Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
797
...
805
>
lyubohar
Цитиране
05 ноември 2025
Нищо общо нямат, да; просто в момента я играя Експедицията и автоматично всичко сравнявам.
The_Doctor46
Цитиране
05 ноември 2025
Играх си перфектно с К+М.Какви проблеми имаш,Джини?На мен всичко ми е по-удобно с К+М,с изключение на ФИФА-та,ама аз отдавна я зарязах.FF има много добра бойна система,стига да я понаучиш.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
05 ноември 2025
Ами не знам, просто някакви бутони трябва да се ползват за да стигна до ability-та и прочие. Дори с Esc не успях да отвори менюто на играта. Не знам де, като цяло я дръпнах pirate да я пробвам. Може от тва да е...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
06 ноември 2025
Тези абилитита ти ги слага на шорткъти (могат и да се променят), но ако са ти тегави просто ги зарежи и си рови по менютата. Аз така я играх също, само 1-2 най-често използвани си наложих да науча като шорткът, всичко останало си го търсех по менютата. А и в един момент стават много и като отвориш списъка можеш по-лесно да решиш кое е оптималното умение за ситуацията.

Аз също те съветвам да ги понаучиш, за да можеш да играеш на средната трудност и да ти е интересно. По-ниската е прекалено лесна.

The_Doctor46
Цитиране
07 ноември 2025
Изглежда,че играчкин ще отложи закриването на гейминга,щото ГТА-то пак я отлагат.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
07 ноември 2025
Играчкин, в момента реве и реже вени. Ама пък, това че я отложиха пак, не е изненада за никого. Те най-големите игри винаги излизат в края на годината.
LethianDream
Цитиране
07 ноември 2025
Няма случайни неща в този бизнес, датата 19.11.26 е все едно взета от Call of Duty франчайза..идеална за коледни покупки
Rostik79
Цитиране
26 ноември 2025
Винаги ли е било така и не съм обръщал внимание или се увеличава тенденция за скорошни намаления на новоизлезли игри. Под новоизлезли имам предвид от тази година и то от последните няколко месеца. В Озон гледам:

Metal Gear Solid Delta: 159 -> 99.99 лв
Silent Hill f: 159 -> 115 лв
Borderlands 4: 159 -> 105 лв
(и в Стийм е подобно)

Вярно, че черен петък и т.н... но и други години има черен петък, а такива намаления с по 50-60 лева на заглавия на 3-4 месеца имаше ли?

LethianDream
Цитиране
26 ноември 2025
Да, специално за черен петък винаги намаляват много скорошни издания, не е прецедент. Следя пазара на видео-игри от поне 10 години, винаги е така. Едно време така си набелязвах нови и интересни неща и чаках ноември и декември за промоциите. Имаше едно много, много яко промо в Плейстейшън стора, но от няколко години го спряха- всеки ден игра на промоция само за 24 часа. Примерно само днес пускат само Бордърлендс 4 на някакво мега промо от сорта на 60 лева, като довчера е била 140 лв.. Утре друга игра.. и така всеки ден в рамките на месец..
Но последните години директно пускат всичко в някаква кампания, не им се занимава да ги цъкат една по една..
dzhiny
Цитиране
26 ноември 2025
Нищо не думате за Where winds meet. Доста смесени отзиви има, но позитивните все пак преобладават. Като за безплатна игра, изглежда доста прилично. Няма ли мераклий?
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
26 ноември 2025
dzhiny написа
Нищо не думате за Where winds meet. Доста смесени отзиви има, но позитивните все пак преобладават. Като за безплатна игра, изглежда доста прилично. Няма ли мераклий?
Добавих я в Стийм,но кога и дали ще я играя,не знам още.Имам тук какво да цикля до края на годината.
Mitko6000
Цитиране
27 ноември 2025
Rostik79 написа
Вярно, че черен петък и т.н... но и други години има черен петък, а такива намаления с по 50-60 лева на заглавия на 3-4 месеца имаше ли?

Малко ме е яд, че не дочаках 1 месец MGS Delta да я намалят. Ако знаех, че ще е чак такова намаление, щях да я взема сега. Ама пък викам, новоизлязло заглавие, надали ще е повече от 10-15 лева надолу.

nightwarrior
Цитиране
27 ноември 2025
Трябва да се има предвид, че и трите игри, макар далеч от неуспешни, се справиха доста под очакванията откъм продажби. Гарантирано това допринася за цената.
The_Doctor46
Цитиране
27 ноември 2025
За Borderlands 4 и Делтата не знам,но четох малко след релийза на Silent Hill f изявление от Konami,че се е продала в рекордни за сериите бройки.Над милион копия за първите няколко дни след релийза.Не знам колко са очаквали да продадат,но щом е най-продаваната игра в сериите до момента,значи добре се е представила.
Rostik79
Цитиране
28 ноември 2025
dzhiny написа

Аз я инсталирах на ПС5 и поцъках малко, но твърде малко, за да кажа някакви впечатления, освен за графиката, която е ... противоречива. Някои кадри са ОК, но на някои места си личи, че е мислена за таблети и телефони с квадратчести текстури. Битките иначе изглежда да са прилични с разни комбота и специални удари. Подобаващо за този жанр, събираш милиони предмети на всяка крачка и има тонове менюта да се ровиш.

<
1
...
797
...
805
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.