Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
LethianDream
Цитиране
24 февруари 2026
Много здрав рейсър изглежда, а и битката ще е БУКВАЛНО на живот и смърт
Уишлистнах я
The_Doctor46
Цитиране
24 февруари 2026
Чудят се вече какви тъпотии да измислят. Като онази игра,хляб симулатора.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
24 февруари 2026
Някой играл ли е Dragon's Dogma 2? Стои ми в списъка и сега я гледам за 20 евро в ОЗОН. Не съм много запознат с тази поредица, знам, че е малко weird, така да се каже. Има някакви странности, които са уникални за тази поредица. Не е като Вичера или Скайрим.
LethianDream
Цитиране
24 февруари 2026
Аз я почнах, ама не ми допадна двойката, даже съжалих за дадените пари, а първата част беше ток..Издразни ме много в началото на DD2, че нямаш фаст травел..Може да се върна пак да си я продължа..

Нищо weird няма, това не са японските изгъзици на Суда51, а типично, класическо, гнусно фентъзи

Rostik79
Цитиране
24 февруари 2026
Е, дай по-подробно, де. Не може само фаст травела да е било.
LethianDream
Цитиране
24 февруари 2026
Ми нещо не ми кликна играта, как да го обясня

Знаеш, че не харесвам като цяло фентъзи жанра, но има няколко страхотни игри в него, които ми харесват и не усещам загубените часове - последно такива бяха Baldur's Gate 3, Echoes of The End и Avowed (и трите съм ги препоръчвал тук).

Единицата ми беше интересна, имаше яки механики- избираш си различни спътници, които да те допълват- ако си боец, примерно взимаш маг-хийлър и рейнджър да те допълват в битките. Двойката... беше ми още от същото и като нямаше фаст травел в самото начало тотално ме отказа.

Просто не можа да ме запали, де да знам. Ей сега примерно си правя нов рън на Avowed и се смазвам пак- играя хибрид боец и маг, намерих си един горящ меч и буквално се размазвам от кеф. Нa Обсидиан това им е магията- самите куестове, самата постройка на играта- някак те зарибява на макс. Това не се усеща при Догмите, там е по-скоро задължение да играеш, нямаш инсентив-а, самите мисии са много елементарни, разрешават се само с бой, не с разговори и дипломация...

dzhiny
Цитиране
24 февруари 2026
Мен също не ме грабна Догмата 2, а направих грешката да я купя, защото започнах първата и доста ми допадна в началото, след което прочетох, че Догмата 2 е доста подобрена изцяло и всичко, което липсва на 1 са го добавили в нея и за да се изкефя на макс, просто не играх 1 и си купих 2, но въобще не ме грабна. Светът ми е супер еднотипен, доста грайнд и като цяло механиките са много особени и не интуитивни.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.