hategame logo
Създателите на Serious Sam правят... куест
пуснато на 09 юли 2014 от pseto
the talos principle
Едва ли мнозина са очаквали, че една компания като Croteam, известна с френетичните си шутъри от поредицата Serious Sam, ще представи куест. Това обаче е самата истина. Вчера хърватите представиха играта си The Talos Principle.

Това е заглавие, в което основният акцент ще е на сюжета. Сценарият ще бъде списван от двама ветерани в гейминга като Том Джуберт и Джонас Кирацес, а пък в The Talos Principle ще имате възможност да разрешавате множество пъзели.

Главният герой е робот, който разкрива куп загадки в дигитално пресъздадена версия на реални исторически дестинации. Вероятно скоро ще разберем и каква е мотивацията му да осъществява всичко това.

„Отне 13 години, за да видим какво може Croteam, когато в игрите им не се гледа през дулото на оръжие. Въодушевен съм, че мога да помогна за това“, казва Джуберт, един от двамата сценаристи на играта.

И наистина – какво може Croteam, когато не разработва шутър? Ще разберем по-късно тази година. The Talos Principle ще дебютира по-късно през 2014-та в продажба за PC и PlayStation 4.

Коментари
undefined
N3V3Rmore
09 юли 2014
Е,енджина си е стария,че май изглежда и по-зле от Sirious Sam 3 дори,ама все пак - куест,енджина не е най-важното.

Важното е пъзелите да са забавни и хитри,да имат тънка логика,очевидна,но завоалирана умело.Да си кажеш ех майка му де'а,как не се сетих по-рано и да продължиш нататък с кеф и чувство за удовлетвореност..

А за Croteam дали са способни да направят такава игра - ми що да не.Смятам,че ще се представят на ниво (макар и не чак на AAA ниво,ама това от куест не го и очаквам).Особено ако уцелят и някоя готина историйка покрай другото.

undefined
pseto
10 юли 2014
Определено е интересна идеята, нашите балкански приятели го нацелват на хумор, в интерес на истината първите Serious Sam игри имаха идейни пъзели. Наистина в контекста на шутър, колкото да се поразчупи темпото... ще видим как ще е положението в "изцяло" куест игра. При всички положения интересна идея.

Иначе самият графичен двигател вече е много неподходящ за шутър, прекалено е далеч от стандартите в жанра. Ама за куест ще си заспи ми се струва.

undefined
fElder
06 ноември 2014
Играх демото и играта беше доста интересна, пъзелите са прилични, музиката е отпускаща, ала движенията са почти същите като в Serious Sam 3, не че има нещо лошо де, но за пъзел игра не се чуствам достатъчно флегматичен, може да се бяга и се върви доста рязко, точно както в SS3.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл