hategame logo
Mirror’s Edge Catalyst беше отложен
пуснато на 23 април 2016 от pseto
mirror's edge 2
Mirror’s Edge Catalyst е поредната отложена игра. За щастие на всички, очакващи заглавието обаче забавянето не е толкова сериозно – към две седмици.

Вместо на 26 май Mirror’s Edge Catalyst вече очакваме на 9 юни в Европа. Два дни по-рано играта ще се появи в САЩ. Ако пък се чудите каква е причината, то тя е класическа – разработчиците са имали нужда от повече време, за да довършат изцяло паркур играта.

Интересно е обаче, че не сингълът ще бъде подобряван, а предимно онлайн компонентите. Скоро започва затворена бета на Mirror’s Edge Catalyst, а DICE очевидно ще направят всичко възможно всички критики да бъдат взети под внимание. Може да се припомни, че се е случвало – най-вече с Battlefield игрите – геймъри да се оплакват от нещо по време на бети, но да няма поправки при по време на пълната премиера. Именно поради липса на достатъчно време. Тук обаче DICE се подсигуряват.

Иначе Mirror’s Edge Catalyst ще е наличен за PC, PlayStation 4 и Xbox One. Премиерата ще се случи едновременно на трите платформи.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл