Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
18
...
50
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
18 декември 2020
vanmx
Цитиране
19 декември 2020
@pseto, то нали и cyberpunk излезе след появата на новите конзоли, когато ps4/xbone са на последни издихания. Според мен трябва да се критикуват че въобще са пуснали играта за тия "старите" конзоли. Като цяло съм съгласен с всичко което си написал, а това че сме разглезени не го намирам за нещо лошо
lyubohar
Цитиране
19 декември 2020
Не всеки ще си сменя конзолата на ден 1. Все още мнозинстовото конзолни играчи са на старите конзоли и много от тях също чакаха играта с години. Няма как просто така да решиш да пропуснеш половината си пазар.
vldir
Цитиране
19 декември 2020
Нов пач 1.05 17gb
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
19 декември 2020
Charcharo
Цитиране
19 декември 2020
rosniak
Цитиране
19 декември 2020
Да обявиш, че една игра ще излиза в началото/средата на конзолното поколение и точно преди края да речеш "бе няма да има издание за тези платформи, щот самите машини са немощни" е баш среден пръст и голем негърски ХУЙ в гъзовете на голяма част от играчите. Лично аз смятам че играта трябваше да излезе 1-во за pc, после за конзоли (например) и още септември/ооктомври, когато обявиха смяната на датата от ноември за декември, да обяват декемврийска дата за pc. Са, дали от алчност, дали от мързел и скатавка, дали от некадърност, ама играта си е кофти за конзолите- кофти за конзолните играчи, щото играта си е чиста класика от страна на CDPR, въпреки всичките си проблеми- с готиният свят, опции за билдване на героя, страхотни странични персонажи, мисии и истории. Почти няма мисия, която да не можеш да минеш поне по 2 начина, ако не и повече. Срещнах някои бъгове, но нищо което да чупи играта и да руши прогреса. Един от най-големите ми проблеми с играта е, че в един момент се усеща как е рязано от нея- например как са построени взаимоотношенията с дадени герои и стигаш до интимности с тези герои, и как друг герой ти праща съобщение за мисия, а всъщност цялата работа е до едно ебане- ей тва ти руши една немалка част от впечатленията. В някои от мисиите, решенията които вземаш не се чувстват силно застъпени и нпц-тата реагират по някакъв техен си начин дет им е заложен. Липсата на braindance секции, извън определените мисии, също е минус (поне за мен). Има още какво да пипнат поляците и да добавят де и в други зони на играта. Са, на моето pc и с тази 1060, изглежда добре (почти всичко на high и някои настройки на medium- основно сенките) и не мога да се оплача от нещо, въпреки че годините на хардуера си казват своето.
Има си още работа играта, и за най-доброто на всички, трябваше да бъде обявена за излизане чак 2021, но уви, някой, някъде високо в йерархията на CDPr реши че всички и всичко трябва да го духа.
P.s. @igra4- ти все още не казваш кефи ли те Collectors edition-а, дет си си взел, щот нали, най-скъпата версия викаш че си си закупил...
Charcharo
Цитиране
19 декември 2020

@Rosnika
Играчкин няма парите да си позволи Collectors Edition. За този PS5 събира от 5 години сигурно.

rosniak
Цитиране
19 декември 2020
@Charcharo- ех, а колко благо и драго щеше да ми е, да си поговоря с някой друг за екстрите от CE-то. Уви, igra4-a отново разочарова...
igra4
Цитиране
19 декември 2020
Rosniak, защо ми е колекторс едишън. Взел съм играта за 140 лева, не за 100 или по малко с руски впн. Също и не бих взел такава глупост като колекторс едишън за която и да е игра.
lyubohar
Цитиране
19 декември 2020
Разбрахме, че си успял баровец и имаш 140 лева, няма нужда във всяка тема да ни го напомняш
rosniak
Цитиране
19 декември 2020
@igra4- но ти казваш че си си взел НАЙ-СКЪПОТО ИЗДАНИЕ, демек Колекторс едишъна. И сега се отричаш от думите си че си си взел НАЙ-СКЪПОТО ИЗДАНИЕ... Тоест, па си се изхвърлил, кат свършил уй след чекия...
Mitko6000
Цитиране
19 декември 2020
Mitko6000
Цитиране
19 декември 2020
Каквото иска да взима, да се чувства специален.
rosniak
Цитиране
19 декември 2020
@Mitko6000- то, тва е, че само той си се чувства специален- в някакъв негов си, извратен свят и начин на мислене.
<
1
...
18
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.