hategame logo
Homefront: The Revolution само с безплатни DLC-та
пуснато на 28 януари 2016 от pseto
homefront the revolution 5
Homefront: The Revolution ще има само безплатни DLC-та, обещават разработчиците Dambuster. Не само това, но от студиото разкриват, че поне година време шутърът ще се сдобива периодично с ново съдържание.

„Всичко, което ще бъде добавено в играта, ще бъде добавено безплатно“, казват Dambuster, като обещават много ново съдържание.

Лошата новина, без която няма как да се мине? Homefront: The Revolution ще има микроплащания. Именно благодарение на тях ще е възможно DLC-тата да се разработват за без пари.

Самите микроплащания биват окачествени като „изцяло незадължителни“и „кратък път“ за геймъри, които нямат достатъчно време за отделяне пред Homefront: The Revolution. Очевидно с реални пари ще можем да си купуваме кашони с провизии, които да ни осигуряват по-добра екипировка. Обещава се, че нищо няма да е заключено зад плащания с истинска валута. Макар че въпросът в тези случаи е дали ще бъдем принуждавани да даваме пари, ако прогресът в Homefront: The Revolution е прекалено бавен...

Тъй или инак играта ще се продава на нормална цена. В подобни случаи винаги наличието на микроплащания винаги е адски спорно. Все пак на 20 май ще видим как е реализиран Homefront: The Revolution. Именно тогава играта ще се появи за PC, Xbox One и PlayStation 4.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл