hategame logo
Оригиналният The Division е безплатен за сваляне
пуснато на 03 септември 2020 от pseto
the division 11
Оригиналният The Division може да се свали безплатно в момента. Новата промоция на Ubisoft е в услугата им Uplay, а ако се възползвате от нея до следващия вторник, 8 септември, играта ще остане завинаги във вашата библиотека.

Както често се случва в подобни случаи обаче ще можете да си вземете единствено основната игра. Ако случайно The Division ви допадне, то ще трябва да платите допълнително за DLC-тата му.

Самата игра се появи през 2016 година. Заглавието бе положително прието, макар че имаше критики към неговия ендгейм. В сайта играта е част от ънхейтабъл.

Втората част пък видяхме преди две години през 2018-а. И тя бе добре приета, макар че останаха впечатления, че се продава по-зле от първата част.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
04 септември 2020
Имам 500-600 часа на първата Дивизия - чудесно прекарано време! И втората си взех, но някак си не беше същото - пак беше забавна, но бързо ми омръзна.
pseto avatar
pseto
06 септември 2020
Нормално е, с толкова часове, дето си прекарал на първата, втората изобщо не ти се е сторила свежа (и то при все, че тя излезе само 2 години след единицата). Аз на единицата прекарах едно 50 часа май или нещо от рода, минах кампанията, пофармих още малко и ми омръзна. Вероятно заради това двойката ми беше окей, понеже не се бях пренаситил.
jenssn avatar
jenssn
07 септември 2020
3600+ на бф3ката и още поцам ... таз помия умре и замре одавна .. сетили се те ...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл