Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
34
...
50
>
The_Doctor46
Цитиране
21 януари 2021
Единствените стриймъри,които гледам са спийдрънъри.Винаги ми е интересно да видя как някоя игра може да бъде премината за час или два.За игрите си съставям мнение само като ги играя. Найт е прав иначе,хората искат нелепи съвети в чатовете. Поради някакви причини смятат стриймърите за компетентни във всевъзможни сфери.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
HighFist
Цитиране
21 януари 2021
LethianDream
Цитиране
21 януари 2021
Саша Грей е голяма, няма да обиждаш момичето
HighFist
Цитиране
21 януари 2021
pseto
Цитиране
21 януари 2021
JakePaulKOsConor написа
Мисля, че CDPR много добре знаят, че са добри (истински) и че не могат да си позволят да оставят нещата така и евентуално ще се реваншират, защото както винаги опираме до парите и бранда, т.е. бранда им е, че те са добрите, те не могат да бъдат EA, Activision или Ubisoft, като каквито ги определят някои "анализатори" защото потребителите им не се хващат на тази въдица и Cyberpunk 2077 не може да бъде лоша игра по простата причина, че е добро изкуство, но главно защото това би било смъртта на идентичността на CDPR, т.е. няма логика, странно е, контрапродуктивно е, самоубиство е

Брандът на CD Projekt Red не е само това, че са "добрите". Брандът им е също, че правят много качествени игри. И мисля това е много, много по-важният елемент. Примерно Bethesda вече ги знаем, че са мизерници, ама това значи ли, че The Elder Scrolls VI няма да се продава добре? Не. Хората ще имат едно наум за бъгове, ама пак ще си я купят на ден първи. Стига една компания да прави качествени игри, всичко ще е наред за нея.

Дали компания е добра или не е добра - няма голямо значение. Имаме достатъчно зли компании, които са в цветущо финансово здраве. Важно е игрите да са добри. Аз не виждам никакъв проблем CD Projekt Red да направи един преход към тъмната страна. И, честно казано, няма да ми пука толкова, стига да правят качествени игри. Поне на мен не ми пречи да нарека някоя компания кенеф, но същевременно да ми хареса нейна игра. Двете са си съвсем различни неща. Някой гаден човек може да е добър творец - дали това прави изкуството му гадно?

А що се отнася до стриймването - то си е цяло изкуство. Не бих се изненадал, ако някои знаменитости стриймват, колкото да си подобрят малко актьорските умения. Все пак това да биеш лаф 4-5 часа и той да е горе-долу интересен си е доста трудна работа. Понеже последните месеци, а може би и над половин година стана, гледам MrLlamaSc, Diablo 2 стриймър - първите му видеота е по-дървен и не толкова отракан, сега си изглежда доста добре. Само от опита. Та нищо чудно и Саша Грей, и други знаменитости да го правят, колкото да могат да импровизират пред камера.

Започвам и аз да се затоплям към стриймването, ама само ако говорим за Diablo II. Все още не мога да си представя да гледам как някой играе Hitman 3 например или нещо такова. Просто... ще ми стане скучно бързо.

Но да, стриймъри/ютубъри и всякакви инфлуенсъри ще стават все повече цел на гейм компаниите. Мисля също, че от класическите сайтове има някакъв отлив от реклами. На гейм компаниите им излиза по-евтино - бам дават едно ревю копие и айде. Също така някои NDA-и са доста брутални, едва ли не се подписваш да се изкажеш положително.

Макар че от собствен опит мога да кажа, че понякога като ти дават ревю копие някак... дори и играта да не е добра не ти се иска да я хейтиш толкова. Щото хората, които се свързват с теб, са обикновено някакви дружелюбни и след това ти е малко съвестно да влезеш с бутоните. Заради това предпочитам да си купя игра и тогава да пиша за нея. Така знам, че на никого не дължа нищо по никакъв начин. Също така като дадеш кеш пара усещането, ако нещо е прекалено скапано, е съвсем друго.

lyubohar
Цитиране
22 януари 2021
pseto написа
Също така като дадеш кеш пара усещането, ако нещо е прекалено скапано, е съвсем друго.

Тогава пък го има обратното - очакванията, че ти дължат перфектен продукт срещу парите, скачат до небето Най-обективно - Замунда
darkblue
Цитиране
22 януари 2021
To нали до 21 декември 2020 можеше да ти върнат парите и да задържиш играта, даже и за колекторското издание важеше. Май отново ще го има това, да ти върнат парите и да си задържиш колекторските неща.
pseto
Цитиране
22 януари 2021
lyubohar написа
pseto написа
Също така като дадеш кеш пара усещането, ако нещо е прекалено скапано, е съвсем друго.

Тогава пък го има обратното - очакванията, че ти дължат перфектен продукт срещу парите, скачат до небето Най-обективно - Замунда

В замундата е другата крайност - "Като за без пари става"... тогава пак не си особено ефективен. Не знам... може би да купиш играта от евтините сайтове на по-ниска цена е рецептата за обективност? Хем да дадеш пари, хем да не са "пълни" такива и да не очакваш много?

lyubohar
Цитиране
22 януари 2021
Да, прав си
Charcharo
Цитиране
22 януари 2021
https://wccftech.com/cyberpunk-2077-is-the-biggest-digital-launch-ever-refunds-didnt-substantially-affect-aggregate-sales-says-superdata/
rosniak
Цитиране
23 януари 2021
https://www.cyberpunk.net/en/news/37373/patch-1-1
JakePaulKOsConor
Цитиране
27 януари 2021
null

null

Charcharo
Цитиране
28 януари 2021
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
29 януари 2021
Charcharo
Цитиране
29 януари 2021
PCто е най-голямата индивидуална платформа. Винаги е било така.
<
1
...
34
...
50
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.