Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
810
...
822
>
Rostik79
Цитиране
19 февруари 2026
Понеже чета чат-пат обвинения как днес сценаристите ползват ИИ за писане на куестове в приключенските игри и затова са толкова еднообразни и скучни, та реших да тествам това обвинение и зададох на ЧатГПТ да ми направи един сайд-куест като му дадох няколко насоки - какъв тип е света, кратко представяне на общата концепция на игра и герой, изрично казах да не е куестът тип "отиди-вземи-донеси", указах му да има някакви неочаквани обрати и разклонения и ИИ-то изплю един куест, който честно казано чак ми се прииска да го изиграя
Имаше даже и скрит край на куеста (от няколко възможни) и дори го обвърза така, че да кореспондира много добре с глобалната концепция, която му бях задал и с перманентни последствия за света и опционално едно НПЦ да ти стане в резултат на куеста компаньон и т.н... . Така, че ако срещате глуповати и еднообразни мисии в съвременни игри, да знаете, че най-вероятно не ги е писало ИИ.
tenga
Цитиране
19 февруари 2026
Супер, значи вече ако видя тъп и глупав куест ще съм сигурен, че го е писал някой индиец на минимална ставка, който най-вероятно изобщо не му се занимава да се напрегне да измисли нещо готино. В крайна сметка разработчика като знае че плаща някакви къси пари за тия услуги и те едва ли очакват ефекта "УАУ" и се задоволяват за съжаление с тези резултати. Аз реално работя в подобна среда и част от услугите се вършат от индийска работна ръка и често има грешки, но в крайна сметка си казваш "е ОК, бъркат, но за 9 долара на час няма как всичко да е на топ ниво". Реално и да платиш повече на един германец, ефекта в крайна сметка няма да е по различен. Добре че имаме възможност да се възползваме от AI технологии и дано ни направят предстоящите игри все по-интересни и приятни.

От 5 дена не спират да ми излизат реклами абсолютно навсякъде са Crimson Desert и днес сутринта направо станах с намерението да си я поръчам на pre-order и до обяд вече го бях направил. Поздравления отново за AI, успяха да ми набият в подсъзнанието че тази игра трябва да я пробвам още в ден 1

dzhiny
Цитиране
19 февруари 2026
И при мен е така. Може би защото съм се интересувал от играта и съм я чакал, постоянно ми излизат постове и реклами. Но няма да се прецакам да давам пари предварително... Иначе и да не я пробваш от ден първи, като гледам няма обявено Денуво за сега, та може да я пробваш от ден втори евентуално хаха. Зависи колко си принципен
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
nightwarrior
Цитиране
20 февруари 2026
Много ще бъда изненадан, ако Корейска игра излезе без Денуво. Според мен го пазят за приятна изненада на релийз, ама а да видим
dzhiny
Цитиране
20 февруари 2026
dublicated
igra4
Цитиране
20 февруари 2026
На PS5 няма денуво, на пеце пиратка може и да има, ако я кракнат изобщо
nightwarrior
Цитиране
21 февруари 2026
Колко интересно, ние всички мислехме, че на PS5 има Денуво... Ти ми разби всички детски илюзии... Може ли да споделиш какво друго няма, че да няма обърквания.
nightwarrior
Цитиране
21 февруари 2026
Колко интересно, ние всички мислехме, че на PS5 има Денуво... Ти ми разби всички детски илюзии... Може ли да споделиш какво друго няма, че да няма обърквания.
dzhiny
Цитиране
22 февруари 2026
Някой игра ли Dune: Awakening?
LethianDream
Цитиране
23 февруари 2026
The_Doctor46 написа
Тука да съмънна Летиан.Гледам Life is Strange Reunion излиза март,а това съм го пропуснал някак си.Да си призная нямам особени очаквания след слабичката Double Exposure,но пък и искрено се надявам да не прецакат тази част,щото ще е заключителна за Макс и Клои.

Поотпочинах си от вас една седмица, но отпуската свърши и е време да ви налазвам

Очаквам брутален шит, Докторе, но като фен на поредицата съм обвързан с тая пача и вече съм я пре-ордърнал. Първата част е велика и недостижима, просто Dont Nod са невероятно добро студио. След това обаче поредицата тръгна надолу- не могат да изградят хубава и интересна история, която да зарибява. Не е достатъчно да имаш силен протагонист, ключово е да имаш епичен злодей (който най-малко очакваш да е такъв).Интересно ми е обаче как ще завърши всичко, актрисата, която озвучава Макс е желязо, дори много слабата предна игра си я озвучи чудесно и дори само за нея парите си струват. Надеждата умира последна

Новият Стикс ще го пробвам, чудя се направо дали да не си взема трите игри в пакет.

През отпуската си накупих доста игри, но по една или друга причина не мога да стигна още до тях
Размазвам се в момента с Avowed, който излезе за PS5 и веднага я награбих, Обсидианите нямат слабо.

Crimson Desert я следя, но нямам никакви очаквания, ще я чакам да излезе и ще видим.

Огромно съм разочарован от първия изтекъл геймплей на Saros, това си е едно към едно Returnal, така че там също съм мощен пас.

The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2026
То Saros си е като продължение на Returnal,не знам защо си очаквал нещо друго.Не като история,но като тип игра и не виждам защо да променят нещо.Първата беше доста силна.Ако са добавили нещо малко и/или подобрили,ще е ток за феновете.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 февруари 2026
Лошото е, че изглежда БУКВАЛНО едно към едно с Ретърнал, просто топките, които стрелят по теб са жълти.
Очаквам медиите да я прехвалят до небесата, но съм огромен песимист Първата си беше супер, но не искам да играя Ретърнал в пустиня или там където е. Може и да бъркам, ще видим.
The_Doctor46
Цитиране
23 февруари 2026
Погледнах геймплея и веднага се вижда,че са добавили някакъв вид защита.Пича ползваше някаква сфера,а и има вече втори шанс.Ако пукясаш,може да се съживиш веднъж.Комбата изглежда една идея по-динамичен от Returnal.Не изглежда зле,но да,малко прилича на DLC,може би заради подобните нива.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
23 февруари 2026
Да, не съм влизал в детайли, просто погледах няколко минути и ми се стори много еднакво. Защитата е супер, но предполагам, че е еднократна и трябва да си я купиш преди мисия, все пак идеята на подобни игри е да почваш мощно отначало Ще погледам повече геймплей и ще реша.
darkblue
Цитиране
24 февруари 2026
Това ще е Goty

<
1
...
810
...
822
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.