Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
823
...
827
>
Rostik79
Цитиране
23 април 2026
Та значи докато разчиствах сървърното в работа, гледам един "пенсиониран" лаптоп там стои вече 2-3 години, едно не лошо за времето си Sony Vaio с Intel i5-2430M и даже май с отделна видеокарта AMD 6630M и си викам да си го взема вкъщи малко да поцъкам ретро игрички. Само с 4 ГБ РАМ е, но има за по 10 евро из ОЛХ модулчета.
Доигра ми се Red Alert 2. Проверявам дали я имам в Стийм - нямам я в библиотеката. Има я в магазина, обаче само под формата на абонамент към EA Play. Викам си, може да я имам в ЕА платформата през годините - влизам - там изобщо я няма дажа в магазина
Та ми стана странно как така ЕА-игра я има в Стийм, а в самата ЕА я няма.

Всъщност има я в Стийм за закупуване без абонамент към ЕА, но само като част от бъндъл от всички Command & Conquer игри за 18 евро, което не ми трябва.

Всъщност има я и в ЕА, но и там под формата на пакет за 19 евро. В търсачката им на Red Alert не излиза нищо, но се появява ако се потърси на "ultimate collection".

Проверих и в GOG - няма я, има само за гласуване дали да се вкара в каталога. Гласувах.

LethianDream
Цитиране
23 април 2026
Това е добра идея, Рос, аз примерно много класически игри не съм играл- Heroes 1 и 2, първото Диабло, Балдур'с гейт 1 и 2. Ред Алърт също никога не съм играл А от време на време ми се доиграват някакви епични класики като So Blonde например.

Или оная хорър игра, дето се събуждаш в чувал за трупове

https://www.old-games.com/download/9180/midnight-nowhere

Rostik79
Цитиране
23 април 2026
Хехе, помня я Midnight Nowehere ot ПЦ Мания ревютата То тогава имаше една вълна руски игрици, Jazz and Faust, Echelon, една търговска ... Gold нещо си имаше в заглавието.
Абе пропуснати стари игри не съм чак толкова навит да играя, макар че имам купища стари инди-игрички в Стийм+ЕА+ЕПИК - със сигурност има някой друг бисер.
Обаче бих цъкнал от носталгия малко Цивилизация 3, едно врътване на Халфеца, много обичах една игрица с едно танкче - RECOIL. То даже беше за Windows 98, не знам дали ще го подкарам, ако го намеря на първо време в някой тракер или сайт за abandonware, бруталната RUNE (нея я имам в Стийм), великата Starship Troopers Terran Ascendancy. А, да - има една друга Старшип Трупърс игра от 2005-та, която така и не играх тогава - шутър от първо лице. Може да я пробвам нея, ако я намеря.
LethianDream
Цитиране
23 април 2026
Като говорим за стари игри, тези дни ще излезе анонс на римейка на Black Flag, аз бях УАУ, само като видях новата Ан Бони, буквално е като жива героиня.

Все повече се кефя и аз като теб (за разлика от Божо), че има много нови римейкове на стари игри, които съм пропуснал или които са ми адски любими - двата Макс Пейн-а, Готик.. За Готик съм супер хайпнат от клипове, никога не съм я играл и изглежда супер интересна. Отделно нова Лара Крофт идва скоро като римейк..

The_Doctor46
Цитиране
23 април 2026
Римейка на Black Flag излиза 9 юли казаха току-що на някакъв showcase от Юби.Аз винаги съм бил за римейковете.Първо,защото винаги се правят на култови игри и второ,защото играчи,които не са ги играли,могат да ги цъкат в съвремена версия.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Mitko6000
Цитиране
23 април 2026
Допреди малко гледах стрийма. Като цяло, впечатленията ми са позитивни. Black Flag е игра, която съм смятал за добра, но доста прехвалена. Може и този път да ми променят мнението към изцяло позитивно.

Ще си я купя със сигурност и май за 1 път може и да си купя колекционерското. Не толкова за статуетката, колкото за дневника на Едуард. Обожавам такива неща ппц.

EDIT: В крайна сметка си поръчах стандартния launch edition за 50 евро. Колекционерското има доста неща, които не ме интересуват особено.

igra4
Цитиране
23 април 2026
Определено ще я взема, спомням си яките песнички в оригинала и водните битки. Минуса беше дървените битки и тва с послушването, но гледам в римейка са ги подобрили бая, плюс това са добавили и нови мисии, определено ще е супер играта.
Mitko6000
Цитиране
23 април 2026
Бойната система и аз не я харесвах. Беше осрана версия на 3-ката.
The_Doctor46
Цитиране
07 май 2026
Сега прочетох,че GTA6 е струвала на Take Two от милиард до милиард и половина долара.Найс.Това ще счупи на Юби рекорда за онази пиратската игрица,но поне GTA6 няма да е фейл.Поне не и финансово.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
07 май 2026
Смея се с глас сега с едно клипче на Натали Куомо, любимата ми инфлуенсърка и стенд-ъп комедиантТя има далтонизъм и винаги се ебава със себе си, отделно цъка много игри като Саша Грей. И в едно от последните си клипчета вика - "излизам на ресторант с един джен-зи младеж, лафим си за гейминг, хапваме, пийваме, идва сметката, той ме поглежда жално и вика - моля те, плати ти, аз събирам за GTA6"

The_Doctor46
Цитиране
07 май 2026
Някакъв анализатор,който работи за Bank of America съветва Take-Two/Rockstar да направят GTA6 80 долара,"за да спасят" геймнга.70 долара(евра тук) били твърде малко.Индустрията била пред крах.
Rostik79
Цитиране
07 май 2026
Е, аз четох слухове още преди месеци, че базовата ще е към 100 долара сякаш.
Ама ще изчакаме 5-6 години да излезе в абонамента

*** Допълнение***

И понеже стана въпрос за ГТА6, алгоритъмът на интернедите веднага ми сервира рандъм статия отпреди два дена (в Калдата) по въпроса защо излиза първо за конзоли:

Според директора на Тейк2 (Щраус Зелник):
"Ако пропуснете основната аудитория, ако не я обслужвате на първо място и по най-добрия начин, тогава няма да привлечете и други потребители".

Т.е. според Тейк2 основната аудитория са им конзоладжиите, а ПЦ-джиите са един вид втора ръка. За мен е възмутително такова изказване, но предполагам добре са си направили сметката.

The_Doctor46
Цитиране
07 май 2026
То реално си е така.На конзола GTA продава повече,но според мен ако пускат игрите си едновременно за всички платформи,пак ще имат повече печалба отколкото,когато пускат първо за конзола после за PC.Виж игрите на Сони.Когато решиха да ги пускат за PC,нямаше кой знае какъв интерес,като само Stellar blade е имала прилична база играчи на релийза.Хайпа вече е преминал,хората играят други неща и така.За сравнение игрите,които излиза едновременно за всички платформи,продават повече за всяка една.Примерно последните две заглавия на CAPCOM-Requiem и Pragmata.И при двете PC води леко с продажбите,но кажи речи са еднакво с конзолите.Ако бяха пуснали пооделно,според мен нямаше да направят толкова пари.
Rostik79
Цитиране
07 май 2026
Специлано ГТА мисля, че е изключение. Там няма да отмине хайпът и на ПЦ-пазара също ще строши рекорди като се появи.
The_Doctor46
Цитиране
07 май 2026
Да,GTA има огромна база фенове.Има някакъв митичен статут и ако/когато се появи за PC,ще има ъпгрейдвано това онова графично,ще са оправени бъгове ако има такива,та и хора,които са я играли на конзола вече,биха си я взели, и за PC пак ако им е харесала.
<
1
...
823
...
827
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.