1.Ghost of Yotei - 3 пъти я изиграх ![]()
2.Death Stranding 2: On the Beach - това е избочения.
3.Cronos: The New Dawn - на последния бос съм и доста ми хареса.
bonus: Assassin’s Creed Shadows също ми хареса.
1.Clair Obscur: Expedition 33
2.Death Stranding 2
4.Kingdom Come: Deliverance II
Беше доста добра година, 2026 с планираното dlc на вещера и от това, което съм гледал, очаквам да е по-добра.
Тираж 6/49 ![]()
По-късно днес ще завъртим колелото, няма да останете на сухо
1. Clair Obscur: Expedition 33 - 27 точки
2. Ghost of Yotei - 12 точки
3. Death Stranding 2 - 8 точки
Победителите са следните (в скоби е резервата, ако титулярният победител не си потърси наградата в рамките на 10 дни):
1. Assasin's Creed Mirage (PS5) - The_Doctor46 (BundyBari)
2. Forspoken (PS5) - Vldir (The_Doctor46)
3. книга на Айзък Азимов - Morgoth (Dzhiny)
4. Сталкер 2 от Чарчаро - Mitko6000 (PeshP)
5. Стийм ваучер от Германеца - Tenga (Любо)
Доктора, като гледам, май е добре да пусне едно тото, голям късметлия е днес
Честито на победителите! Нека се свържат с мен на мейл k2k@mail.bg, за да се разберем как да си получат първите три награди
Чарчаро и Германеца да оставят и те координати, за да се свържат с тях хората...
Аз съм супер доволен от наградата и единствената, която ме вълнува. Morgoth, ако не се вълнува от такава литература с удоволствие бих я взел. ![]()
Миналата година, пак ми се падна една от наградите, но я отказах. Тази година, ще си я взема. ![]()
Между другото, в началото бях останал с впечатление, че AC Shadows ще е награда, а не Mirage. Щом е Mirage, добре че не ми се падна, защото вече я имам. Forespoken не държах, така че най-интересната награда ми се падна.
Нека Чарчаро остави координати и ще се свържа с него. Понеже спомена, че може да си изберем платформата, бих предпочел PS5.
Дано, че е доста по-гаден казват. Някакъв мутирал. Великобритания беше огнище миналия месец.