Когато някой недоволства срещу това, а обича да играе RPG игри то тогава има нещо много сбъркано в разсъжденията му. Нали заради това всички се захласваме по игралните светове. В тях няма нужда да се обясняваш на разни комплексари защо косата ти е розава. Образно казано
Когато дизайнер на коли разбира повече от игри от "геймърите"
Разбирам, че се опитват едновременно да угодят и на фондовата борса, и на геймърите, ама това няма как да стане. Ей го, акциите им тръгнаха да вървят нагоре, влезе Шрайър с бутоните и сега пак са надолу. Трябваше да си кажат в прав текст, право куме в очи - "Да, конзолните версии бяха провал; да, PC версията също е много недовършена, сега ще работим да го поправим и обещаваме на геймърите още съдържание като извинение". В момента са се отдали на словоблудство и изкривяване на думите, за да се изкарат, че не са виновни за нищо, а е видно за всеки, че играта е недовършена. Също така съвсем умишлено не обещават нищичко, с което губят още повече вярата на геймърите.
Общо взето тъмната страна вече е протегнала широко ръка към CD Projekt Red, а те са готови да я хванат. А пък сцената на Ивински миналата седмица тип страдащият шеф, оценен на 500+ милки, ме убеждава все по-малко в добрите намерения на поляците. Аз пак си казвам мнението: съдържание в сингъла едва ли ще се добавя особено, не знам дори и колко ще оправят баланса. Ще поопрвят технически проблеми и хайдее към мултито.
@LethianDream - секс сцената с нея беше единствената, която ставаше за нещо, поне с мъжкия V, останалите са общо взето тотал щета (макар че стриктно казано в тази сцена дори не си с Ви, де). Ако ще се правят секс сцени трябва да се правят както трябва, не да са някакви криви тип цензуриран сериал.