Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
25
...
50
>
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 декември 2020
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 декември 2020
nightwarrior
Цитиране
29 декември 2020
Да, предметът е короната и е въпросният point of no return. След това си вече женен за фракцията.
hyper
Цитиране
29 декември 2020
Та понеже в 2 игри ги има, затова аз поне не съм го запомнил като "industry standard", смисъл определението на думата "стандарт" е свързано с масовост, а не с големината на шепа продукти. Да бъдем честни, направо си е обратното - нишово - това с фракциите.

Иначе честито:
https://www.cyberpunk.net/en/dlc

lyubohar
Цитиране
29 декември 2020
Еми да, аз казах, че нямам толкова голям опит с RPG, най-вече на Бетезда игрите съм играл. И затова за мен това си е нещо супер-нормално.

Но така или иначе някой спомена по-горе, че фракциите са били планирани официално, така че спекулацията ми се оказа вярна

pseto
Цитиране
29 декември 2020
Фракциите определено не са стандарт в игрите с отворен свят. Стандарти са нещата на Ubisoft или пък GTA V. Там фракции няма. Не е това въпросът. Просто Cyberpunk 2077 е толкова детайлно направен откъм фракции - техните квартали, специализациите им в кибернетични подобрения и оръжия, визуално фракциите са различни и си говорят собствените езици. Поне на мен ми се струва, че са направили по-трудното и по-скъпото. Онова, което липсва, е един брояч, който да се натрупва, когато трепеш хора от тази или онази фракция, и в един момент като стигне определено число като влезеш в квартала да те нападат, а магазинерите и рипърдокторите да отказват да ти продават екипировка. Не мисля, че това е нещо невъзможно за искане.

Сега разбирам да спорим, ако нямаше интегрирани фракции под никаква форма и ние да си мечтаем какво би могло да бъде. То по същата логика някой може да каже - "Аз искам да сложат FIFA като мини игра в Cyberpunk 2077, защо не са го направили". Ама тук трудното е било направено, заради това фракциите изглеждат така, сякаш са били реализирани на 80% или 90% и последната част от тях е била "паркирана". Същото е и при други механики. При крафтинга например функционално положението е горе-долу окей, но липсват супер елементарни неща като крафтване на 100 неща едновременно например.

Veluvian
Цитиране
29 декември 2020
Хах, @Pse, това което предлагаш да е направо като при Hitman най - вече Blood Money - след всяка главна и странична мисия да има анализ какво е свършено и какъв е типът минаване от purist, до professional, до silent assassin и това да се отразява на следващите мисии и преса, която да отразява отношението на света към героя. Това би възнаградило и стелт играчите и статусът легенда на Night City би зависил от начина на игра. И все пак възнаграждението идва относно това кого ще помилваш, кого ще погубиш и с кого ще работиш, когато трябва да се взимат решения ако хванеш някой тарикат по бели гащи, но няма статистика на убити общо и дипломация и политика с фракции. Като идея е страхотно, но сякаш би раздробило многообразието на геймплея. Де да знам.
Лек привкус на избор на фракция имаше в Deus Ex: Human Revolution, но по - скоро кой епилог ще избереш в края на играта и той да удовлетворява интересите на определена фракция, без това да е било от значение в цялото walkthrough.
Но това би важало повече за линеарна игра. Да кажем, че Киберпънкът има полу-линеарност, но в малка степен и е идея, която по - скоро би послужила в една следваща игра на CDR.
JakePaulKOsConor
Цитиране
30 декември 2020
Само аз ли постоянно изпускам завоите когато шофирам. Трябва да направят така че когато си в кола картата да се уголемява по някакъв начин.

https://youtu.be/G6OUdFZLl_4

nightwarrior
Цитиране
30 декември 2020
Да, не си само ти. Това доста ме нерви. Взех да отварям големия мап за ориентир и мелко по-добре, но това е недоглеждане според мен.
igra4
Цитиране
30 декември 2020
Шофирането в играта е много добро. Точно тва не очаквах да е на ниво в играта. Например мн по яко е от дървеното управление на коли в watch dogs.
nightwarrior
Цитиране
30 декември 2020
То проблемът за който говорим не е шофирането, макар че и то далеч не е префектно, но и много зависи от превозното средство. Проблемът е, че особено с по-бързите превозни средства, минимапа става почти безполезен.
azsambot
Цитиране
31 декември 2020
Все повече и повече ми харесва,за сега за около 23 часа игра съм видял две заклещвания на NPC-та и една телепортация,но за сега нищо което да прави играта неиграема,а съм с пач 1.06.Очаквам в бъдеще да я полират още повече и бих я взел и за PS5,ама първо трябва да се сдобия с конзола
nightwarrior
Цитиране
01 януари 2021
За много години!

На РС има вече частично решение за минимапа посредством мод в нексуса.

https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/634?tab=description - не е перфектен, не зуумаутва динамично(но просто явно не е билднат по дефолт така минимапа) при мен най-отдалечената версия прави проблеми - буквално виждам как минимапа се крейтва в движение, но на средната е ок и ми дава много по-добър поглед над предстоящите завои. Oще е work in progress, ама на мен ми реши едино от по-сериозните изнервяния с играта.

JakePaulKOsConor
Цитиране
01 януари 2021
За много години!

Това наистина е било проблем щом чак мод са направили, браво.

sauron93
Цитиране
02 януари 2021
Младежи намерили са начин да се цъка cyberpunk на Нинтендо суич през Гугъл стадия. Да е честито на всички със суич
<
1
...
25
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.