И не само той всъщност. Секирото видимо мачка в класацията, което показва, че повечето тук сме souls фенове Кога ли ще стигна до него и аз...
Слагам на почетно място Blasphemous, не му бройте точки. Ей така за престиж и Honorable mention.
Джедаят ще го почна скоро. Секирото и DMC5 са ми почти еднакво любими.
Тази година реших малко да дам пауза на соулс игрите и най-много да пробвам Джедая. Не, че не поиграх Секирото до някъде ама нещо не съм в настроение за соулс.
Други игри, които ме изненадаха приятно, но уви не съм завършил още са Gears 5, Outerworlds и GreedFall. За зимните празници мисля да пробвам FoodPanda симулатора (Death Stranding).
Яд ме е, че тази година нямах особено много време (и нерви) за някои заглавия..
Нямам време да пробвам пешеходния симулатор. SWJFO ми допадна - историята става, оптимизирана е много добре и графиката е добра, има малко соулс елементи по босовете (играя на максимална трудност, ненавременните блокове се наказват жестоко от босовете). Sekiro, Metro, Gears 5, Anno 1800 също много ни допаднаха, както и NHL20 и F1 2019 - има и други спортни освен Fifa и PES
p.s. Може да се направи и една тема за разочарованията през 2019, но в нея ще трябва поне по пет игри да посочваме
Ето и финалното класиране:
1. Sekiro Shadows Die Twice - 17 точки
2. A Plague Tale: Innocence - 11 точки
3. Resident Evil 2 Remake/ Mortal Kombat 11- 10 точки
Благодаря на всички гласували и изказали мнение в тази тема. Догодина ще направим такава и за форумна игра на 2020, само да сме живи и здрави.
Весели празници на всички и приятно посрещане на Новата година!