Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
Rostik79
Цитиране
14 август 2026
Много искам да го гледам този на Спилбърг, въпреки негативните оценки и предполагам, че има защо, но все пак ми се гледа сай-фай, особено като е свързано с някаква конспирация, тип X-Files (то май една от критиките е, че много повтаря концепцията на Досиетата Х и е много изтъркана историята).
Също изтървах този сезон Бакруумс и оня хорър, по който всички полудяха, забравих му името - за любовната магия.
Отделно съм любопитен да видя проекта на Маркиплаер - Iron Lungs.
Rostik79
Цитиране
17 август 2026
Подхванах последната част 28 години по-късно Bone Temple и окончателно тази поредица се е превърнала в пародия на себе си. В първите части от зомбитата направо ме хващаше параноя. Атмосферата беше много угнетяваща и те беше грижа за героите.
В тази част зомбитата са някакви смешни и генерични. Вместо тях има банда хилави хлапета-садистчета и някакъв глупак за техен водач. Даже Рейф Файнс не спасява филма. Гледах до към 30-тата минута и го приключих.

Гледах и първите три епизода на трети сезон на House of Dragons и поне за момента почва добре. Във всеки случай много по-добре от втори сезон, който беше доста умряла работа и скука. Тук за 3 епизода се случиха повече събития от целия втори сезон, има динамика, има съспенс и интерес как ще се развият събитията.

lyubohar
Цитиране
17 август 2026
На мен ми хареса. За мен идеята със садистчетата беше, че хората могат да са по-страшни от зомбитата и наистина бяха. А че бяха хилави глупаци още повече засили това.

House of Dragons наистина е добре, този сезон следва схемата "нема, нема и току си ебе майката", която се върти горе-долу на 3-4 епизода Финалният епизод беше супер, а сцената с драконите 1-2 епизода по-рано (ще разбереш коя е) е просто жестока.

igra4
Цитиране
20 август 2026
Як беше да и танца на доктора, като се правеше на дявола беше култов😁
Rostik79
Цитиране
27 август 2026
Изгледах три епизода на Mobland снощи наведнъж. И още ми се гледаше, но ми се доспа. Сериалът е доста добър, макар и леееко прехвален. Най-малкото обаче е удоволствие да се гледа как играят Пиърс Броснан, Хелън Мирън и Харди, разбира се, но като повечето британски сериали даже и статистите в този са все с някакво яко присъствие на екрана - особено разни лондонски отрепки със странни акценти
dzhiny
Цитиране
27 август 2026
Наскоро изгледах Добри Поличби и The Sandman по книгите на Нийл Геймън (в поличбите и Пратчет). Супер свежи фентъзита с много готин хумор и преплитащи се митологии (Древногръцка, Скандинавска и т.н.) Силно препоръчвам!
Вчера се зарибих по-един нов - Заливът на вдовицата / Widow's Bay , който също се оказа супер добро попадение. Ужас/Мистерия с Комедия, мега добър!
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
igra4
Цитиране
31 август 2026
Обсебване е топ, хита ужас/трилър в момента.
Rostik79
Цитиране
31 август 2026
Едно филмче отразих, за което не знаех какво да очаквам - Tornado (2025) - почти рандъм реших да го гледам, може би участието на Тим Рот повлия.
Непретенциозно екшънче за отмъщение много в стила на Тарантино с действие, развиващо се някъде из Британия в края на 18-ти век. Като казвам Тарантино, имам предвид Kill Bill, примерно, или Гадни Копилета, включително и разни абсурдни сцени.

A Japanese puppeteer's daughter gets caught up with criminals when their show crosses paths with a crime gang, led by Sugarman and his son Little Sugar.

Rostik79
Цитиране
04 септември 2026
Реших да изгледам Спилбърговия Disclosure Day ... филмът е между негледаем и смехотворен. Това, че е пълен със сценарни дупки даже е най-малкият му проблем. Ама Спилбърг сякаш е проспал последните две десетилетия. Особено като се появиха самите извънземни - от онези сивите, с големите глави и очи, буквално се разсмях с глас, защото пред очите ми бяха само Лесли Нилсен и Чарли Шийн от Страшен филм 3 ли беше или 4 като пикаеха извънземните през пръстите си, хаха. Пълна смешка е филмът. Ясно, че е някакъв трибют към 90-тарските градски легенди за извънземни, НЛО и Доситетата Х, но е много нескопосано направен.
Режисьорите като минат определена възраст трябва да ги озаптяват да снимат филми вече. Така се орезилиха и Ридли Скот, и Ф.Ф. Копола с разни тъпотии.
igra4
Цитиране
04 септември 2026
Гледах сръбски филм. Браво на сърбите, интересен филм
BundyBari
Цитиране
04 септември 2026
Страхотен "отзив/препоръка"... веднага щях да си го сваля, ако още имаше Zamunda, жалко, че нямаше там категория "Сръбски филми", а само руски, но нищо де, ти такова инфо даде за филма, че няма начин да не го намеря, ако ги изгледам всичките
Rostik79
Цитиране
04 септември 2026
Предполагам, че играча има предвид баш "Сръбски филм" (A Serbian Movie) - буквално така се казва филма, но го е написал с малка буква и не се разбира. Някакъв брутално гнусен се говори че е, с изнасилвания и такива неща, на границата на snuff филм, забранен в някои държави даже.
BundyBari
Цитиране
04 септември 2026
О, ако е така грешката е моя, че не съм го чувал и се извинявам за ироничния си пост, абе и аз се учудих много, че за първи път някой препоръчва филм без да му каже името, но като видях, че е Играча и си помислих, че е типично в негов стил
igra4
Цитиране
04 септември 2026
Да, филма се казва сръбски филм( A serbian movie) единствен по рода си, а съм изгледал тоново ужаси. Филм с някаква мисъл и поука.
lyubohar
Цитиране
06 септември 2026
Заведох днес малкия на юбилейния Терминатор 2. Малко е малък по официалния age rating, ама аз още по-малък съм го гледал Еми велика класика си е, 35 години по-късно изглежда адекватно като ефекти. Да не говорим колко реалистично е всичко, всеки детайл и сцена са максимално мислени да не можеш да се хванеш за нищо. Освен, разбира се, основното времево противоречие, че Джон Конър праща баща си в миналото
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.