Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Mitko6000
Цитиране
21 септември 2026
Хич не е умрял. Много хора имат повече достъп до игри от всякога и просто обичат да се оплакват от всичко. Дали за пари, дали за някакво емоционално удовлетворение. Ако мислиш, че е умрял, винаги можеш да си намериш друго хоби.

Но аз съм като Летиан. Върколака почти го приключих и оценката ми не се е променила особено от първите впечатления. Все още е забавна и солидна игра, макар и не шедьовър. Че даже и мисля и NG+ да започна, че да мога да отключа всички ъпгрейди на макс и да стигна max level. Оттам нататък, ще се връщам за релакс и да кормя лоши. Мисля, че играта е перфектна за това.

След като приключа там, ако още не е излязла GTA 6 дотогава, може би ще се върна да довърша и Mafia The Old Country. За момента съм меко казано разочарован от тази игра. Оценявам, че не е като 3-ката, но очаквах нещо на нивото на римейка на 1, както и 2-ката. Засега е далеч и от двете.

Да не говоря и за беклога от над 200 игри, който ми се трупа от 2018 година, насам. Тъй че, не, геймингът не е умрял, никак даже.

Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.