Просто реших да помогна със скромна награда за участващите в томболата чрез Steam ваучер на стойност 10€.Не е много, но поне е от сърце. Сигурен съм, че някой би се зарадвал много на това. А и все още не съм забравил огромният жест на Lethian и Charharo отпреди 3г - че чак и игри за XBOX One ми беше изпратил човека, въпреки че исках само плакати (Lethian)
)))))
тези изненади които ми беше подарил ми се сториха прекалено големи за мен. Стана ми страшно неудоbно и реших да му ги върна по Еконта, но той не си потърси пратката обратно
((Иначе да са живи, здрави и също много щастливи абсолютно всички пичове от този форум които ме подкрепиха този неактивен лъркър (аз) когато отварях онази гейм зала преди 3г, независимо дали са изпращали нещо или не
!Аз също имам желанието да помогна на някого с нещо. Обичам да помагам безвъзмесдно, стига даренията да достигат за правилните хора, а не като една случка Lethian дето дарил неговатта ск PS3-ка на някакъв негов "приятел", а после копелето я продал за пари. Уви, много от хората в днешно време са зли. То и аз съм си боклук, но се старая да не съм помияр отвътре в душата
.
Таааааа, през 2025 главно съм цъкал CS 1.6 и понякога CS2, а зa известно време онази джендърска развалена игра наречена Tekken 8 (Поне тя е сравнително нова в сравнение с останалите заглавия които съм описал, нищо че е от 2024-та). По-запалените играчи които цъкат съревнователно ще ме разберат за какво става въпрос. Който не ми вярва, нека хвърли око на Steam Replay-чето ми от тази година: https://i.imgur.com/bWDNOM1.png (Деа, забравох как да форматирам линк за снимка)
Дам, олдскуул съм си. 1.6 я играя за кефа, не заради носталгия или нещо. Все още е сравнително активна
))
Между другото писах на Псето във Faceбоклука, предлагайки сума в крипто (Litecoin) за да я нахейти това braindead заглавие в сайта, ама надали ще се съгласи човека предвид ангажиментите с които се сблъсква ежедневно и липсата на свободно време... Но честно казано страшно много бих искал това мое желание да се се реализира - Все пак около празниците се случват чудсаа.
)))
Да излиза догодина GTA 6 и да приключва тая агония на гейминга.
Аз ще пропусна GTA VI. Няма какво да се лъжем - GTA си е легендарна поредица. Но не искам да цъкам игра, пълна с LGBTQ+ анти-Християнска пропаганда, а и още повече да пълня джоба на някакъв алчен евреин-ционист който МРАЗИ белите народи (Става въпрос за шефа на TakeTwo).
Сигурен съм че сега някой би ми се подсмихнал на коментара ми, но за съжаление това което говоря е жалката истина... Не ме разбирайте погрешно - не съм някакъв религиозен фанатик или нещо (въпреки че веротно може да изглеждам като такъв в очите за някои от членуващите тук). Но рано или късно всеки ще разбере, че съм бил прав - точно като онзи провален художник от Австрия.
Това малко ми напомня на скандала покрай Hogwarts Legacy пред близо 3 години, понеже и се хванах и да я играя пак сега.
Травеститите се бунтуваха против играта, заради коментари направени от Дж.К. Роулинг. Май беше споменала, или имала предвид нещо, че човек не си избира пола, а е такъв какъвто се ражда, или нещо подобно.
Чак и нарочно спойлваха и тормозеха стриймъри в Twitch, които дори събираха средства, които да дарят на организация свързана с транс хора. Работата там обаче, е че Дж.К. Роулинг нямаше никакъв принос към играта и получаваше пари, на базата на това, че използват вселена, която тя е създала. Разработчиците, които са хвърлили труда си, просто са искали да направят една хубава игра. И реално, са създали точно това.
Шегата настрана, това е игра. Не бива да се приема чак толкова сериозно. GTA почти винаги е била пародия на американската култура с обиден, расистки и всякакъв друг хаплив хумор. Всичките тези неща са се изяснили преди 20 години. Няма какво да се дъвчат днес.
Самите хора, които са вложили труд и време в разработката на GTA VI, изобщо не са свързани с вярванията на шефа на TakeTwo, или който да е другиго, така че тази причина е меко казано, смешна.
Иначе, аз също ще пропусна GTA VI, поне на първо време, но поради простата причина, че според мен, поредицата е супер изтъркана. GTA V ми беше доста скучна и не очаквам много от 6-цата. Vice City ми е слабост, ама не мисля че е достатъчно, за да дам пари за същата изтъркана пародия на американската култура със стереотипни персонажи и геймплей, който е до болка познат, макар и сигурно развит.
Евентуално, ще чакам намаление, или направо PC версията. За 2026-та съм си набелязал съвсем други игри.
GTA VI ще бъде политическо коректна шитня. Гарантирам ви го на всички, които четат този пост.Старият Rockstar който с който сме израснали вече отдавна е изчезнал. Приемето го. Това е тъжната истина.
А, и между другоот Pseto все още не ми е отговорил на съобщщението ми във Facebook
. Но не го обвинявам човека.
GTA 6, както казах, ще я пропусна за момента, но не по политически причини, като теб.
Според мен, го приемаш прекалено навътре, и чак е смешно, ама твоя работа. ![]()