Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
3
...
6
>
LethianDream
Цитиране
12 декември 2025
Да си дам и аз класацията за годината (нищо, че няма да участвам за наградите):

1. The Outer Worlds 2 - страхотно продължение, първата част беше точно моя тип игра, с много избори и различни последствия, сега двойката е пипната още повече като дълбочина на геймплея. Историята не е някакъв връх, но с удоволствие почнах да я преигравам веднага след като я превъртях, това за мен е достатъчно, за да ми е Игра на годината.

2. Clair Obscur: Expedition 33 - реално това е играта на годината, но я поставям на второ място заради гнусните соулс механики и лъжливите, мазни удари на някои шефове, които буквално ме изнервиха до степен да си хвърля контролера в стената. Вече съм на години и нямам нужда от такива нерви. Историята и саундтрака са феноменални, там няма какво да кажа като критики.

3. Dispatch - много силно супергеройско приключение с лека щипка на микромениджмънт.

Straicar
Цитиране
24 декември 2025
Здравейте група. Тъй като закупих PS5 едва преди няколко дни ето който към който съм се насочил и имам супер очакваня към тях:

1-Ghost of Yotei. Първата част ми е една от любимите игри и очаквам отново да се потопя в в тази атмосфера.Искренно се надявам да са я надградили въпреки че нямах никаква забележка към Tsushima

2-Mafia.Изгледах доста клипчета на нея и ми е в списъка за купуване за Коледа.

3.Clair Obscur: Expedition 33.И тя ми е в списъка за покупка и е една от игрите който нямам търпение да пробвам особено с целия хайп покрай нея

Mitko6000
Цитиране
24 декември 2025
Да ти е честит! То, май сега е най-доброто време да се купува конзола. Има си доста игри.
dzhiny
Цитиране
24 декември 2025
Ghost of Tsushimata и аз си я разцъквам и наскоро се върнах към нея. Много любима тематика (Япония, Самураи и т. н) Много красива, с много атмосфера игра, но много ми малее геймплея. През повечето време лаф моабет и обикаляне като алтав, а малко битки и босове. А битките сами по себе си изглеждат супер еднакви и протичат еднотипно. Не знам дали в акт две се променя нещо, но колкото и да е изваяна визуално в един момент се насищаш...
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
The_Doctor46
Цитиране
24 декември 2025
Абе битките не са зле в сравнение да речем Assassin's Creed.Много по-читави са.Играта обективно е с много лоша графика,но много умело са работили с цветовете и на места изглежда супер красива.Миналия месец имах абонамент към Юби,та реших да пробвам Assassin's Creed Shadows ,да видя дали е зле като предишните няколко игри.Да,толкова зле си е,но едно не може да им се отрече на Юби,световете,които създават са страхотни.Играта е невероятно красива.Цушимата и новата част изглеждат като игри отпреди 15 години в сравнение с Асасина.То това е и единственото готино нещо в Асасина де.Е,научаваш неща от историята на Япония,което е супер,но Цушимата е по-добра във всичко останало.

Весели празници на всички!

You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BossOfGermany
Цитиране
26 декември 2025
Весели Празници и от мен!
Аз също искам да се включа помагайки за раздаване на награда.

@LethianDream Дай ми контакт за да се свържа с теб . Имах ти мейла, но поради неактивност в ABV-то ми изтриха всичко

lyubohar
Цитиране
26 декември 2025
На малка сметка всеки се натиска Дайте нещо конзола да подарим догодина.
The_Doctor46
Цитиране
26 декември 2025
Каква конзола,RAM памет трябва да подаряваме.Един от най-бързо поскъпващите продукти в момента,а според слух/изтичане от SK Hynix(втория най-голям производител на РАМ в света след Samsung )недостиг ще има поне до 2028.Следователно цените ще са високи минимум още 2 години. Майтапа настрана,наградите са бонус само.В тази връзка,Бос,къде ти е класацията?
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
26 декември 2025
Стига пък ти с тая РАМ-параноя, колко РАМ ще купуваш следващите 2 години
dzhiny
Цитиране
26 декември 2025
Да сме знаели да накупим количества преди време, че да изкараме някой лев сега с тая РАМ
"Nobody knows who I am or what I do. Not even I."
lyubohar
Цитиране
26 декември 2025
То аз ако знаех гаражи щях да накупя, не рам...
BundyBari
Цитиране
26 декември 2025
Аз биткойни навремето...
The_Doctor46
Цитиране
26 декември 2025
BundyBari написа
Аз биткойни навремето...
Един колега на сестра ми си купил човека 10 биткойна,когато струваха около 10 кинта,ей така за майтап.Човека нито за секунда не е предполагал,че ще достигнат такива цени.Преди две години ги продаде и си купи апартамент в София,че и му останах доволно отгоре.Ей т'ва е късмет.

Любо,т'ва за РАМ-та не е параноя.Реален проблем си е.Аз РАМ няма да купивам,но всичко,което ползва рам ще стане значително по-скъпо, а на днешно време всичко ползва.Смартфони,телевизори,коли,конзоли и тн.

lyubohar
Цитиране
26 декември 2025
Е то може да е реален проблем, но какво да му треперим сега, то може трета световна война да има преди да скочат цените на паметта, пък никой не пише за това
BossOfGermany
Цитиране
26 декември 2025
lyubohar написа
На малка сметка всеки се натиска

The_Doctor46 написа
В тази връзка,Бос,къде ти е класацията?

Разбрали сте ме погрешно. Исках също да помогна като подаря нещо за раздаване на награда, а не да участвам за да спечеля нещо .

<
1
...
3
...
6
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.