Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
15
...
50
>
sauron93
Цитиране
17 декември 2020
Nightwarrior

Може и да не я е взел ,просто да се прави на интересен тук

Да се сравняват рокстар и цд прожект не е честно. Едните са във играта като лидери от десетилетия докато полското студио наскоро стана фактор. Тепърва ще си правят репутация защото това им е втората голяма игра след вещера 3. И за наша радост и 2те игри се оказаха добри дори със бъговете си. Тоест ако продължават така може да станат гигант като актиблиз или рокстар във бъдеще. На мен ми е доста интересно да видя какъв ще е следващият им проект ,може би нов вещер?

nightwarrior
Цитиране
17 декември 2020
O, аз вярвам в него. Напълно е способен да вземе игра сега и да планира да я играе най-рано след 2 месеца, все пак момчето е "гений".
HighFist
Цитиране
17 декември 2020
sauron93
Цитиране
17 декември 2020
nightwarrior написа
O, аз вярвам в него. Напълно е способен да вземе игра сега и да планира да я играе най-рано след 2 месеца, все пак момчето е "гений".

А не може ли да я купи направо след 2 месеца когато реши да я играе,хем цената ще е паднала малко ? .

Прави се на токсик ама много по-слаб като концепция .

Mitko6000
Цитиране
17 декември 2020
sauron93 написа
А не може ли да я купи направо след 2 месеца когато реши да я играе,хем цената ще е паднала малко ?

Това е логиката на разумно разсъждаващ човек, но това е Играчкин, все пак.

nightwarrior
Цитиране
17 декември 2020
Точно, нормален човек прави покупка, когато ще играе, ама... Играчкин сигурно се страхува, че няма да има бройки
igra4
Цитиране
17 декември 2020
Днес ми пристигна божествената PS5-ца, ако ми остане време може да я инстална за теста. Не ми е приоритет, ще и дойде реда. 😉
Mitko6000
Цитиране
17 декември 2020
Айде честито и безаварийно.
igra4
Цитиране
17 декември 2020
Мерси. Ще я пробвам, но утре сигурно е ще дам отзив. Но некст джен ъпгрейда май ще е щъм март, април.
Charcharo
Цитиране
17 декември 2020
*Кърънт джен
Вече е сегашното поколение.

Честито Играч! Дано да ти служи добре!

Charcharo
Цитиране
17 декември 2020
Panthers
Цитиране
18 декември 2020
https://www.gamespot.com/articles/cyberpunk-2077-developer-no-longer-recommends-asking-playstation-for-refunds/1100-6485591/
Сони махат играта от техния магазин за момента.
lyubohar
Цитиране
18 декември 2020
pseto написа
Между другото това cold blooded дърво е прилично добро, ама ми отне 35+ часа да разбера как се вдига и то след като прочетох в нета.
Чудя се и аз за cold blooded...Изчетох каква е идеята, защото играта наистина не обяснява достатъчно добре, но ми се струва прекалено op и сякаш не добавя нищо ново и интересно за правене по време на битка - просто ставаш безсмъртен и с безкрайна стамина и скорост. Аз засега сякаш съм се фокусирал на blades и хакване. Хакването ми се струваше безинтересно в началото, но като погледнах какво съм вдигал най-много с ползване, се оказа, че е то

И въобще тоя избор между готини дървета и невъзможността да се вдигнат повече от 3, ме побърква доста Предвид, че със сигурност няма да преигравам и с каквото играя сега - това ще ми е.

HighFist
Цитиране
18 декември 2020
Charcharo
Цитиране
18 декември 2020
Това е добре.

От една страна - не разбирам с какво точно CB 2077 се отличава от повечето PS3 / X360 игри. GTA V в града на PS3ката си вървеше едва едва на 14-24 кадъра а дори TLOU 1 беше повече 20-27 кадъра отколкото 30. 2077 е като GTA V профила ама на PS4. Не вярвам толкова да го усещат конзолните, че вече да са така свикнали на 25-30, че по-малкото толкова да им пречи.

От моята гледна точка в днешно време - където са 14-25 там са и 25-30. И двете са "unplayable". Няма разлика голяма.

Обаче все пак е добре, че хората ще си върнат парите.

<
1
...
15
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.