Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
811
...
822
>
LethianDream
Цитиране
24 февруари 2026
Много здрав рейсър изглежда, а и битката ще е БУКВАЛНО на живот и смърт
Уишлистнах я
The_Doctor46
Цитиране
24 февруари 2026
Чудят се вече какви тъпотии да измислят. Като онази игра,хляб симулатора.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
24 февруари 2026
Някой играл ли е Dragon's Dogma 2? Стои ми в списъка и сега я гледам за 20 евро в ОЗОН. Не съм много запознат с тази поредица, знам, че е малко weird, така да се каже. Има някакви странности, които са уникални за тази поредица. Не е като Вичера или Скайрим.
LethianDream
Цитиране
24 февруари 2026
Аз я почнах, ама не ми допадна двойката, даже съжалих за дадените пари, а първата част беше ток..Издразни ме много в началото на DD2, че нямаш фаст травел..Може да се върна пак да си я продължа..

Нищо weird няма, това не са японските изгъзици на Суда51, а типично, класическо, гнусно фентъзи

Rostik79
Цитиране
24 февруари 2026
Е, дай по-подробно, де. Не може само фаст травела да е било.
LethianDream
Цитиране
24 февруари 2026
Ми нещо не ми кликна играта, как да го обясня

Знаеш, че не харесвам като цяло фентъзи жанра, но има няколко страхотни игри в него, които ми харесват и не усещам загубените часове - последно такива бяха Baldur's Gate 3, Echoes of The End и Avowed (и трите съм ги препоръчвал тук).

Единицата ми беше интересна, имаше яки механики- избираш си различни спътници, които да те допълват- ако си боец, примерно взимаш маг-хийлър и рейнджър да те допълват в битките. Двойката... беше ми още от същото и като нямаше фаст травел в самото начало тотално ме отказа.

Просто не можа да ме запали, де да знам. Ей сега примерно си правя нов рън на Avowed и се смазвам пак- играя хибрид боец и маг, намерих си един горящ меч и буквално се размазвам от кеф. Нa Обсидиан това им е магията- самите куестове, самата постройка на играта- някак те зарибява на макс. Това не се усеща при Догмите, там е по-скоро задължение да играеш, нямаш инсентив-а, самите мисии са много елементарни, разрешават се само с бой, не с разговори и дипломация...

dzhiny
Цитиране
24 февруари 2026
Мен също не ме грабна Догмата 2, а направих грешката да я купя, защото започнах първата и доста ми допадна в началото, след което прочетох, че Догмата 2 е доста подобрена изцяло и всичко, което липсва на 1 са го добавили в нея и за да се изкефя на макс, просто не играх 1 и си купих 2, но въобще не ме грабна. Светът ми е супер еднотипен, доста грайнд и като цяло механиките са много особени и не интуитивни.
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
05 март 2026
XBOX пусна някакъв тийзър за новото им поколение конзоли.Кръстили са го Project Helix и както Ростик поства,първоначалноте слухове се потвърдиха,ще може да се играе на конзолата PC игри.Ще е ни рак ни щука.Нещо като PC уонаби селско устройство.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
06 март 2026
Чух го този слух. То май това е и една от причините Сони да спират с PC портовете.
igra4
Цитиране
06 март 2026
Xbox тва поколение една игра не пуснаха ексклузив било то за пеце и хбокс само, излъгаха маса народ. Все пак ползвам хбокса да си цъкам футбол мениджър. Явно следващото им поколение ще е последното.
bojosan
Цитиране
06 март 2026
igra4 написа
Xbox тва поколение една игра не пуснаха ексклузив било то за пеце и хбокс само, излъгаха маса народ. Все пак ползвам хбокса да си цъкам футбол мениджър. Явно следващото им поколение ще е последното.
Тия оръфляци не само за това поколение ами и за нито едно не са пуснали ексклузив, като махнем Gears и нишовата Форца. Ексклузиви - това са Сони. Които също вече много отдавна не пускат никакви ексклузиви а само боклуци. Верно е че ни излъгаха, това е ! Относно Project Helix - да си го заврат в задниците тая измислица. Мъжко дупе веднаж се е@Е, повече няма да се лъжа да им купувам конзолите.
LethianDream
Цитиране
06 март 2026
"ще може да се играе на конзолата PC игри."

Аз ще си взема Хеликса със сигурност. Ако мога да играя Стийм библиотеката си на телевизора директно с контролер, без да се занимавам със свързвания, ще се изкефя максимално. Вие като сте бедняци, не си купувайте

Mitko6000
Цитиране
07 март 2026
Аз повече други конзоли не мисля да си купувам като цяло, без значение колко ще са добри. На 5-цата съм се запасил с игри от последните 2 поколения, имам си хакната 3-ка за още по-стари, преносима Андроид конзола за емулация. На 29 съм вече, по-млад не ставам и отговорностите и разходите растат.Игри също избирам да купувам след тази година. 007 First Light и Върколака са ми в списъка. Оттам вече, само ако спечеля нещо, като Stalker 2, или ми подарят, както се случи с АC Shadows и Ghost of Yotei.

Единственото, което обмислям да си взема от няколко години, между другото, са VR очила. Постоянно си мисля и все се отказвам, защото не искам да изсипвам една камара пари за нещо, което малко ще използвам. Ама сега гледам, бюджетния Meta Quest 3S 128GB е на 300 евро и почвам да се замислям. Преди около година пробвах VR за първи път в мола и ми хареса. Беше на нормалния Quest 3. От друга страна, има точно 4 заглавия от които се интересувам в момента, 3 от които поддъжат само Quest 3 и 3S, така че още се чудя.

Ако се реша да си го взема, ще е другия месец, тъй като този вече инвестирах 300 евро от заплатата в нова безжична периферия за компа, която чакам от Озон понеже 2 от нещата са им на доставчик.

lyubohar
Цитиране
07 март 2026
GTA6: https://www.instagram.com/reel/DVkKZLRiTD5/?igsh=MTBzMmJ0MWdqZ2c4MA==
nightwarrior
Цитиране
08 март 2026
Rostik79 написа
Някой играл ли е Dragon's Dogma 2? Стои ми в списъка и сега я гледам за 20 евро в ОЗОН. Не съм много запознат с тази поредица, знам, че е малко weird, така да се каже. Има някакви странности, които са уникални за тази поредица. Не е като Вичера или Скайрим.

Малко със закъснение, ама... Не го слушай Летиан, не е типичното фентъзи RPG. И първата не беше. Играта си има странности, от превключване на класове(че да си направиш билда), подбор на Pawn-ове(npc другарчетата ти), има толкова скрити системи и начини да направиш нещо, че не е сериозно.

Да, в началото липсата на фаст травел се усеща, но като си набавиш кристалите и ги разположиш по важните места, се оправят нещата(а и още от самото начало имаш лимитиран фаст травел - има каруци/каравани между основните населени места).

Има толкова много неща в тая игра, ама ако тръгна да ти ги разказвам, ще ти спойлна много от WTF преживяването(ама ако не те притеснява, кажи и ще драсна). Пример по-простички дето не спойлват много - та да разбереш какво говорят елфите ти трябва или твоя pawn да говори елфически(или някой от наетите). Pawn-a ти могат да го наемат други, което може да ти донесе позитиви, но крие и опасност(опасността е спойла). Даже някои от класовете са налични само, ако намериш NPC, което да те научи на тях.

Има и неща типични за по-изпипани RPG-та, например опцията да минеш нещо по няколко начина.

Играта си има проблеми, свързани най-вече с разнообразието на противници, ама ако това не ти е проблем, ще играеш нещо, каквото не си играл преди. Също някои класове са много небалансирани. Има такива, които са счупени, има и такива, които ако изобщо ги играеш, ще е та да отключиш някой пасив(пасивите от един клас, можеш да ги ползваш на друг клас и има някои, които много ти олесняват живота), но дори тогава се усеща като ходене на зъболекар - трябва да се направи, ама не е приятно.

За мен е много силно заглавие, даже ако не се лъжа, ми беше в топ 3 в класацията за игра на годината. Впрочем виж някъде из нета как върви в момента на PS5, аз като я играх... беше с проблеми особено в градовете. Не е точно минус на конзолата, просто енджина не е за отворен свят(същия като на Resident Evil игрите е), на РС също се справя неоптимално, ама с модове и туийкове, доста по-добре ми вървеше на компа(играх я модната ей сега по Коледа). Може и да са я пооправили, доста ъпйдети пускаха, но не съм я пробвал на конзолата от доста време.

<
1
...
811
...
822
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.