Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
19
...
50
>
nightwarrior
Цитиране
19 декември 2020
@Mitko6000, естествено, че ще си вземе каквото иска, като всеки друг. Просто е смешно, че се прави на елитар, за нещо което 95% от купилите играта са направили
Mitko6000
Цитиране
19 декември 2020
Просто му се чудя на манталитета и ми става хем смешно, хем тъжно, че се изтъква колко е велик. Напомня ми за Робин Худ, само че дава пари на богатите.
igra4
Цитиране
19 декември 2020
Не се изтъквам. То всички игри ги взимам на ден първи, че да се изтъквам за тая. Казвам го, защото някои ще кажат не си играл Киберпънк, а пък се обаждаш. Смешното е, че съм дал повече пари сигурно на белите лястовици, от някои тука дето им се пишат големи фенове и защитници, защото преди години и уичер 3 си я взех, като излезе и знам за какво става въпрос. Не случайно ви казах, че играта ще има да я оправят поне 2 месеца, че и повече.
Идват празници, цъкайте и празнувайте със семействата си и мразете по малко 😀
Charcharo
Цитиране
19 декември 2020
Играчкин си мисли, че да даде 140 лева е флекс. Все още е на ниво 9ти клас.

Иначе не ме радва, че новият патч за PC слага SMT само на 2/4/6 ядрени Ryzen процесори и премахва AVX. Това не е логично просто... трябва да работи глобално а AVX е там именно за повече пърформънс. Ако някой със Celeron или Pentium иска да играе - да не купувал тези неща а Athlon/Ryzen 3. Негов си проблем. Точно в този ценови диапазон няма две мнения кое е по-добро.

Mitko6000
Цитиране
19 декември 2020
igra4 написа
Не се изтъквам. То всички игри ги взимам на ден първи, че да се изтъквам за тая. Казвам го, защото някои ще кажат не си играл Киберпънк, а пък се обаждаш. Смешното е, че съм дал повече пари сигурно на белите лястовици, от някои тука дето им се пишат големи фенове и защитници, защото преди години и уичер 3 си я взех, като излезе и знам за какво става въпрос. Не случайно ви казах, че играта ще има да я оправят поне 2 месеца, че и повече.
Идват празници, цъкайте и празнувайте със семействата си и мразете по малко 😀

Никого не го бърка дали ще си вземеш на премиерата или 2 години след това. И не мисля, че някой те е съдил, че не си я играл. Това се случи единствено ПРЕДИ премиерата (поне аз тогава ти казах нещо), защото тогава пък със сигурност не я беше играл. Никой тук не го бърка, кой как се е сдобил с нещо. Важно е повече да се изкажат мнението и впечатленията, спрямо продукта. Как за толкова години не си го наби в главата, не мога да разбера?

igra4
Цитиране
20 декември 2020
Абе яка е играта 😁
Charcharo
Цитиране
20 декември 2020
Тц хич не ме радва новият патч. Малко по-лош пърформънс на Zen+ и Zen 2 8-ядрени процесори. Да, закрепи положението за 6/12 и 4/8, а 12/24 и 16/32 хич не им пука ама все пак.
bojosan
Цитиране
20 декември 2020
Аз моята не можах и 100 лева да и взема в Оелекса, и на Cold Wаr а не можах да му взема 100 лева. Само бартери и некви смешни кинти ми предлагаха както винаги . Добре че се оттървах, смених ги за едни по стари но добри игрици тия двата боклука. От тук натам игри НЕ купувам. Аз не съм за подигравка да се подиграват некакви малоумници и да ми вземат парите. Първо ми се подиграват разработчиците и дистрибуторите, после ми се подиграват ония в Olx и Bazar. Стига толко.
Гледам вече на 95 Пънка го свалили
WebShooter
Цитиране
20 декември 2020
@bojosan Ти не че нямаш късмет ами или слагаш неподходящи цени или просто склоняваш на техните оферти. И затова си прецакан. Как няма да можеш да вземеш 100 лв. не ми е ясно. Никога не прави бартер за по-стари игри, те са значително по-евтини. Продай си ги за 100 лв. като я пуснеш за 105 лв. те ще ти предложат 100. За кво си направил бартер за по-стара като продадеш новата за 100 може да си купиш старата. Просто трябва да си по-търпелив, не са виновни те че ти не си си взел поука как да продаваш. И какво като са пуснали един двама човека за 95, ти си я остави на 100 и все някой ще я вземе. Нали техните ще ги купят и после твойта ще гледат, не знам, човек трябва да внимава и да се осмислят нещата. Като пускаш игра на по-ниска цена и нямаш големи очаквания нормално да я продадеш за по-малко. А за чакането ако е някоя слаба игра нормално никой да не иска да я купи но специално за Кибeрпънк и Колд Уар има кой да ги купи.
"Липсата на доказателства за съществуването на нещо,не е доказателство за неговата липса!"
Charcharo
Цитиране
20 декември 2020
lyubohar
Цитиране
20 декември 2020
На мен ми допада новият ъпдейт - малко по-тъмно и контрастно е всичко сякаш. В кадрите и самата графика не виждам разлика май.
Panthers
Цитиране
20 декември 2020
Аз е приключих. 78 часа ми отне. Минах всички странични мисии. До колкото разбрах играта има 5 края плюс един таен. Ако бързаш играта и не изиграеш определен брой странични мисии има един базов завършек. Също, ако не доведеш до край определени странични мисии няма да можеш да видиш някой от другите. Като цяло много ми хареса играта. Нямах проблем с гличове. Играта си държа стабилни 60 кадъра през цялото време. Като направят ъпдейт за новите конзоли ще я врътна пак, за да видя някой друг край.
bo4i333
Цитиране
20 декември 2020
Бърз въпрос
Играта е счупена само на стандартната четворка или?
В смисъл, имам PS4 Pro и искам да попитам дали ще ми върви нормално или, защото много искам да я изиграят,но ако не ми върви като хората,то тогава не си заслужава.
Charcharo
Цитиране
20 декември 2020
На PS4 Pro върви доста по-добре отколкото на PS4. Не е толкова зле.

bo4i333
Цитиране
20 декември 2020
Много ти благодаря за помощта
Съдейки от този клип ,не изглежда зле и определено мисля да я взема,защото много ми се играе играта,но ме беше страх да не е супер счупена и да не си разваля кефа.
<
1
...
19
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.