Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
15 април 2026
Пуснах си малко от тази Самсон (да я гледам, не да играя) - тя изглежда като пре-алфа версия. Като тези светове, които първоначално изграждат девовете, за да тестват разните механики и после отгоре да строят същинската игра, само че тука сякаш още на това ниво са решили да я пуснат играта
The_Doctor46
Цитиране
15 април 2026
Да, абсолютен смях е играта.Не знам кой е решил,че може да се пусне в това състояние.И въпросното студио е основано от създателя на Just Cause,не е някой новак в сферта на гейминга.Just Cause беше успешен франчайз.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
bonchef
Цитиране
16 април 2026
Защото е "Нека бъде гейминг". Кажете коя е според вас е най-добре изглеждащата визуално игра? Под това имам предвид с най-реалистичната графика и физика. Скоро си пуснах Call of Duty Modern warfare III на PS-5. Мисля , че не съм виждал по реалистично нещо може би и Death Stranding. Тъй като си обичам шутърите за мен тази част от играта т.е графика и физика също носи голяма част от удоволствието.
morgoth_srs
Цитиране
16 април 2026
Никоя - когато се опитват да създават игра с фотореалистична графика винаги има нещо, което не е на място и разваля ефекта - изпитваш така нареченето uncanny valley
Rostik79
Цитиране
16 април 2026
За реалистична графика, биха казал, че и до днес RDR2 е сред топ заглавията. Природните пейзажи са си направо фотореалистични. Но и не само - анатомично представените коне, материали, кал... Assassins Creed Shadows също е на много високо технологично ниво, но там с цветовете не се е получило или по-скоро може да е умишлено търсен ефект - някак си всичко е по-ярко или по-сатурирано. Личи си, че е компютърна графика.
Death Stranding 2 е също близо до фотореалистичност заради умишлено търсеното сходство с реални места. Особено в началото като си на скалистия хребет за първи път като го видях си беше все едно си вътре във фотографска снимка.

Няма какво да се лъжем - висококачествената графика си е фактор, допринасящ за усещането от играта.

The_Doctor46
Цитиране
16 април 2026
Има мод за Cyberpunk,не съм го тествал,но изглежда по-реалистично от всичко,което съм виждал,поне на клипчета.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
The_Doctor46
Цитиране
16 април 2026
Преди малко на канала на XBOX показаха малко от новото Метро.Ще има друг главен герой,няма да е Артьом пак.Всички фракции,които бяха в трите игри ще си присъстват отново,но този път обединени под фашисткия ботуш и ще има баш си фюрер.Играта се връща към корените си,тоест връщаме се в метрото.Няма да е като Exodus.Също така са преработили някои неща след инвазията на Русия,та да отразява реалната ситуация,каквото и да значи това. Ползват си пак техния си енджин и от показания геймплей,изглежда невероятно.Също както другите,когато излязоха.Графично е топ.Излиза зимата,но все още няма точна дата.
bonchef
Цитиране
17 април 2026
Ех , Метро е една от любимите ми игри. Даже не знаех , че правят нова част. В крайна сметка СТАЛКЕР го купих за PS-5 . Все по рядко ми се сяда пред компютъра. Cyberpunk го преиграх два пъти .Една от малкото игри които съм преигравал. Не съм играл обаче допълнението което излезе. Колко е голямо за да преценя дали си струва вече да си я купя и да изиграя с това допълнение? В крайна сметка реших да не си продавам дисковете а да си ги запазя и да си направя нещо , като колекция от заглавия към конзолата.
LethianDream
Цитиране
17 април 2026
Допълнението на Пънка е феноменално, както и самата игра. Взимай си го, няма да сбъркаш. И играй само с женския парцал, това е нещото, казвал съм го много пъти преди и пак ще го повторя. Тая актриса, която озвучава, изкъртва брутално. Иначе допълнението си е цял нов регион- Dogtown- с отделни гигове и отделна основна линия от мисии, като време не съм засичал, защото съм completionist и минавам всички мисии и дреболии, но поне едни 15-20 часа е само основната линия. Изключителна игра! Не съм пускал новия визуален ъпдейт с подобрения за PS Про-то, че не искам да добавям едни нови 200-300 часа към плейтайма си, и то без да се усетя
Rostik79
Цитиране
17 април 2026
LethianDream написа
Не съм пускал новия визуален ъпдейт с подобрения за PS Про-то, че не искам да добавям едни нови 200-300 часа към плейтайма си, и то без да се усетя

Аз точно тази грешка направих и сега се кефя на макс, даже зарязах временно Експедицията, която тъкмо почнах. Вече 25-26 часа навъртях и нямам търпение да дойде уикендът за по-солидни сесии, че през седмицата вечер, след работа за час-два нищо не усещам. Този път ще пробвам някой от другите завършеци. ДЛЦ-то е за мен може би едно от най-добрите ДЛЦ-та по принцип в гейминга - мрачна техно-ноар история с конспирации, шпиони и асасини, невероятна атмосфера, солидно съдържание и естествено имаш и Идрис Елба, който е и прекрасно анимиран тук, направо до фотореалистично ниво. Освен това е някак си странно интегрирано в играта. Не е отделно приключение, което да изиграеш и после да се върнеш обратно в основната игра, а предлага директно разклонение на основната история със собствен край, който е и завършек на цялата игра. Т.е. стигнеш ли финала на ДЛЦ-то, цялата игра приключва.

Впрочем на сегашното изиграване открих нещо като Easter Egg - в една сцена докато говориш с японския асасин Такемура, той ти обяснява как котките са духове от друг свят, а наблизо едно коте има. По това време се вижда и "призрака" на Джони Силвърхенд, който по принцип само ти виждаш, обаче Джони пада от перваза и котката очевидно го вижда и тръгва след него

The_Doctor46
Цитиране
17 април 2026
То експанжъна не само,че като го изиграеш свършва игарата,но добавя и алтернативен ендинг към основната история,а отделно си има 4 ендинга само за експанжъна.
lyubohar
Цитиране
18 април 2026

Една от най-яките бос битки, които съм играл въобще. Финалната фаза, след като единият automaton е вече счупен и другият продължава да си повтаря програмираните движения и да танцува сам -->
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.