Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
bojosan
Цитиране
16 януари 2025
LethianDream написа
Мастърпийс, като си говорим за турски филми! И не се лъжете по оценката в имдб, в моята класация е твърда деветка
LethianDream написа
Мастърпийс, като си говорим за турски филми! И не се лъжете по оценката в имдб, в моята класация е твърда деветка
Изгледах го, ако тоя филм не си заслужава деветката, то не знам кой друг би могъл. Главната актриса изкърти мрака, бахти изпълнението..Ние никога няма да направим такъв филм !
LethianDream
Цитиране
17 януари 2025
Пичове, починал е най-великия режисьор, поне в моите очи - Дейвид Линч. Остави зад гърба си страхотно филмово наследство, на което ще се радват бъдещите поколения. Туин Пийкс е абсолютен шедьовър, особено онази сцена с джуджето накрая. А като бях малък (около 10-11 години) и сериалът го даваха по БНТ след Новините и Отзвук, буквално съм се преструвал, че спя и гледам изпод чаршафа, защото хем ме е страх, хем ми е адски интересно.
Лара Флин Бойл

Може би оттам идва страстта ми към трилъра и хоръра като цяло. След това дойдоха страхотни, невероятно любими филми, които съм гледал и съм ги мислил с дни и седмици - Изгубената магистрала, Мълхоланд Драйв, да не изброявам и по-старите класики Човекът-слон, Синьо Кадифе..

ВЕЛИК РЕЖИСЬОР! ЛЕКА МУ ПРЪСТ!

lyubohar
Цитиране
17 януари 2025
LethianDream написа
А като бях малък (около 10-11 години) и сериалът го даваха по БНТ след Новините и Отзвук, буквално съм се преструвал, че спя и гледам изпод чаршафа

Това обяснява толкова много

Шегата настрана, вчера чух и аз, жалко наистина. Не ми е точно любимият режисьор, но подходът му към киното със сигурност е уникален.

Rostik79
Цитиране
17 януари 2025
Същата работа и при мен. Бях пък аз на ... кога го даваха? 1991-ва или 1992-ра? Бил съм на 12-13 години и последният епизод го записах на аудиокасета от телевизора. И я слушах после седмици наред, научих всяка реплика наизуст и ми беше страшно мъчно за агент Купър, че му взеха душата.
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.