Всъщност има я в Стийм за закупуване без абонамент към ЕА, но само като част от бъндъл от всички Command & Conquer игри за 18 евро, което не ми трябва.
Всъщност има я и в ЕА, но и там под формата на пакет за 19 евро. В търсачката им на Red Alert не излиза нищо, но се появява ако се потърси на "ultimate collection".
Проверих и в GOG - няма я, има само за гласуване дали да се вкара в каталога. Гласувах.
Или оная хорър игра, дето се събуждаш в чувал за трупове
https://www.old-games.com/download/9180/midnight-nowhere
Все повече се кефя и аз като теб (за разлика от Божо), че има много нови римейкове на стари игри, които съм пропуснал или които са ми адски любими - двата Макс Пейн-а, Готик.. За Готик съм супер хайпнат от клипове, никога не съм я играл и изглежда супер интересна. Отделно нова Лара Крофт идва скоро като римейк..
Ще си я купя със сигурност и май за 1 път може и да си купя колекционерското.
Не толкова за статуетката, колкото за дневника на Едуард. Обожавам такива неща ппц.
EDIT: В крайна сметка си поръчах стандартния launch edition за 50 евро. Колекционерското има доста неща, които не ме интересуват особено. ![]()
![]()
*** Допълнение***
И понеже стана въпрос за ГТА6, алгоритъмът на интернедите веднага ми сервира рандъм статия отпреди два дена (в Калдата) по въпроса защо излиза първо за конзоли:
Според директора на Тейк2 (Щраус Зелник):
"Ако пропуснете основната аудитория, ако не я обслужвате на първо място и по най-добрия начин, тогава няма да привлечете и други потребители".
Т.е. според Тейк2 основната аудитория са им конзоладжиите, а ПЦ-джиите са един вид втора ръка. За мен е възмутително такова изказване, но предполагам добре са си направили сметката.