Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
17 септември 2026
Минах секцията с мотора. Потвърждавам, че се умира. Малко on-rails е, но като цяло не е нещо по-различно от същите секции в Uncharted поредицата. Естествено, за тях никой не рева. QTE-тата също могат да се фейлват, освен ако не се пусне автоматично да се минават, което и в Spider-Man игрите го има и пак, никой не рева. Играя на Normal и предизвикателството е прилично. Бойната система доста подтиква към ползване на комбота иначе, ти разказват играта.

Като цяло, доста се забавлявам с играта. Историята бива, но на места си е бая клиширана. Интересна ми е и графиката и актьорската игра са супер, но имам усещане какъв ще е големият туист накрая без да съм си спойлвал нищо. Нямам толкова познания за Върколака колкото Спайдър-мен но съм чел някои от комиксите и са ми интересни промените които са направили с някои герои.

Колкото до user ревютата, Metacritic е светило за много хора, но пак не прецедент. Те и по TLOU2 сраха бая там. User score-a е 5.9. В PS Store примерно, играта е на 4.83 от 5. Така че е "играй пък сам си прави изводите", е работата.

Не е шедьовър играта, но определено според мен е за 7-8.

igra4
Цитиране
17 септември 2026
Играта е архаична, целия фб е пълен с клипчета на бъгови и недомислици, 6 е реалната оценка.
Няма как да играе прекрасната Dawnwalker и да я зарежа за това..
Маже би за феновете на тия филми е задължителна, но аз мн рядко гледам такива филми със супер герои, защото са еднодневки.
За мен най-митичните си първите три батман филми с жокера Джак Никълсън и съм гледал първите три спиндера, за другите изобщо не бих ги гледал.
Нишова игра за фенове.
Може би спайдъра ако не беше отворен свят щеше да е нещо подобно.

Insomniac да изоставят тая ниша със супер героите и да измислят нещо оригинално, от PS 2 ерата ги хваля, къде е джак и декстър, Рачет и кланк , резистънс, Спайро.
Много задълбаха в тая ниша със супер герои и се осират вече. 350 милиона на вятъра.

Mitko6000
Цитиране
18 септември 2026
Мога да се съглася с тези критики, особено за хора, които не са фенове. Аз съм и малко предразположен, признавам си. Бъгове в геймплея не съм имал. Освен един визуален.

Но така и никой не можа да ми отговори на въпроса - Какво по дяволите очакват всички от игра за Върколака, не мога да разбера? От много време се знаеше, че ще е това, даже и много хора го очакваха и нямаха проблем, докато в един момент, просто имаха.

Второ, кого го ебе колко струва разработката на дадена игра за да знае дали да си я купи?

Хората не знаят какво искат особено. Хем се дразнят, че няма нищо ново, хем напират за продължения на вече съществуващи поредици?

Какво толкова могат да направят ново и невиждано с нов Resistance, Ratchet and Clank или Spyro? Последно играх Rift Apart преди 2 години сигурно и беше приятна, но избощо нещо невиждано. Механиките с порталите бяха готини за да покажат бързината на SSD-то в 5-цата, ама иначе е поредният платформър шутър.

Всички реват за нещо оригинално, проблемът е че всичко е измислено. От друга страна се инвестира много повече в игри и по-малко рискове се поемат. Но и на нас самите геймъри не може да се угоди особено. Модерно стана да се хващаме за най-малките тъпотии и никой не е доволен, че играта не е както на него му харесва.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.