Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
The_Doctor46
Цитиране
01 септември 2026
Гледам ревютата на The Boold of Dawnwalker са доста солидни.Явно бившия шеф на TW3 се е справил пак с много по-малък бюджет.Ама аз сега не знам какво да взимам.Onimusha иде в петък.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
01 септември 2026
Аз пък чета, че combat системата е много слаба и светът е празен и скучен. Не знам само на едната история, куестове и атмосфера (които били топ) дали ще избута.
vldir
Цитиране
01 септември 2026
Това което виждам The Boold of Dawnwalker като мод на Вещера 3 и боя супер дървен.
vldir
Цитиране
01 септември 2026
Това което виждам The Boold of Dawnwalker като мод на Вещера 3 и боя супер дървен.
Rostik79
Цитиране
01 септември 2026
На мен новата Онимуша ми изглежда по-играемо заглавие. Слагам я в списъка, някой ден ще ѝ дойде времето.

Даунуокера някак си не ми трепва нищо като гледам геймплей - струва ми се именно дървена, скучновата и твърде генерична. Отделно, че описанието на разни предмети и оръжия са цели екселски таблици с тонове показатели и статистики, интвентарът и той е едни претрупани чаршафи с безброй предмети и предметчета.

The_Doctor46
Цитиране
01 септември 2026
Аз ще изчакам да видя стриймове.Със сигурност има доста проблеми,все пак е АА заглавие.Ще я видим.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
vldir
Цитиране
01 септември 2026
За Онимуша май ще се бръкна, че ми хареса демото.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.