1. The Outer Worlds 2 - страхотно продължение, първата част беше точно моя тип игра, с много избори и различни последствия, сега двойката е пипната още повече като дълбочина на геймплея. Историята не е някакъв връх, но с удоволствие почнах да я преигравам веднага след като я превъртях, това за мен е достатъчно, за да ми е Игра на годината.
2. Clair Obscur: Expedition 33 - реално това е играта на годината, но я поставям на второ място заради гнусните соулс механики и лъжливите, мазни удари на някои шефове, които буквално ме изнервиха до степен да си хвърля контролера в стената. Вече съм на години и нямам нужда от такива нерви. Историята и саундтрака са феноменални, там няма какво да кажа като критики.
3. Dispatch - много силно супергеройско приключение с лека щипка на микромениджмънт.
1-Ghost of Yotei. Първата част ми е една от любимите игри и очаквам отново да се потопя в в тази атмосфера.Искренно се надявам да са я надградили въпреки че нямах никаква забележка към Tsushima
2-Mafia.Изгледах доста клипчета на нея и ми е в списъка за купуване за Коледа.
3.Clair Obscur: Expedition 33.И тя ми е в списъка за покупка и е една от игрите който нямам търпение да пробвам особено с целия хайп покрай нея
Весели празници на всички!
@LethianDream Дай ми контакт за да се свържа с теб
. Имах ти мейла, но поради неактивност в ABV-то ми изтриха всичко ![]()
Любо,т'ва за РАМ-та не е параноя.Реален проблем си е.Аз РАМ няма да купивам,но всичко,което ползва рам ще стане значително по-скъпо, а на днешно време всичко ползва.Смартфони,телевизори,коли,конзоли и тн.
Разбрали сте ме погрешно. Исках също да помогна като подаря нещо за раздаване на награда, а не да участвам за да спечеля нещо
.