Ами имам към 30 часа вече и съвсем спокойно мога да кажа,че ще ми стане една от най-любимите игри.Сериозно,има тонове работи,които да правиш,красив отворен свят,интересни машини.Аз я играя на предпоследна трудност и геймплея е супер.Тука трябва да мислиш как да подходиш във всяка ситуация и няма излишни оръжия.Всички са полезни в някои битки.Един удар от голям робот и си до там,а от средните 2,3.Историята за сега ме държи.Има доста неизвестни обаче.Надявам се натам да се поизясни.Вчера седнах да мина няколко мисии след работа и гледам за 4 часа и половина игра съм минал само една от главната история.Шматкал съм се по всевъзможни странични мисии.Повечето сайд куестове не са много интересни,но пък докато завършиш някой се вкарваш в 100 интересни ситуации с машините.Не е нещо невиждано играта.Механики от тук и там,но сглобени в тая игра някак си и придават свой си характер.Заслужава си всяка стотинка.Това разбира се е лично мнение и не задължавам никого с него.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way