Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
29
...
50
>
Rostik79
Цитиране
13 януари 2021
pseto написа
Да, ако имаше инструменти, модърите щяха да свършат доста работа. Един да успее да поправи едно нещо, друг друго, хиляда човека по едно малко проблемче и ето ти пооправена игра.

Мисля, че не работи точно така. Един поправя нещо, слагаш пач. Друг поправил нещо друго - слагаш пач. Само, че вторият пач чупи първия. Трябва кооперативно да работи общността, за да се направи един кумулативен, мащабен, тестван, проверен мод, за да има резултат.

lyubohar
Цитиране
13 януари 2021
Баш така работи всъщност Почти всяка игра с мод съпорт има нещо, наречено "community patch", което обикновено съдържа 100+ фикса, ъпдейтва се постоянно и се поддържа само от няколко души. Даже сега гледам за Zelda ROTW, че има два, конкуриращи се такива.
Charcharo
Цитиране
13 януари 2021
Точно така си е. Аз съм част от Clear Sky Reclamation проекта (за STALKER Clear Sky) и Decane реално започна като взе други модове и ги обедини в едно. Сега вече с помощ от други модъри и комюнитито и лиикнатия енджин код за играта опрява все по-сложни и по-сложни бъгове.

Ето ги Пач notes:
https://github.com/Decane/SRP/blob/master/SRP%20v1.1.3%20-%20Readme.txt

Rostik79
Цитиране
13 януари 2021
Ех, и Сталкерите ми се иска да преиграя с интересни модове, че ги играх навремето само с мода, който оправя бъгове и графика, но почти без промяна в геймплея, но кое по-напред да се играе...
Veluvian
Цитиране
13 януари 2021
Най - доброто по темата C2077, което открих. Ревюто е писано в доста стоически стил, всички карти на масата, в търсене на идеалния баланс. Разбира се философските и политически заключения след 20 минута не са задължителни за гледане, но докато ги слушам, сериозно съвпадат с моите впечатления, докато я играех. Това, че човекът говори за феномен като "късен капитализъм" не го прави SJW, напротив, доста адекватно обяснява какъв би бил светът в една дори пост-апокалиптична обстановка, напълно реално лишена от внезапен конфликт. По - скоро постепенно светът деградира и се дехуманизира, а хората са принудени да са оповават на страхове и психо-защитни механизми (не че не е така откакто свят светува, но глобализацията и социалните мрежи сега изкарват тези пороци по най - циничния начин). Ние разбира се сме очевидци на подобни събития. Скоро започнах с втори герой, но като цяло започнах да играя със закъснение Assassin's Creed Odyssey (не го бях играл досега), използвайки все още моментите на свободно време, та малко си отдъхнах от киберпънка.

HighFist
Цитиране
13 януари 2021
Rostik79
Цитиране
13 януари 2021
Плащането на парите става автоматично, връщането - всеки иск се разглежда от човек поединично (предполагам). Нормално е да отнеме време. Представи си в отдела на Сони получават десетки хиляди сигнали.
LethianDream
Цитиране
13 януари 2021
@HighFist, играя я на PS4 Про и не съм видял засега някакви драми с бъгове и гличове. Вярно е, че малко пипнах настройките, за да издържи машината и да не се напряга и сече..
Теб кое те издразни и защо я смяташ за грандиозен провал- самата игра или бъговете? Защото аз имам проблем със самата игра.. и по-точно бавното и скучно начало. Аз броих 119 лв, поне на физически носител я взех и мога да я метна на някой заблуден за 80 лв.
Мислех да я чакам да я фикснат пролетта или лятото, но един ден се събудих и казах: Играе ми се Киберпънка
vldir
Цитиране
13 януари 2021
На мен като ми ги върнаха си взех Hitman
HighFist
Цитиране
13 януари 2021
@Rostik79 - да, така е, ръчно се прави, но човек като се чувства прецакан и си иска парите обратно по-бързичко. Обективно погледнато, отне очакваното от мен време, но все ми се иска да ги подразня още малко, както те ме издразниха Все пак, срещу корпорации тези действия нямат смисъл, а пък и се радвам, че ми възстановиха сумата. :Д

@LethianDream - най-вероятно следващите пачове са пооправили ситуацията, но в началото беше трагично, не толкова бъговете, колкото графиката - приличаше на Delta Force 1 на минимални настройки.

Относно реалния геймплей и съдържанието, аз за около 60-ина часа (след като се прехвърлих на PC-то, DRM free), успях да мина почти всичко основни и странични мисии.

Не ми се влиза в полемики, защото вече е казано достатъчно, но аз лично не видях нищо радикално или впечаляващо. Нито отворения свят или управлението на колите, нито диалозите и куестовете са по-уникални от New Vegas например, нито стрелбата е по-качествена от други игри и т.н. и т.н. Персонализацията на герoя е на минимално ниво и дизайнът на гиъра е абсурден. През цялото време трябва да ходиш с някакви странни дрехи (рибарски ботуши, джапанки, прашки, потници). Добре, че беше само 1st Person, за да не го гледам героя през цялото време. Най-странното е, че ходиш като тотален наркоман, а пък всички мацки те гледат с влажни очи и останалите NPC-та те третират като богопомазан. :Д

Истината е, че не успях да се "имърсна", ама грам, гласът на V също не се връзваше с визията му. Като се върна назад, все по-посредствено ми изглежда всичко.

Аз специално вече съм продължил напред и не съм сигурен, че пак ще я пусна някога. Лично аз не видях нищо радикално или специално. Не подкрепям GOTY оценката, но уважавам мнението на останалите, а пък и годината май се оказа слаба в крайна сметка.

lyubohar
Цитиране
13 януари 2021
HighFist написа
През цялото време трябва да ходиш с някакви странни дрехи (рибарски ботуши, джапанки, прашки, потници).
Това е вярно, между другото Мен не ме дразни, по-скоро ми е забавно, но на моменти съм си казвал наум в отговор на коментар от NPC колко съм яка: "абе как ще съм много стилна бе, виж че съм с розова плетена шапка и рибарски ботуши"
LethianDream
Цитиране
13 януари 2021
@HighFist, все едно си ми взел думите от устата, благодаря ти за мнението, а ти доста си поиграл, не като мен едни келяви 5-6 часа. Значи проблемът не е само в мен
Гласът на женското V е единственото нещо, което ми хареса в играта, чудесен е войс актинга
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
13 януари 2021
HighFist
Цитиране
13 януари 2021
pseto
Цитиране
14 януари 2021
Тъкмо се чудех оня ден къде е ревюто на Angry Joe. Утре сутринта с кафето ще го пусна

Междувременно:

Общо взето стриктно корпо изказване, съвсем внимателно написано, за да не се обещае абсолютно, ама абсолютно нищо конкретно, че да не тръгнат да ги съдят пак. Все още имам някаква надежда, че ще се опитат да се извинят на геймърите и със съдържание, но не мисля, че ще видим нещо значително. Дано, както казах вече многократно, да не съм прав.

@HighFist, това GOTY го приемаш много сериозно. Ама реално всичко, което казваш, важи с пълна степен и за Ghost of Tsushima. Цушимата слага ли нещо ново на масата, абсолютно не. Просто като те спечели една игра, тогава минусите не ти се набиват в очите. Обратното, ако нещо те издразни, те ти избождат очите. Реално 2020-а от всичко, което играх, не мога да кажа - "Уау, това е смазващо". Имаше добри игри, но само дотам. След 6 месеца ще съм забравил почти изцяло цялата 2020-а. То даже като дойде темата за GOTY 2020-а вече бях забравил болшинството от игри. Трябваше да си отворя ревютата да видя какво съм писал.

<
1
...
29
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.