Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
15 октомври 2025
Ами явно наистина имат някакъв надплатформен проблем Активижън, защото и при мен, на ПС5 не стана както би трябвало.
Първо трябваше да се регистрирам, което съм го приел, че за някои платформи се изисква, ОК. Обаче за Активижън не съм си правил профил и трябва тепърва да създавам. В процеса на съдаване като ми каза, че мейлът вече е зает, ми светна, че Активижън и Близард са едно, а за Близард имам профил. Както и да е, това си е от моя страна - логнах се.

Очаквано беше се изтеглил само лаунчерът и ще тегля сега сингъл кампанията. Докато се тегли, обаче забелязвам, че се тегли на второто ССД, което е за ПС4 игри и наистина се тегли ПС4 версията на БО6 - не ми беше дало избор в лаунчера. Потърсих от самото меню на ПС5, не на лаунчера, версията за ПС5 и дадох да се тегли. Обаче не тръгва, стои си на празен екран и след известно време (30-40 секунди) дава грешка в DNS-a. Казва, ако е настроено ръчно, да го проверя, а то е автоматично. И така и не тръгна. Само ПС4 версията се изтегли, която пробвах за 10-на минути.

The_Doctor46
Цитиране
15 октомври 2025
Мислех си,че няма по-зле от EA app,но явно Активижън са на съвсем различно ниво.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.