Иначе веднага си сложих мод за free save, да го духат със сейвовете. Вероятно и други модове ще сложа, може и easy combat да сложа, че да не се мъча като грешен дявол. Там за намиране на трънки и глогинки, ще изгладим дървенията максимално ![]()
Отделно играта изглежда скандално добре и е първата игра, която изглежда по този начин, и която се само-детектва на "Ultra" откак минах на лаптопи!
В KCD2 само едно нещо ме притеснява- тези фентъзи/ исторически неща тип Уичъра, които не мога да трая.
Дай си ми на мен космически (The Outer Worlds) или киберпънк сетинг да се разцепя.
Даже пост-апокалиптичните игри не ми влизат добре (Fallout например).. Ама фентъзи не трая и ненавиждам, а това е най-масовия жанр в игрите..
Мисля, че не е за теб KCD2, не си давай парите според мен или тествай "демото" първо.
Нормално, все пак си завършен соулс психопат. За "нормалните" хора си беше сравнително трудна
Аз последното dlc не съм го играл още, ще вземете и мен да ме върнете към нея коледно. Само да видя носовете дето съм насвалял имат ли ъпдейти.