Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
8
9
Mitko6000
Цитиране
09 януари 2023
В този ред на мисли, можеш и мен да ме изключиш ако пак въртиш. Просто, нямам интерес към нито една от 3-те игри, тъй че ако ми се падне някоя, ще отиде в OLX. Същото се отнася и за MW2. GOW Ragnarok или Ghost of Tsushima ги имам за PS5, тъй че пак. И аз като Найт, не търся да се правя на интересен, просто мисля, че е редно да попаднат в ръцете на някой, който има интерес към тях.
nightwarrior
Цитиране
09 януари 2023
LethianDream написа
Като ви сложа Modern Warfare 2 и GoW: Ragnarok, друпа песен ще пеете

Имам ги и двете - нямаш власт над мен

The_Doctor46
Цитиране
09 януари 2023
Аз пък не се числя към конзолната селяния,а само към майсторската раса,та за мен наградите отпадат по подразбиране.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Ludnichar
Цитиране
09 януари 2023
The_Doctor46 написа
Аз пък не се числя към конзолната селения,а само към майсторската раса,та за мен наградите отпадат по подразбиране.
Бе днеска един такъв пеце-джия ми вика "абе брат, как така Elden Ring върви по-добре на PS5 отколкото на PC-to ми за 5 бона... Та селения, ма готина селения е...
Souls Games Maniac
nightwarrior
Цитиране
09 януари 2023
Или компа му не е пет бона или нещо не е наред. Моя е доста под 5 и играта върви по-добре, отколкото на 5цата. Ама мисля, че взехме да се отклоняваме от темата
The_Doctor46
Цитиране
09 януари 2023
Не мен коментара ми не целеше да отваря тема за конзоли vs PC,но Лудничаря нещо малко чувствителен излезе. ЕR върви по-добре на PC,не знам какъв е компа на твоя авер,ама не е читав явно.ER вървеше зле първата седмица след релийза(имаше фрейм дропове на места) на PC,но после го оправиха и сега си лети на всякакви машини.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
nightwarrior
Цитиране
09 януари 2023
Да, на релийза можех да се съглася, аз затова в взех и първо на конзолата. На конзолата за безболезнено първо изиграване, щото на релийза Фром често се дънят на РС, но го оправят с пачове. На РС за модовете Elden ring безкрай
LethianDream
Цитиране
09 януари 2023
Не знам вече какво да ви правя, мега презадоволени сте всички. Имали всички игри, включително и най-новите
Ще ги дам накрая игрите на някви случайни хлапета на улицата да се изкефят...
nightwarrior
Цитиране
09 януари 2023
Аз затова ти казвам всяка година да не ме броиш, прекалено си угаждам с игри
Rostik79
Цитиране
09 януари 2023
За Modern Warfare 2 съм навит, да ти кажа, Летиан, няма да я върна
И без това последно Кол оф Дюти играх преди сигурно 7-8 години.
lyubohar
Цитиране
09 януари 2023
LethianDream написа
Имали всички игри, включително и най-новите

Най-новите ги нямаме, God of war Ragnarok нямаше да ти я върна
Rostik79
Цитиране
09 януари 2023
Това стига малко далече и мисля, ще обидим Летиан, който от себе си дава тези игри. В подкрепа бих казал отговорно, че живот и здраве, ще се включа с някое заглавие от наградите следващата година.
Ludnichar
Цитиране
10 януари 2023
И мен ме притеснява да не се засегне, за това нищо не казвам. Иначе всички тук знаете аз какви игри играя и че съответно също бих предостъпил, ако ми се падне някоя от наградите.
Souls Games Maniac
LethianDream
Цитиране
10 януари 2023
Дреме ми на патката, да не съм на 15 години да се засягам, големи и (уж) зрели хора сме тук.
Като не искате награди, въртя до откат колелото докато някой ги иска, ако не- тогава ги давам на случайни хлапетии на улицата
А догодина, живот и здраве, ще обновя списъка с награди с нови игри, за да сте по-ентусиазирани.
За Лудничар никаква награда никога, дори и да спечели на колелото, той така или иначе играе само един тип игри евър
Ludnichar
Цитиране
10 януари 2023
LethianDream написа
Дреме ми на патката, да не съм на 15 години да се засягам, големи и (уж) зрели хора сме тук.
Като не искате награди, въртя до откат колелото докато някой ги иска, ако не- тогава ги давам на случайни хлапетии на улицата
А догодина, живот и здраве, ще обновя списъка с награди с нови игри, за да сте по-ентусиазирани.
За Лудничар никаква награда никога, дори и да спечели на колелото, той така или иначе играе само един тип игри евър
Все пак вземи провери какво значи "евър".
Souls Games Maniac
<
1
...
8
9
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.