Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
4
...
7
>
The_Doctor46
Цитиране
26 декември 2025
Шефе,съвсем правилно сме те разбрали.Любо това имаше предвид.Хората се включват с малки награди,за това каза,че на "малка сметка,всеки се натиска".Той се майтапеше принципно.Ти си учасвай в гласуването,не в томболата.Пускай там топ 3 на игрите,които са ти харесали и/или искаш да играеш .
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BundyBari
Цитиране
27 декември 2025
Хайде и аз ще се включа в гласуването, без да участвам в томболата, за да има повече активност за анкетата. Но да знаете, нови игри от 2025 не съм играл, наваксвам със беклога от по-стари, че няма смогване. Гласувам за игрите, които веднага бих си взел от новите, за да изиграя след време при първа възможност:
1. Clair Obscur: Expedition 33
2. Hades 2
3. Ghost of Yotei
The_Doctor46
Цитиране
27 декември 2025
То аз никога не участвам за наградите,но си гласувам винаги.Това е целта на тази анкета,не наградите.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
BossOfGermany
Цитиране
28 декември 2025
The_Doctor46 написа
Шефе,съвсем правилно сме те разбрали.Любо това имаше предвид.Хората се включват с малки награди,за това каза,че на "малка сметка,всеки се натиска".Той се майтапеше принципно.Ти си учасвай в гласуването,не в томболата.Пускай там топ 3 на игрите,които са ти харесали и/или искаш да играеш .

Не знам за какво да да гласувам. понеже не съм пипал нито едно от заглавията излезли тази година.

Просто реших да помогна със скромна награда за участващите в томболата чрез Steam ваучер на стойност 10€.Не е много, но поне е от сърце. Сигурен съм, че някой би се зарадвал много на това. А и все още не съм забравил огромният жест на Lethian и Charharo отпреди 3г - че чак и игри за XBOX One ми беше изпратил човека, въпреки че исках само плакати (Lethian) ))))) тези изненади които ми беше подарил ми се сториха прекалено големи за мен. Стана ми страшно неудоbно и реших да му ги върна по Еконта, но той не си потърси пратката обратно ((Иначе да са живи, здрави и също много щастливи абсолютно всички пичове от този форум които ме подкрепиха този неактивен лъркър (аз) когато отварях онази гейм зала преди 3г, независимо дали са изпращали нещо или не !Аз също имам желанието да помогна на някого с нещо. Обичам да помагам безвъзмесдно, стига даренията да достигат за правилните хора, а не като една случка Lethian дето дарил неговатта ск PS3-ка на някакъв негов "приятел", а после копелето я продал за пари. Уви, много от хората в днешно време са зли. То и аз съм си боклук, но се старая да не съм помияр отвътре в душата .

Таааааа, през 2025 главно съм цъкал CS 1.6 и понякога CS2, а зa известно време онази джендърска развалена игра наречена Tekken 8 (Поне тя е сравнително нова в сравнение с останалите заглавия които съм описал, нищо че е от 2024-та). По-запалените играчи които цъкат съревнователно ще ме разберат за какво става въпрос. Който не ми вярва, нека хвърли око на Steam Replay-чето ми от тази година: https://i.imgur.com/bWDNOM1.png (Деа, забравох как да форматирам линк за снимка)

Дам, олдскуул съм си. 1.6 я играя за кефа, не заради носталгия или нещо. Все още е сравнително активна ))

Между другото писах на Псето във Faceбоклука, предлагайки сума в крипто (Litecoin) за да я нахейти това braindead заглавие в сайта, ама надали ще се съгласи човека предвид ангажиментите с които се сблъсква ежедневно и липсата на свободно време... Но честно казано страшно много бих искал това мое желание да се се реализира - Все пак около празниците се случват чудсаа. )))

igra4
Цитиране
28 декември 2025
Нито една игра не заслужава, тотален погром и най-слабата година в гейминга. Най доброто са няколко средняшки игри.

Да излиза догодина GTA 6 и да приключва тая агония на гейминга.

Mitko6000
Цитиране
28 декември 2025
Докато те има, нашата форумна агония няма да приключи, Играчкин.
BossOfGermany
Цитиране
28 декември 2025
igra4 написа
Да излиза догодина GTA 6 и да приключва тая агония на гейминга.

Ееее, гледам че дори и igra4-а се е присъеднил към темата.

Аз ще пропусна GTA VI. Няма какво да се лъжем - GTA си е легендарна поредица. Но не искам да цъкам игра, пълна с LGBTQ+ анти-Християнска пропаганда, а и още повече да пълня джоба на някакъв алчен евреин-ционист който МРАЗИ белите народи (Става въпрос за шефа на TakeTwo).

Сигурен съм че сега някой би ми се подсмихнал на коментара ми, но за съжаление това което говоря е жалката истина... Не ме разбирайте погрешно - не съм някакъв религиозен фанатик или нещо (въпреки че веротно може да изглеждам като такъв в очите за някои от членуващите тук). Но рано или късно всеки ще разбере, че съм бил прав - точно като онзи провален художник от Австрия.

Mitko6000
Цитиране
28 декември 2025
BossOfGermany написа
Сигурен съм че сега някой би ми се подсмихнал на коментара ми, но за съжаление това което говоря е жалката истина... Не ме разбирайте погрешно - не съм някакъв религиозен фанатик или нещо (въпреки че веротно може да изглеждам като такъв в очите за някои от тук). Но рано или късно всеки ще разбере, че съм бил прав - точно като онзи провален художник от Австрия. ;\)

Това малко ми напомня на скандала покрай Hogwarts Legacy пред близо 3 години, понеже и се хванах и да я играя пак сега. Травеститите се бунтуваха против играта, заради коментари направени от Дж.К. Роулинг. Май беше споменала, или имала предвид нещо, че човек не си избира пола, а е такъв какъвто се ражда, или нещо подобно. Чак и нарочно спойлваха и тормозеха стриймъри в Twitch, които дори събираха средства, които да дарят на организация свързана с транс хора. Работата там обаче, е че Дж.К. Роулинг нямаше никакъв принос към играта и получаваше пари, на базата на това, че използват вселена, която тя е създала. Разработчиците, които са хвърлили труда си, просто са искали да направят една хубава игра. И реално, са създали точно това.

Шегата настрана, това е игра. Не бива да се приема чак толкова сериозно. GTA почти винаги е била пародия на американската култура с обиден, расистки и всякакъв друг хаплив хумор. Всичките тези неща са се изяснили преди 20 години. Няма какво да се дъвчат днес. Самите хора, които са вложили труд и време в разработката на GTA VI, изобщо не са свързани с вярванията на шефа на TakeTwo, или който да е другиго, така че тази причина е меко казано, смешна.

Иначе, аз също ще пропусна GTA VI, поне на първо време, но поради простата причина, че според мен, поредицата е супер изтъркана. GTA V ми беше доста скучна и не очаквам много от 6-цата. Vice City ми е слабост, ама не мисля че е достатъчно, за да дам пари за същата изтъркана пародия на американската култура със стереотипни персонажи и геймплей, който е до болка познат, макар и сигурно развит.

Евентуално, ще чакам намаление, или направо PC версията. За 2026-та съм си набелязал съвсем други игри.

BossOfGermany
Цитиране
29 декември 2025
@Mitko6000 Проблемът на GTA VI е, е тя ще бъде прекалено политически коректна. А поредицата винаги е била обратното на това.

Mitko6000
Цитиране
29 декември 2025
Не мисля. Според мен, пак ще се гаврят с американската култура, както в предишните, но на никого няма да му пука.
BossOfGermany
Цитиране
29 декември 2025
Mitko6000 написа
Не мисля. Според мен, пак ще се гаврят с американската култура, както в предишните, но на никого няма да му пука.

Наивен си наборе. Бедна ти е фантазията колко неща Jewstar цензурираха в GTA с времето.

GTA VI ще бъде политическо коректна шитня. Гарантирам ви го на всички, които четат този пост.Старият Rockstar който с който сме израснали вече отдавна е изчезнал. Приемето го. Това е тъжната истина.

А, и между другоот Pseto все още не ми е отговорил на съобщщението ми във Facebook . Но не го обвинявам човека.

Mitko6000
Цитиране
29 декември 2025
Наивен, не знам. Но за политика и политическа коректност, в случая, ме боли шмайзера. Аз политика в гейминга не намесвам. Ако една игра ми харесва, или не, няма да е по политически причини.

GTA 6, както казах, ще я пропусна за момента, но не по политически причини, като теб.

Според мен, го приемаш прекалено навътре, и чак е смешно, ама твоя работа.

The_Doctor46
Цитиране
29 декември 2025
Аз и да исках,не мога да я играя така или иначе,щото съм само на PC,но в историята на всички GTA игри,успях да завършва само две.Тройката и петицата,но втората едвам я избутах до финала.Едно е сигурно.Света на играта ще е страхотен.Рокстар са майстори в това.Не мисля,че има друго студио,което да обръща толкова внимание на детайлите,което е супер яко,но оттам нататък,скука.Просто не е моето и никога не съм разбирал хайпа покрай тази игра.Самия геймплей,механики и тн. са най-много на средно ниво.Репликите също.Предполагам обаче,че в това отношение са на високо ниво,просто "hommie","motherfucker" и прочее тъпотии не са нещо,което ми е на сърце.Това разбира се си е моето мнение.Колкото до политиката,винаги мразя,когато се вкарва в игрите и винаги бие на очи.Не знам как ще е в новата GTA,надявам се,че няма да има,но вече политика има във всичко-филми,игри и тн.
Mitko6000
Цитиране
29 декември 2025
То и при мен са малко GTA игрите, които наистина харесвам и ми е кеф да ги цъкам. Vice City (включително и Stories), 4, Chinatown Wars, и до някаква степен San Andreas. Всичко друго - скука. Най-забавното нещо на 5-цата бях хайстовете, особено онлайн. Другото, хич не ме грабна.
lyubohar
Цитиране
29 декември 2025
Направи ми впечатление, че в Expedition 33 нямаше никакви еднополови връзки, транс и т.н. неща, дори чернокожи няма. Всички основни герои са бели. И пак обра всички награди. Според мен по времето на Тръмп е малко по-различно всичко. Може затова да са отложили GTA - за да махнат всички woke неща, които са наслагали преди Тръмп
<
1
...
4
...
7
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.