Като цяло нямам особен интересн към това световно. Някак си не ми се глдат Катар, Тунис, Иран, Гана, Сенегал...
В групите ще има два-три или айде да кажем четири мача, които бих гледал:
Германия - Япония
Бразилия - Сърбия
Англия - САЩ (тук ще се изкефя американците да бият :mrgreen
Испания - Германия (е, това е класика, няма как да пропусна)
Може би Южна Корея - Португалия също ...
Португалия и на мен са ми симпатичен отбор от ерата на Фиго и компания - много красив, техничен футбол. Роналдо също ме радва с играта си.
Бразилия и Аржентина имат страхотен футбол за гледане, но и аз не понасям театралниченето на повечето играчи - това важи за всички южно-американски и южно-европейски отбори.
От другите има отбори, които са ми симпатични, но реално само един искам да си ходи рано-рано. И по пътя обратно да си пеят "it's coming home, English team is coming home". Много не ги понасям, а и от еврото, както ги побутваха като домакини, надявам се тук да ги разкрият.
Очаквам САЩ и Канада да са приятната изненада на това първенство, щото и в двете страни се работи много добре с младите играчи, а качествените им звезди си играят в големи отбори в Европа, но да видим. Ако САЩ и Уелс се постараят квадратните да не излязат от групата, за мен ще е успешно първенство
Айде, почна се, може да ми викате Хорас ГРАНТ, вижте си пощите :
"Congratulation!!!
Your email is selected online in Fifa WorldCup Qatar 2022 Raffle Draw results held today to receive a "Financial Support Grant" of €500,000Euro. Reply for more details on how to claim your grant.
Best Regards,
Sheikh Salman Bin Hassan Al-Thani
Chief Financial Officer, Qatar Foundation Headquarters."
Неделята ми е малко безразличен мача, но с едни приятели си правим игра с прогнози за първенствата, та ще следя резултата
П.П. кОр за бат Хари Маглаяр. Когато и да се свърши със заблудата, че има дори нещо близко до футболист в него, все ще е късно.