От 5 дена не спират да ми излизат реклами абсолютно навсякъде са Crimson Desert и днес сутринта направо станах с намерението да си я поръчам на pre-order и до обяд вече го бях направил. Поздравления отново за AI, успяха да ми набият в подсъзнанието че тази игра трябва да я пробвам още в ден 1 ![]()
Поотпочинах си от вас една седмица, но отпуската свърши и е време да ви налазвам
Очаквам брутален шит, Докторе, но като фен на поредицата съм обвързан с тая пача и вече съм я пре-ордърнал. Първата част е велика и недостижима, просто Dont Nod са невероятно добро студио. След това обаче поредицата тръгна надолу- не могат да изградят хубава и интересна история, която да зарибява. Не е достатъчно да имаш силен протагонист, ключово е да имаш епичен злодей (който най-малко очакваш да е такъв).Интересно ми е обаче как ще завърши всичко, актрисата, която озвучава Макс е желязо, дори много слабата предна игра си я озвучи чудесно и дори само за нея парите си струват. Надеждата умира последна
Новият Стикс ще го пробвам, чудя се направо дали да не си взема трите игри в пакет.
През отпуската си накупих доста игри, но по една или друга причина не мога да стигна още до тях
Размазвам се в момента с Avowed, който излезе за PS5 и веднага я награбих, Обсидианите нямат слабо.
Crimson Desert я следя, но нямам никакви очаквания, ще я чакам да излезе и ще видим.
Огромно съм разочарован от първия изтекъл геймплей на Saros, това си е едно към едно Returnal, така че там също съм мощен пас.