Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
13 февруари 2026
Не знам каква трудност се отключва след първо изиграване, дето да е даже още по-трудна, ама мен направо ме травмира тази игра на нормална трудност. По-трудна ми беше от всяка соулс, която съм играл, хаха! За босовете смъквах на най-ниска (добре, че имаше такава опция).
dzhiny
Цитиране
13 февруари 2026
Аз май само на един-два боса свалих трудността, но игрицата е чук. Има и пъзели, историята е яка, нарисувана е много красиво и т.н., че и платформинг има малко.

Сега пробвах Nioh 3 малко, то са хиляда хиляди контроли и механики. Иначе изглежда яка играта, ама нямам нерви да заучавам толкова механика.

"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
Rostik79 написа
Не знам каква трудност се отключва след първо изиграване, дето да е даже още по-трудна, ама мен направо ме травмира тази игра на нормална трудност. По-трудна ми беше от всяка соулс, която съм играл, хаха! За босовете смъквах на най-ниска (добре, че имаше такава опция).
Примерно обикновен моб те сваля с два удара.При шефовете трябва са си перфектен.Тази трудност е за мазохисти малко,като мен.А и контента,който се отключва след първото изиграване също не е за изпускане.Има предизвикателства и тн. Много яка игрица,чак пак ми се приигра,но има сума игри сега,които да играя.

Джини,свиква се.За тези,които са свикнали със старите части,даже не то забелязвам.Механиките реално не са чак толкова много,но си има определени неща,които много помагат.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
dzhiny
Цитиране
13 февруари 2026
Аз помня, че в началото е подцених малко от към трудност, ама по-натам си показва соулското...
LethianDream
Цитиране
13 февруари 2026
И аз като Джини, сега като се замисля, може би това ми е най-големия проблем със соулс игрите. Просто трябва да запомняш хиляди контроли, да повтаряш битки като ненормален, има си хора за тая работа като Лудничаря, аз съм стар за такива неща.
За мен "лесни" игри като Асасините и Киберпънка, което ми напомня, че скоро не съм правил геройче в Пънка, нещо, което ще поправя този уикенд. И брутално размазване с великата история на играта, нещо, което никога няма да бъде достигнато нито от елдън рингове, нито от ниота. Знам всяка реплика наизуст и въпреки това никога няма да ги скипна

И винаги голям кур за черния в DLC-то, мазало из целия стадион и една от най-великите сцени евър в игра с полумъртвата Сонгбърд във влака (дееба, винаги рева там, хем ме е яд, хем ми е жал за Сонгбърд)! Абсолютен, гениален мастърпийс!

Rostik79
Цитиране
13 февруари 2026
Еми тя Кена-та е нарисувана в стил "Гибли-анимация". Радваш се на момиченцето, на онези малки човеченца, дето са сякаш от анимация на Миязаки (оня от принцеса Мононоке, но от игрите), пеете песнички и на първия бос - ПРАС! Размазват те като насекомо.
Rostik79
Цитиране
13 февруари 2026
LethianDream написа
И аз като Джини, сега като се замисля, може би това ми е най-големия проблем със соулс игрите. Просто трябва да запомняш хиляди контроли,

Какви хиляди контроли, човек? За НИО, не знам, но специално на Фром игрите имат супер-елементарен набор от управление. Силен/слаб удар, кълбото и магия и това е. Преди Елдена даже скок нямаше (имаше, ама все едно, че няма). Асасините имат повече комбота .

dzhiny
Цитиране
13 февруари 2026
Аа, различни са. Примерно при Секиро-то контролите са си много straight forward, там други неща заучаваш (фази, париране и т.н.). Тук в Nioh-то, буквално контролите са много лично за мен. То на мишката всичко заето, пък shift-a, пък ctrl-ла, пък alt-a, се ползват, че има комбинации на shift+ друг бутон. Има и Нинджа state, който и там контроли и механики. Със сигурност с няколко часа игра се свиква, ама не мисля да се влагам сега. Вероятно за цъкачите с контролер е много по-айляк (и за феномена Доктор на PC).
The_Doctor46
Цитиране
13 февруари 2026
В НИО е по-сложно.Имаш 8 слота за магии и лечение.Имаш лък/пушка/топ за които ползваш друг бутон.Имаш скок ,имаш и тичане на друг бутон,имаш освен това комбо базирани удари.Демек силен+слаб удар,слаб+силен,Имаш shift+RMB,имаш ,задържане на бутон,имаш Е+RMB,E+LMB,имаш специални умения на F+RMB,F+LMB,имаш ултимативна форма с T и нинджа форма с R.Имаш сменяне на стойки с shift+LMB,shift+MMB надолу или нагоре. Lol.

П.С. за различните стойки има и различни комбинации,че и за отделните оръжия.Плюс в нинджа формата има комбота със скок.
И забравих две от най-важните движения.Обикновен блок и специален за brust атаките,които са на две различни копчета също.При мен са на мишката.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.