Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
30
...
50
>
igra4
Цитиране
14 януари 2021
Оставете хората да оплюят играта имат правото. Ако се плюе Рокстар или Tlou 2 се празнете щот ги няма за ПеЦе, а за поляците заставате на амбразурата. Харесвам играта, но съм съгласен с негативните коментари, защото са самата истина.
Mitko6000
Цитиране
14 януари 2021
Всеки има право да плюе каквото си иска. Всичко опира до лично мнение, дори и за бъговете на Киберпънка. Всеки обръща различно количество внимание на тях и следователно, тежестта им варира. И тоя глупав аргумент, че ако го няма за компютър не струва, трябва да го смениш, че вече от последните 7 години поне, нещо не е актуален. Няма такова нещо, като перфектна игра. И да, това важи и за твоите "божества". Ако намираш нещо за перфектно, то си е лично за теб такова. Също и не споделяй фетишите си и кой на какво да се празни във форума, моля.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 януари 2021
nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Ама аз не виждам някой да забранява на когото и да е да изказва негативи. То дори тези дето и дадохме високи оценки говорим за минуси. Просто дискутираме неща и изразяваме мнение. Не виждам някой да е обиден или не дай си боже да му е наранена свободата на словото

BTW, ти май си единственият, когото познавам да се празни на коментари, не проектирай фетишите си върху нас, моля те.

igra4
Цитиране
14 януари 2021
Не просто такъв е лафа😂
Забелязъл съм че дадена групичка като хареса нещо иска да обеди отсрещните които не го харесват, да го харесат , това няма как да стане. С псето и други се хапем , дразним се, но никой не съм убеждавал о ти как няма да играеш рдр2, спорим си и толкоз. А тука съм виждал коментари и то на Найта към божо: Оо ама таз ижра трябваше да ти хареса и някакъв разочарован че я е нахейтил. Примерно божо хейти и GTA V и други игри които харесвам, но го прави по неговия си начин, не да налага мнение или да търси одобрение от стадото, затова го уважавам.
Затова казах, че трябва да се приемат негативните коментари, когато са обосновани.
Преди години супер аргументирано сринах Bioshock Infinite и хората се съгласиха, а я чаках доста играта като фен на първите два. Нормално е да има разочаровани.
nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
Нямам спомен да съм казвал на когото и да е "трябва да харесаш еди коя си игра". Е виж и под ревюто не съм съгласен с LethianDream, казвам защо, ма не му казвам "тва е божествена игра, доиграй я". Някой път, като на теб преди седмица-две, може да съм те посъветвал да дадеш шанс на Вещера например, поне докато минеш туториълната зона, щото тъй и тъй я имаш, ама толкова. Ако не харесваш играта и след това, нито ще си променя личното мнение за играта, нито ще стане драма.

С bojosan съм коментирал не само като хейти, а и като хвали, нали това е идеята на форума. Разбира се може да греша, дай ми пример коя игра съм казал "таз игра трябваше да ти хареса", щото такива "виждал съм" са малко като фактите дето вадиш понякога.

Bojosan съм го съветвал да потърси друго хоби, щото по едно време гейминга като цяло изглежда много го товареше, ама това е съвсем друга тема.

HighFist
Цитиране
14 януари 2021
azsambot
Цитиране
14 януари 2021
Аз вчера я приключих според играта 94 часа,а според gog клиента 106 часа.Тъпото е че след като я завърша не продължавам да си обикалям като на Вещера,а ми ме връща на последния запаметен сейф.Та за цялото това време изчистих де що има по картата останаха 4-5 автомобила за купуване,ама то с крафтенето е лесно пари се правят.Самия факт,че я играх като зомбиран през всеки един свободен ден говори,че играта ми харесва и и слагам оценка 9,не не може да мине Вещера,но с някое друго single player DLC,оценката може да се вдигне почти до 9,5.Чата пат имаше технически проблеми но нищо по фрапиращо което да не може да се оправи със стар сейф или с рестартиране на играта.

И до сега в главата ми звучи:

А който го интересува кой е изпълнителката,тя е като излязла от играта
https://www.instagram.com/thisisledestroy/?hl=bg

Charcharo
Цитиране
14 януари 2021
Caprice
Цитиране
14 януари 2021
Нещата не са нито черни, нито бели. Аз затова и ще я взема играта лятото. Така ще се насладя в много по-голяма степен, след като се оправят проблемите. Cyberpunk е явление в гейминга, независимо дали на някой му харесва играта или не. По неотъпканите патеки човек лесно пада, много по-лесно е да създадеш поредния клонинг. За всеки, който е играл играта или е гледал геймплей му е пределно ясно, че играта е замислена като твърде амбициозен проект и когато стъпваш от нулата е трудно да направиш шедьовър. Всички, които сравняват CP2077 със GTA някак много лесно забравят, че това е продукт дължащ се на грубо две десетилетия опит и усъвършенстване на една идея. Поляците тепърва стъпват в този сегмент, игра в градси условия, автомобили, трафик и т.н. играта дори и да има сходства с the witcher, те са само на първо четене. Най-вече това е да можеш да създадеш интересни мисии и да имаш въображение да направиш добър виртуален свят. Не мисля, че някой с чисто сърце може да отрече тези качества на поляците в техните игри. От друга страна гейплеят и механиките са различни неща и в тях ке иска опит. Първия witcher си имаше много, ама много кусури в механиките и геймплея, но те бяха преработени в следващите игри. Не се и съмнявам за секунда, че cdpr ще превърнат cyberpunk в колос, така както напраниха и преди. За разлика от много хора, които чуха за Cdpr чак при излизането на the witcher 3, аз следя тяхната еволюция от излизането на първия witcher. Това са хора, които знаят как да слушат геймърите и да се съобразяват с тях. След време, когато старите кадри ги няма, нещата най-вероятно ще се променят, така както великите Bioware никога няма да са това, което бяха. Но доста се отплеснах, така, че спирам до тук.
JakePaulKOsConor
Цитиране
14 януари 2021
Wtf какво е това нещо отдясно

https://i.imgur.com/eu4GqhQ.png

nightwarrior
Цитиране
14 януари 2021
@HighFist, не знам. Или тотално не си разбрал идеята на света и на играта или си я претупал, да я минеш набързо та да хванеш рефънда.

Това е антиутопия отвсякъде, град разпарчетосан и под контрола на корпорации и банди, какви музеи, какви университети и стадиони?!?! Колко университети и музеи видя в Deus Ex например(ако си ги играл) или в Blade Runner? Почвам да се чудя какво си очаквал наистина.

Не знам как се лансира, че е нормално в главата да имаш алтер его, при положение, че въпросното алтер его през цялата игра води или до асимилация или до умиране и цялата идея на играта е да се отървеш от него. Каква адженда, какво чудо...

Пак казвам, като се говори за бъгове, за липсващи неща, напълно съм ок. Тия работи са очевидни. Да не ти харесва, също е съвсем нормално, няма как да се хареса всичко на всеки.

Ама когато се иска от играта да е нещо, което не е и никога не е било мислено да бъде, стои несериозно.

Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
14 януари 2021
Veluvian
Цитиране
14 януари 2021
Хората искат тенискортове в киберпънк град. Утре сигурно ще искат Лидл хипермаркети. Иначе няма да им е реалистично. Потрес пълен. Разбирам да се говори за бъговете и крашовете и да се отправят технически забележки, но... айде да сме живи и здрави.

Иначе евала за мнението на @Caprice

HighFist
Цитиране
14 януари 2021

<
1
...
30
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.