Мисля, че не работи точно така. Един поправя нещо, слагаш пач. Друг поправил нещо друго - слагаш пач. Само, че вторият пач чупи първия. Трябва кооперативно да работи общността, за да се направи един кумулативен, мащабен, тестван, проверен мод, за да има резултат.
Ето ги Пач notes:
https://github.com/Decane/SRP/blob/master/SRP%20v1.1.3%20-%20Readme.txt
@LethianDream - най-вероятно следващите пачове са пооправили ситуацията, но в началото беше трагично, не толкова бъговете, колкото графиката - приличаше на Delta Force 1 на минимални настройки.
Относно реалния геймплей и съдържанието, аз за около 60-ина часа (след като се прехвърлих на PC-то, DRM free), успях да мина почти всичко основни и странични мисии.
Не ми се влиза в полемики, защото вече е казано достатъчно, но аз лично не видях нищо радикално или впечаляващо. Нито отворения свят или управлението на колите, нито диалозите и куестовете са по-уникални от New Vegas например, нито стрелбата е по-качествена от други игри и т.н. и т.н. Персонализацията на герoя е на минимално ниво и дизайнът на гиъра е абсурден. През цялото време трябва да ходиш с някакви странни дрехи (рибарски ботуши, джапанки, прашки, потници). Добре, че беше само 1st Person, за да не го гледам героя през цялото време. Най-странното е, че ходиш като тотален наркоман, а пък всички мацки те гледат с влажни очи и останалите NPC-та те третират като богопомазан. :Д
Истината е, че не успях да се "имърсна", ама грам, гласът на V също не се връзваше с визията му. Като се върна назад, все по-посредствено ми изглежда всичко.
Аз специално вече съм продължил напред и не съм сигурен, че пак ще я пусна някога. Лично аз не видях нищо радикално или специално. Не подкрепям GOTY оценката, но уважавам мнението на останалите, а пък и годината май се оказа слаба в крайна сметка.
Междувременно:
Общо взето стриктно корпо изказване, съвсем внимателно написано, за да не се обещае абсолютно, ама абсолютно нищо конкретно, че да не тръгнат да ги съдят пак. Все още имам някаква надежда, че ще се опитат да се извинят на геймърите и със съдържание, но не мисля, че ще видим нещо значително. Дано, както казах вече многократно, да не съм прав.
@HighFist, това GOTY го приемаш много сериозно. Ама реално всичко, което казваш, важи с пълна степен и за Ghost of Tsushima. Цушимата слага ли нещо ново на масата, абсолютно не. Просто като те спечели една игра, тогава минусите не ти се набиват в очите. Обратното, ако нещо те издразни, те ти избождат очите. Реално 2020-а от всичко, което играх, не мога да кажа - "Уау, това е смазващо". Имаше добри игри, но само дотам. След 6 месеца ще съм забравил почти изцяло цялата 2020-а. То даже като дойде темата за GOTY 2020-а вече бях забравил болшинството от игри. Трябваше да си отворя ревютата да видя какво съм писал.