Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
nightwarrior
Цитиране
17 ноември 2022
За най-скъпия защитник или само хубаво или нищо. И тъй като хубаво няма...
Ludnichar
Цитиране
17 ноември 2022
nightwarrior написа
За най-скъпия защитник или само хубаво или нищо. И тъй като хубаво няма...

Е още е жив?
Souls Games Maniac
The_Doctor46
Цитиране
17 ноември 2022
Има доста мемета със завалията. "Голът си е гол,няма значение в коя врата","Защо да играеш за един отбор,като може да играеш и за двата" и "Магуайър е най-трудния опонент срещу,когото съм се изправял-Давид де Хея" Ония случай, в мача срещу Тотнъм,когато пребори и събори Люк Шоу ,точно на 3-4 метра от вратата ,оставяйки играч на Тотнъм да вкара, ми е в топ 3 на най-невероятните случаи във футбола.Хем се смях със сълзи тогава,хем ми се плачеше като фен на Юнайтед.Ако не сте го гледали,потърсете в Гугъл.Уникално.

П.С. намерих го https://twitter.com/football_mumble/status/1312796935691161601?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1312796935691161601%7Ctwgr%5E60a75e346666baff7c513a88ca474a43aa77a521%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fd-30672127383532940475.ampproject.net%2F2211042305000%2Fframe.html

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
17 ноември 2022
Не ти завиждам, да си фен на Юнайтед сега едва ли е най-хубавото нещо на света.
Иначе за световното, и аз ще гледам почти всичко, вкл. на работа Като гледам само Лудничар се очертава да е фен на Англия, много ще го гаврим, ако Англия отпадне рано
The_Doctor46
Цитиране
18 ноември 2022
Четохте ли последните конспирации покрай световното?Според някакъв арабски журналист,Катар е подкупил 8 футболисти от Еквадор с около 7,4 милиона ,за да бият 1-0. Даже посочва,че гола ще падне второто полувреме.Потвърдено било от 5 източника от Катар и един от Еквадор.Още не е почнало и вече циркове Тези Катар са супер зле завалиите.Едвам биха нашата трупа с 2-1 ,а тази година играха 7-8 контроли с европейски отбори ,за около два месеца и записаха 7 загуби, и един равен,като равния беше срещу Люксембург.

П.С. ся четох,че "напазарували" и фенове,за да не пустеят стадионите.10 долара на ден,три хранения и да викат за ,когото искат.Последния финал на суперкупата на Испания се игра в Катар или Саудитска Арабия и на Барса-Реал,стадиона беше полу-празен,та няма да се учудя да са пазарили фенове.Това световно ще е забавно ако не друго.

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
18 ноември 2022
За първото не знам, но второто съм на 99% сигурен, че е вярно. Тръгнаха една камара видеа на араби със знамена и тениски на произволни национални отбори.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
18 ноември 2022
LethianDream
Цитиране
18 ноември 2022
Датските картали пък какво те кефят? Дръвче до дръвче с един СЪРЦЕраздирателен Ериксен, който за разлика от другите там, поне може да играе и да върже два паса. Тези също да си ходят от групата директно обратно към гъза на Малката русалка в Копенхаген
The_Doctor46
Цитиране
18 ноември 2022
Аз не съм много почитател на конспиративните теории,но точно за Катар съм склонен да повярвам.Като се тръгне от начина,по който ги избраха за домакин и се стигне до това,че на арабския полуостров са страшни комплексари.Защо мислиш строят не знам какви си сгради,небостъргачи,изкуствени острови и тн. Пари имат бол,иначе не се знае дали ще хванат и точица.Така си гарантират поне 3.Надявам се все пак да няма нищо вярно.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
18 ноември 2022
The_Doctor46
Цитиране
20 ноември 2022
Конспиративните теории не се оправдаха,но отменения първи гол на Еквадор беше пълен майтап.Гледах положението след това сума пъти и нито имаше засада(каквото реално отсъдиха),нито някакво нарушение срещу вратаря(каквито мнения имаше по форуми). Дадоха някаква графика след 15 минути,на която уж имаше засада,но не и реално видео от момента на подаването.Христоматиен пример за това,че когато решат,нито ВАР,нито киреч може да ги спрат да правят каквото си искат. Ясно беше,че искаха да оставят Катар малко по-дълго в мача,но като нямаш играчи,не става.
nightwarrior
Цитиране
21 ноември 2022
Аз познах точен резултат, така че добре почвам първенството
Rostik79
Цитиране
21 ноември 2022
Гледах първото полувреме, мачът беше трагичен чисто откъм футбол - грешни пасове, футболистите не могат да спират топката, лутане без идея ... Айде Еквадор бяха малко по-адекватни, но Катар бяха ниво България да кажем (дето направихме равен с Люксембург, lol).
The_Doctor46
Цитиране
21 ноември 2022
Те и Катар не могат да бият Люксембург.Преди около месец,два,играха контрола и завършиха с равен.Друг въпрос е,че Люксембург се поразви и от футболните джуджета са най-силни.В лигата на нациите направиха 3-3 като гост на Турция и завършиха втори във въпросната група,а миналата седмица извъртяха равен на Унгария.Унгарците не са случаен отбор.Биха Англия два пъти и Германия като гост,а в последните си няколко мача имат само две загуби, и двете от Италия.Вече всички се развиват само ние удряме всякакви дъна.Вчера имахме достатъчно положения първото,за да вземем мача,но няма кой да вкара.Иска се класа.С космонавта и компания,толкова.
Ludnichar
Цитиране
21 ноември 2022
LethianDream написа
Не ти завиждам, да си фен на Юнайтед сега едва ли е най-хубавото нещо на света.
Иначе за световното, и аз ще гледам почти всичко, вкл. на работа Като гледам само Лудничар се очертава да е фен на Англия, много ще го гаврим, ако Англия отпадне рано

Да не стане само той да се подиграва на вас?
Souls Games Maniac
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.