hategame logo
Nintendo: Производството на Wii U няма да спре тази година
пуснато на 23 март 2016 от pseto
wii u 1
По-рано през месеца в интернет се появиха слухове, че Nintendo се кани да преустанови производството на Wii U до края на 2016 година. Те дойдоха от престижното издание Nikkei, което обикновено има солидни информатори. От Nintendo обаче побързаха да отрекат всички подобни данни.

„Nintendo планира да продължи производството на Wii U по време на следващата финансова година и отвъд нея“, гласи официално съобщение.

Естествено дори и Nintendo наистина да планира спиране на производството, то едва ли подобно нещо ще бъде обявено. В крайна сметка това би означавало, че тъй или инак ниският интерес към Wii U ще спадне още повече. Не би било изненадващо обаче ако се планира поне сериозно намаляване на производството.

Но защо изобщо има подобни информации? Естествено заради NX. Това е новата конзола на Nintendo – или по-точно нейното кодово название. Все още не знаем фактически нищо за нея, тъй като японският гигант е доста мълчалив.

Известно е обаче, че по някое време тази година ще има официално представяне на конзолата. И вероятно за мнозина ще е интересно да научат дали най-накрая ще видим истинско устройство за хардкор феновете – особено и при положение, че Wii и Wii U бяха очевидно насочени към кежюъл геймърите.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл