Имай предвид, че това не е съвсем вярно. Примерно Batman: Arkham Shadow официално е Quest 3/3s екслузив и не може да си го купиш дори за Quest 2, само че напълно си върви на Quest 2(трябва да го пиратстваш, ама ако това не те притеснява...). Аз го изиграх без проблеми, само кът сцените бяха с усезаемо по-нисък фпс. Единствената причина да е ексклузив е, че искат да продават 3ки
. Наскоро гледах, че и Дедпуул-а също си върви на Quest 2. To не че сега има значение, понеже май навсякъде разчистиха 2ката, но по едно време я имаше на много ниски цени(вероятно докато са бутали бройки да я разкарат). Аз моята я взех за 600 лева с RE4 и след това и падна цената ![]()
3S би трябвало да ти е напълно достатъчно, особено ако имаш и читаво РС и пробваш PCVR/SteamVR щото реално тогава товара е на самото РС, очилата са един вид само монитор. Аз така играх Skyrim, Fallout 4(и двете моднати на животно
) и Metro Awakening. На РС игрите изглеждат по-добре(шокиращо знам) и имаш опцията "демо" ама това е друга тема.
Но най-важното си го отментал - пробвал си и ти е харесало, щото не всеки понася VR гейминг. На един приятел му дадох да пробва Fallout 4 и на 5тата минута каза, че не може повече щото му ставало лошо ![]()
До 31.03 е промото, така че силно го обмислям. Иначе, да, имам приличен гейминг лаптоп (колкото и смешно да звучи
), така че имам интерес да играя някое VR заглавие, което се усеща повече като игра, отколкото просто някакво преживяване. AC Nexus и Arkham Shadow най-много ми подбудиха интереса. Гледам, има и VR модове за заглавия като Alien: Isolation и Avatar: Frontiers of Pandora, които също имам и на PC, така че би било лудница. Най-вероятно няма да го ползвам кой знае колко, но в най-лошия случай, след като изиграя каквото ми е кеф и си начеша крастата, ще го продам.
Не знаех, че Arkham Shadow върви и на Quest 2, между другото.
Гледам, че миналата година е имало включено безплатно копие към всеки 3S купен, но последно през Ноември е свършила тази промоция. Ако са останали бройки от тогава, и го взема, надали ще мога да се възползвам, ама здраве да е.
Засега ще следя да не е изчерпано и след като ми пристигне периферията, може последната седмица на Март да си го взема, че следващата след това ще взема заплата и ще закрепя положението. ![]()
Аз чакам да се види цената на STEAM машината. Най-вече за по-старите заглавия, които нямат портове за ПС5/6 и вървят на 30 кадъра. Мислех си да си сглобя компютър с цел точно игри до 2018-20200та, които да подкарвам поне на 1440р, но може и Стийм машинката да свърши същата работа, без суетенето по избиране на компоненти, операционни системи, драйвери, настройчици и прочее.
Иначе ПС6 смятам да си я вземам ДЕН 1, живот и здраве.
Мерси на Nightwarrior за описанието на Dragon's Dogma 2 - вклюил съм я в списъка.
Ако не си си правил Убисофт акаунт преди, можеш да го направиш и през конзолата и тогава PSN-a ти ще се закачи за него. Най-вероятно и PSN и Убисофт акаунта ти, може би делят име.
Или е фишинг, или просто си си създал Убисофт акаунт, без да си усетил, или без да знаеш, че си го направил.