Играта третира самоубийството не просто като трагичен момент, а конкретно това като причина, ако щеш като фитила, който запалва цялата акция срещу публичния дом и собственика/управителя. Точно защото не е нещо нормално и защото е шок и се отразява тежко на няколко персонажа(както става обикновено при самоубийство). Наистина си го претупал, но щом това са ти изводите, аз няма какво да направя. Струват ми се цинични в повече, но това да кажем си е мое разбиране.
Странични активности щеше да е ок да има, ама пак казвам, това не е GTAVI, не разбирам защо продължава да се дърпа в тази посока. Гледах трейлър, в който казват, че ще си харчиш мръсните пари или нещо такова, а реално освен за оръжия и брони, кажи-речи няма за какво - ето тук може да има валиден аргумен. Защото едва ли не е обещано и не е доставено. Да се тръшкаме, че играта няма това което ти, аз или бай Пешо иска е безсмислено.
И пак Сан Андреас... щото Киберпънка няма опции за кустомизация... Почвам да мисля, че или пиша на друг език или пък не те разбирам, защото нещо води до пълно неразбирателство. Просто си мислил, че ще играеш нещо друго вероятно, здраве да е.
@HighFist, добре разбирам гледната ти точка, просто Cyberpunk 2077 има достатъчно проблеми и не е трудно да попаднеш в "обратния лагер". Има много неща, които да се харесат и много, които да не се харесат. То е същото като сандбокса в GTA V. Ей го, vanmx казва - "Мен много ме кефи точно този елемент" - на мен пък хич не ми дреме за него. Това е, той едва ли може да ме обвини за това, нито пък и аз него.
Ама не съм съгласен с тезата ти за самоубийствата. Едната опция беше сложена ей-така, колкото да я има в историята, не мисля, че е едва ли не някакво възхваляване на подобни актове. Напротив, беше представена един вид като "пътя на страхливеца".
СПОЙЛЕР
Ся ако говорим за Евелин - за мен точно тази нишка е много добре и дълбоко показана, те снимаха снъф с нея, бяха я премазали от бой и практически убили, освен че я бяха изнасилвали брутално... в този контекст нейният изход си беше съвсем реалистичен. Просто си е сериозна сюжетна нишка в сериозна игра... пък и аз не мисля, че подобни теми трябва да са пълно табу.
СПОЙЛЕР (за неигралите)
Първия път приключих с този край, това сигурно е един от най-мрачните възможни завършеци на Cyberpunk 2077. Джони ти казва, че си путка и подлога, самият ти усещаш, че цяла игра си играл напразно и си един от лошите. Те май всички финали са мрачни по един или друг начин, в което няма лошо, напротив, точно в тази игра щеше да ми е абсурдно всичко да финишира с happily ever after.