Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
26
...
50
>
nightwarrior
Цитиране
02 януари 2021
Като се има предвид, че трябва да си хакнеш конзолата и рискуваш бан от Нинтендо(които са по-строги с това дори и от Сони) и че Садията е доста малоумно направена услуга, не съм убеден че си струва
sauron93
Цитиране
02 януари 2021
Общо взето да ,ама има хора които им са хакнати отдавна,защо да не пробват
nightwarrior
Цитиране
02 януари 2021
Е да, то има хора и с по няколко конзоли, при тях ясно. За общия случай говоря. Макар че те самите Нинтендо нагазват лека полека в облачния гейминг. Има версия на Control за Nintendo, която ползва точно облак. Мисля, че още някоя игра имаше но не помня. Засега само пробват водата така да се каже.
pseto
Цитиране
02 януари 2021
То за да се оправи Cyberpunk 2077 с модове сигурно трябва да накичиш 20. Ама кой знае, може би след 3-4 месеца ще има някой супер мод да оправя недомислиците на поляците. Дано да стане така, да имам мотивация да преигравам. Реших по-рано през седмицата да поиграя още малко, пуснах нов герой, за 1 час крашна 7-8 пъти и реших, че е време да трия. Но и мисля, че видях почти всичко, което има да ми предложи Cyberpunk 2077 към момента.

Иначе нещо забавно:

Напомни ми малко на:

Заради това видео едно време станах фен на Static X. Да не говорим, че това клипче е по-дърто от YouTube, в Ebaum World ли го гледах или на някакъв диск го намерих.

igra4
Цитиране
03 януари 2021
Играта ако се кара по майн куеста е скандално кратка сиг 10 часа макс.
nightwarrior
Цитиране
03 януари 2021
Първо, не съм убеден, че е вярно. Ти само в пролога имаш 2-3 часа. Но дори да беше вярно, те и Ънчартед серийте бяха по толкова(без 4ката), пък там не ти беше проблем
lyubohar
Цитиране
03 януари 2021
Не е вярно, поне 20 часа е кампанията. Вижте в howlongtobeat. Аз съм на 40-я час, а да съм се шлял безразборно максимум 10-15 часа. И още съм в началото на Акт 3.
Charcharo
Цитиране
03 януари 2021
Брат ми вече има 60 часа в нея а е още в началото на кампанията.
pseto
Цитиране
03 януари 2021
Ако се играе като на спийдрън, може и да е 10 часа основната кампания, а може и по-малко. При нормално изиграване (с четене на диалози) едва ли е по-малко от 15 часа. Което си е идеално число - ако ти е зор, бързаш, ако не ти е зор, играеш си бавно. Също така има и значение колко навлезеш в нишката с Джони, която може да се приеме като част от основната кампания, която ще увеличи часовете геймплей.
Charcharo
Цитиране
03 януари 2021
Аз се отказах от играта временно. И без това имам прекалено много игри в момента.

Истината, е че очаквах повече от нея. Но ще видим... след тези големи кръпки как ще е.

Charcharo
Цитиране
03 януари 2021
darkblue
Цитиране
04 януари 2021
Charcharo
Цитиране
04 януари 2021
Veluvian
Цитиране
05 януари 2021
Най - накрая я превъртях. Отне ми около 90 часа като почти съм минал всички странични мисии. Крайното ми усещане е, че повече емоционална и игрова тежест са оказали именно страничните мисии. Дали 20 часа са били нужни за основните, не съм ги смятал, но те ей така са се изпарили, би било готино да задълбочат света на Арисака във вътрешните междуфамилни конфликти, а те сякаш изведнъж е развързаха и хоп - всичко свърши.
В последните часове обаче се случих на повече бъгове, които за първи път ме накара и 2 - 3 пъти да върна играта към предния quicksave.
@pse, можеш да чекнеш фб-ка ми, качих няколко снимки, с които съм си поиграл на ingame photomode.
Като сумирам всичко изживяно в играта, въпреки да го кажа не кой знае колко уникалния край, той беше по - скоро емоционален, защото нямаше някакви туистове или невероятни сюжетни хрумки, трябва да кажа, че духът и животът в Night City идва от много интересните персонажи, второразрядни и треторазрядни. Мисии като подводните разходки с Judy и т.н., ми докараха Вещерски дежавюта, в които не играеш само игра, но и нещо, което емоционално се запечатва в теб като изживяване и екстаз. Дори обикновените fixer-ски сайдкуестове, които си бяха еднотипни винаги се отличаваха с отделните живи диалози. Много са ми слабост Maelstrom, жалко че непременно ги направиха по враждебни, не открих начини да се сдобря с тях (освен в началото при алъш вериша с бота, не се нападнахме, реално Militech ни нападнаха). Дори се изненадах на огромното количество реплики, които е хвърлил и Киану вече в като сумирах до самия край.
Но най - важното - крайното впечатление, е че тая игра съм я играл сигурно по 5 - 6 различни начина до нейния край, и то без да съм пробвал дори меле геймплея. За мен недовършена игра в лошия смисъл на думата си остава MGS5, голям хайп и мъка за феновете. Тук е цяло чудо как дори недовършеностите по никакъв начин не са се отразили на настроението и забавлението. Да цъкаш с червения мотор като от AKIRA вселената по улиците и да дрифтираш е мега удоволствие.
Сега започвам с женски персонаж и фокус изцяло върху меле и катана билдове и мисля да се хвърля на генгста произхода.
rosniak
Цитиране
05 януари 2021
Гледай само да не изтървеш най-добрата катана в играта, че е лесно за изпущане и е в началото на играта!
<
1
...
26
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.