Като цяло, доста се забавлявам с играта. Историята бива, но на места си е бая клиширана. Интересна ми е и графиката и актьорската игра са супер, но имам усещане какъв ще е големият туист накрая без да съм си спойлвал нищо. Нямам толкова познания за Върколака колкото Спайдър-мен но съм чел някои от комиксите и са ми интересни промените които са направили с някои герои.
Колкото до user ревютата, Metacritic е светило за много хора, но пак не прецедент. Те и по TLOU2 сраха бая там. User score-a е 5.9.
В PS Store примерно, играта е на 4.83 от 5. Така че е "играй пък сам си прави изводите", е работата.
Не е шедьовър играта, но определено според мен е за 7-8.
Insomniac да изоставят тая ниша със супер героите и да измислят нещо оригинално, от PS 2 ерата ги хваля, къде е джак и декстър, Рачет и кланк , резистънс, Спайро.
Много задълбаха в тая ниша със супер герои и се осират вече. 350 милиона на вятъра.
Но така и никой не можа да ми отговори на въпроса - Какво по дяволите очакват всички от игра за Върколака, не мога да разбера? От много време се знаеше, че ще е това, даже и много хора го очакваха и нямаха проблем, докато в един момент, просто имаха. ![]()
Второ, кого го ебе колко струва разработката на дадена игра за да знае дали да си я купи?
Хората не знаят какво искат особено. Хем се дразнят, че няма нищо ново, хем напират за продължения на вече съществуващи поредици?
Какво толкова могат да направят ново и невиждано с нов Resistance, Ratchet and Clank или Spyro? Последно играх Rift Apart преди 2 години сигурно и беше приятна, но избощо нещо невиждано. Механиките с порталите бяха готини за да покажат бързината на SSD-то в 5-цата, ама иначе е поредният платформър шутър.
Всички реват за нещо оригинално, проблемът е че всичко е измислено. От друга страна се инвестира много повече в игри и по-малко рискове се поемат. Но и на нас самите геймъри не може да се угоди особено. Модерно стана да се хващаме за най-малките тъпотии и никой не е доволен, че играта не е както на него му харесва.