Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
27
...
50
>
lyubohar
Цитиране
05 януари 2021
Veluvian написа
НСега започвам с женски персонаж и фокус изцяло върху меле и катана билдове и мисля да се хвърля на генгста произхода.

Аз точно така я започнах, но меле билдовете писват бързо за съжаление.
darkblue
Цитиране
05 януари 2021
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
05 януари 2021
The_Doctor46
Цитиране
05 януари 2021
И аз я минах най-накрая.Отне ми точно 105 часа на последна трудност,с уговорката,че минах всяка една странична мисия без боевете,които са 5 може би.Просто ми беше приятно да се шлая нагоре надолу и да правя всички мисии,а не защото съм преследвал някакви постижения.Има наистина много силни странични мисии.Тая игра с повече време за разработка можеше да е легендарна.В сегашния и вид едно 8.5 от 10 според мен е справедливо.Със сигурност,ще направя втори плейтрю с различни решения.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Charcharo
Цитиране
07 януари 2021
darkblue
Цитиране
08 януари 2021
Charcharo
Цитиране
08 януари 2021
Много е орязана. Ще и дам година преди да я играя.
vldir
Цитиране
08 януари 2021
Сони ми върнаха кинтите от пънка.
lyubohar
Цитиране
08 януари 2021
Charcharo написа
Много е орязана. Ще и дам година преди да я играя. :\(

Ако не беше гледал подобни клипчета, нямаше да знаеш, че е орязана Нали си говорихме по-рано за очакванията Играта е чук и сега, вече имам над 50-60 часа. Орязаните неща едва ли ще се появят някога.
Charcharo
Цитиране
08 януари 2021
lyubohar написа
Charcharo написа
Много е орязана. Ще и дам година преди да я играя. :\(

Ако не беше гледал подобни клипчета, нямаше да знаеш, че е орязана Нали си говорихме по-рано за очакванията Играта е чук и сега, вече имам над 50-60 часа. Орязаните неща едва ли ще се появят някога.

Някои от тези неща във видеото мислех, че ги има .

Имам надежда за някои от тях. Виж как се променят някои игри след време, стига да има желание де. No Man's Sky е реално готина игра вече.

lyubohar
Цитиране
08 януари 2021
Да, но No Man's Sky е доста по-инди проект, пичовете заложиха всичко там и нямаха избор, ако искаха да оцелеят. CDPR вече мислят за следващия проект Това може да стане само с по-голям mod support, но май малко неща могат да се модват - като гледам какво е моднато до момента.
Charcharo
Цитиране
08 януари 2021
Все пак ще чакам. Няма нужда сега да се бия с играта. Пък ще видим - дано да я оправят малко повече, не само бъговете.
azsambot
Цитиране
08 януари 2021
Не мога да се спра да я играя,gog galaxy-то показва 61 часа,а в самата игра мисля са с няколко часа по малко,но ми е супер интересна.Едно нещо не ми стана ясно тия мисии с колите има ли някаква файда от това да ги минавам?То освен да троша пари по тях какво друго ми дават?
pseto
Цитиране
08 януари 2021
Аз залагам на това, че поляците няма да оправят много повече от полицията, версиите за PS4 и Xbox One, както и част от гличовете. Тоест "задължителните" неща. Полицията е прекалено счупена и прекалено много се набива на очи и няма как да не се работи по нея в момента. Версиите за старите конзоли вече се превърнаха във въпрос на чест, но не само - Cyberpunk 2077 не се продава и в работещите си версии за PS4 Pro и PS5 заради PS4 ревизията. Докато правят тези портове вероятно "пътьом" ще хванат куп гличове и ще могат да изчистят и тях.

Оттам нататък... кой знае. Проблемът при сингъл съдържанието - ако можем да вярваме на слуховете, че има много орязано такова, то всъщност е очевидно, че доста е рязано от играта - е този, че ще струва доста десетки милиони долари, за да се достави, но не е сигурно дали тази финансова инвестиция ще се избие. Защо? Играта вероятно вече е реализирала 60-70% от потенциалните си приходи като сингъл продукт. Още сигурно 20% са "гарантирани" - хората, които знаят, че ще играят Cyberpunk 2077, ама като поевтинее леко и като го пооправят още технически (специално за старите конзоли). Останалите проценти може и да се влияят по-силно от това дали CD Projekt Red ще добави много съдържание или не.

Но при възможността да се направи една машина за пари като Grand Cyberpunk Online - не виждам как поляците ще инвестират примерно 4-5-6 месеца, за да оправят сингъл съдържанието, вместо да хвърлят всички усилия по онлайн режима. Който със сигурност ще има микроплащания, от които да се доят много пари от настоящите играчи, но и вероятно ще докара чисто нови такива, които ги влече повече мултито (а те ще трябва да си купят и основната игра). Та при следната дилема - "Дали да се прави сингъл съдържание, което ще донесе не толкова голяма печалба или мулти съдържание, което потенциално може да донесе милиарди"... мисля, че отговорът е ясен.

@azsambot - целта на тези е май само да си увеличиш автопарка и да имаш автомобил, който те кефи. Сигурно и някой ачийвмънт има тип - "Батко, можеш да си отвориш собствено Горубляне" или нещо такова.

Caprice
Цитиране
09 януари 2021
Аз съм готов да се обзаложа, че поляците ще изчистят бъговете до март, а лятото с версията за ново поколение конзоли ще пуснат безплатно DLC, което ще е по-голямо като съдържание от повечето AAA заглавия на пазара, включително тонове механики, които в момента липсват.
<
1
...
27
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.