Сега пробвах Nioh 3 малко, то са хиляда хиляди контроли и механики. Иначе изглежда яка играта, ама нямам нерви да заучавам толкова механика.
Джини,свиква се.За тези,които са свикнали със старите части,даже не то забелязвам.Механиките реално не са чак толкова много,но си има определени неща,които много помагат.
И винаги голям кур за черния в DLC-то, мазало из целия стадион и една от най-великите сцени евър в игра с полумъртвата Сонгбърд във влака (дееба, винаги рева там, хем ме е яд, хем ми е жал за Сонгбърд)! Абсолютен, гениален мастърпийс!
Какви хиляди контроли, човек? За НИО, не знам, но специално на Фром игрите имат супер-елементарен набор от управление. Силен/слаб удар, кълбото и магия и това е. Преди Елдена даже скок нямаше (имаше, ама все едно, че няма). Асасините имат повече комбота
.
П.С. за различните стойки има и различни комбинации,че и за отделните оръжия.Плюс в нинджа формата има комбота със скок.
И забравих две от най-важните движения.Обикновен блок и специален за brust атаките,които са на две различни копчета също.При мен са на мишката.