hategame logo
Mirror’s Edge ще се превърне в сериал
пуснато на 26 май 2016 от pseto
mirror's edge 3
В момента се подготвя сериал, базиран на гейм серията Mirror’s Edge. Тази новина дойде от изданието Deadline, като е съпътствана и от някои подробности.

Първо – сериалът по Mirror’s Edge ще бъде създаден от Endemol Shine Studios. Тук е интересно, че компанията е известна с риалитита като Big Brother, MasterChef и The Biggest Loser. Така ще е любопитно да видим как ще се справи студиото с екшън сериал.

И второ, биват разкрити някои детайли за сюжета. Очевидно акцентът ще е на екшъна, като освен Фейт, която ще се бори с куп зли корпорации можем да очакваме и още една нишка – нейната сестра, която е натопена за убийство.

Засега не знаем кога Mirror’s Edge сериалът ще достигне до малките екрани. Вероятно или през есента на тази година, или по някое време през следващата. Но пък вече можем да се запитаме – ще има ли успех продукцията? По традиция гейм адаптациите не са особено качествено... и винаги можем да имаме едно наум.

Коментари
PornFlakes avatar
PornFlakes
26 май 2016
За сериал незнам, но Catalyst го чакам с нетърпение. Пак ще прозвуча като развалена грамофонна плоча, но за мен Mirror's Edge има най-приятната и чиста атмосфера от която и да е игра. Буквално ми действа като белина за очите.
God avatar
God
26 май 2016
Ми GOTY. Eдинствено новият DeusEx може да се опре.
undefined
Конзолен Килър
26 май 2016
GOTY ще е Uncharted 4, а тази ще е една от добрите игри. Поне първата беше такава.
bgrmammoth avatar
bgrmammoth
26 май 2016
Uncharted 4 GOTY за конзолите, за PC няма как да бъде. Вече игрите не ги правят като едно време все бързат и изцопват нещо, което прилича на нищо.
NikoJ avatar
NikoJ
27 май 2016
таз игра ще е просто един хайп серияли мерияли .. заеби .. почна поредната сапунка !
undefined
pepito
28 май 2016
ох отначало помислих че са почнали с тия педераски изпълнения да цепят игрите на парчета с цел по-голяма печалба и почнах да псувам, ама после прочетох по внимателно заглавието
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл