитиране
20 октомври 2025
Е в случая с ДС, онлайн-ът не е просто изискване, а част от замисъла и общата концепция за дихотомната двойка отчужденост <-> свързаност, която е централна за философията на играта.
А коментари не знам да има - само знаци, структури и някои следи от другите играчи като пътеки.
По-скоро е дразнещо за мен изоставени превозни средства и оборудване по шосета и основни пътеки. Обикновено ги дезинтегрирам и почиствам по този начин света, което също е някаква форма на взаимодействие с другите играчи.
tenga
Цитиране
20 октомври 2025
Добре, а един въпрос ще задам с риск да е тъп. Ако нямам PS абонамент, все още ли ще ги виждам всички тези следи оставени от други играчи? Защото си платих за 1 месец заради Alan Wake 2, но напълних гащите и я оставих за сега, но скоро абонамента приключва и нямам намерение да плащам отново.
Rostik79
Цитиране
20 октомври 2025
Мисля, че за DS не е нужен абонамент, за да са активни механиките, свързани с другите играчи. Достатъчно е интернет да имаш.
nightwarrior
Цитиране
20 октомври 2025
Ако не са променили нещо, не ти трябва абонамент. Аз имах, мой приятел нямаше, и двамата имахме интеракции с другите играчи.
lyubohar
Цитиране
20 октомври 2025
Съобщенията са супер забавни, но най-вече много ти помагат - предупреждават те за засади; показват ти накъде да тръгнеш, когато си на кръстопът; показват ти скрит loot, който иначе никога няма да намериш сам.

Иначе сега като играя Silen Hill 2 Remake, Alan Wake 2 ми се струва като Super Mario като ниво на horror

Rostik79
Цитиране
20 октомври 2025
Да уточним само - под "DS" Death Stranding ли се има предвид или Dark Souls. Донякъде и за двете игри важи, само това, дето казва tenga, че има и гъби ми подсказва, че е по-скоро Death Stranding, защото в Дарк Соулс не си спомням гъби да е имало. Но пък съобщения по земята обратното - В Death Stranding нямаше такива.

Tenga - призовавам те да кажеш коя е играта

LethianDream
Цитиране
20 октомври 2025
Предлагам да правим залози, за да ни е интересно преди Тенга да изригне с отговора?
Да не излезе накрая, че става въпрос за DarkSiders 1

<
1
...
794
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.