hategame logo
Super Mario Maker с над 1 милион продажби
пуснато на 30 септември 2015 от pseto
super mario maker 2
Външните разработчици на игри почти изцяло се отказаха от Wii U, но пък заглавията на Nintendo продължават да бъдат успешни. Най-новото от тях – Super Mario Maker – е успяло да премине границата от над 1 милион продажби.

Доколкото това не звучи като чак толкова впечатляващо число, то е редно да се спомене, че Wii U е бил купен над 10 милиона пъти по последни данни. С други думи 10% от притежателите на конзолата са се сдобили и със Super Mario Maker.

Самото заглавие е доста... нестандартно. В него обикновените геймъри имат възможността да правят нива за класическия Super Mario, предизвиквайки се едни други да ги завършат успешно. Нагледно можете да видите за какво става дума от видеото долу.

Докато мнозина потребители все пак се опитват да правят подобни невъзможни нива, то са налични и по-приятни за цъкане такива. Общо взето Wii U продължава да печели точки откъм креативност при игрите, но това далеч не е достатъчно, за да бъде окачествена конзолата като успешна. Основният проблем си остава класически – липса на достатъчно нови игри.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл