Може и да не я е взел ,просто да се прави на интересен тук
Да се сравняват рокстар и цд прожект не е честно. Едните са във играта като лидери от десетилетия докато полското студио наскоро стана фактор. Тепърва ще си правят репутация защото това им е втората голяма игра след вещера 3. И за наша радост и 2те игри се оказаха добри дори със бъговете си. Тоест ако продължават така може да станат гигант като актиблиз или рокстар във бъдеще. На мен ми е доста интересно да видя какъв ще е следващият им проект ,може би нов вещер?
А не може ли да я купи направо след 2 месеца когато реши да я играе,хем цената ще е паднала малко ? .
Прави се на токсик ама много по-слаб като концепция .
Това е логиката на разумно разсъждаващ човек, но това е Играчкин, все пак.
Честито Играч! Дано да ти служи добре!
И въобще тоя избор между готини дървета и невъзможността да се вдигнат повече от 3, ме побърква доста Предвид, че със сигурност няма да преигравам и с каквото играя сега - това ще ми е.
От една страна - не разбирам с какво точно CB 2077 се отличава от повечето PS3 / X360 игри. GTA V в града на PS3ката си вървеше едва едва на 14-24 кадъра а дори TLOU 1 беше повече 20-27 кадъра отколкото 30. 2077 е като GTA V профила ама на PS4. Не вярвам толкова да го усещат конзолните, че вече да са така свикнали на 25-30, че по-малкото толкова да им пречи.
От моята гледна точка в днешно време - където са 14-25 там са и 25-30. И двете са "unplayable". Няма разлика голяма.
Обаче все пак е добре, че хората ще си върнат парите.