Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
132
...
427
>
Mitko6000
Цитиране
20 януари 2021
Аз първоначално я играех пиратска, но после намерих стийм код за 4 евро в Humble, за да мога да следя ъпдейтите.
pseto
Цитиране
21 януари 2021
Игричката си е чук. Аз я цъках адски много още преди да излезе Steam версията. После като излезе в Steam ми пратиха някакъв ключ на мейла и си я активирах, но не съм играл "цялостно" оттогава. Сигурен съм, че ако я почна ще се зарибя здраво за пореден път, те първите няколко часа са най-яки като почваш като някакъв мизерник в гаража си.

Пичовете правят и друга игра, която чакам - Tavern Keeper, ама за съжаление не върви много бързо. Преди 4 години май я обявиха, ако не и повече, ама май няма и геймплей още, само снимки. Кефи ме как изглежда откъм арт... дано няма проблеми и я завършат. Ама май пак шепа хора я правят, Game Dev Tycoon са били двама, тази май са взели 1-2 художници освен това. Дано излезе, де.

Mitko6000
Цитиране
21 януари 2021
Точно това е. Да нацелиш комбинацията за някоя хитова игра, да вземеш 9 и 10 от ревюта и да падат милиони след като си бил на прага на фалит. А за Tavern Keeper, аз също се надявам да излезе. Замисълът ми допада.
sauron93
Цитиране
22 януари 2021
Преполових зелдата,играта е доста добра. Има някакви shrine-ове и като влезеш във тях трябва да минеш някакви пъзелчета. Като решиш 4 от тях може да избереш да ти ъпгрейд е живота или стамина-та. Освен това има и някакви tower-и във които се катериш и взимаш сейв точка . Има основни куести и странични,стандарт както всяко РПГ. На места където е студено или топло се ходи със специална екипировка защото Линк замръзва и изгаря. Има система за готвене със събраните от вас продукти. Във самият отворен свят също се намират доста интересни неща за правене. Босчета рандом,летене тук там със глайдъра ,откриване на нови неща...

Също така има армор сетове които дават различни бонусчета като например има сет който подобрява стелт-а.

Общо взето доволно . Има още неща за казване ама ще стане много дълъг поста. 9/10 от мен без да се замислям.

Само да добавя че го има този соулс елемент където просто не знаеш как да минеш определена секция и трябва да отваряш нета за инфо .

lyubohar
Цитиране
22 януари 2021
Аз я паузирах да си доиграя Nier-а, но после се мятам. Как е CEMU-то (ако я играеш на PC), някакви проблеми по-натам?
sauron93
Цитиране
22 януари 2021
lyubohar написа
Аз я паузирах да си доиграя Nier-а, но после се мятам. Как е CEMU-то (ако я играеш на PC), някакви проблеми по-натам?

На суич играя. Доколкото разбрах от nightwarrior cemu-то е било доста подобрено и нямало проблеми.

lyubohar
Цитиране
22 януари 2021
Засега няма, да, но съм още в началото.
HighFist
Цитиране
22 януари 2021
lyubohar
Цитиране
23 януари 2021
Аз пък съм много очарован от Nier: Automata - рядко невлизаща в клишета и жанрове игра. Страхотна музика и атмосфера, а с няколко мода от 4-годишна, играта се подмлади поне с 2 години и изчезнаха всички гадости от порта.
Straicar
Цитиране
24 януари 2021
Здравейте,в момента разцъквам RDR 2. Тъй като нямам много време играя само събота и неделя и много рядко през седмицата.
Графиката ми харесва,механиките също. И мен ме дразни това постоянно пътуване с коня,но тъй като рядко я играя засега не ми омръзва. По скоро не ми харесва че не е толкова "жив" света като един AC Origins...там постоянно има някоя кула за нападане,съкровища докато тук е по спокойно. Има интересни мисии,някой доста запомнящи се с доста престрелки. Интересно е че наистина може да се потопиш в атмосферата на дивия запад.
Другото дразнещо е излишното количество предмети,се чудиш какво да ги правиш. Разни писма,рецепти,инвертари и т.н.,който доста ме объркват на моменти. Другото което е количеството диалози като тръгна с някой на мисия. Дрънкат като стари баби и действа дразнещо.
Като цяло засега ми харесва,играя я с удоволствие.
The_Doctor46
Цитиране
24 януари 2021
Че то диалозите са едно от няй-яките неща в играта заедно със страхотната атмосфера.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
lyubohar
Цитиране
24 януари 2021
Да не кажем най-якото
JakePaulKOsConor
Цитиране
24 януари 2021
https://youtu.be/vhgp_WId5ds?t=89
sauron93
Цитиране
24 януари 2021
Трябваше да се играе пак със Джон. Артър можеше пак да е във играта но като npc. Просто самата история няма логика, няма как след случките на рдр 2 ,Джон да не споменава Артур нито един път във първият РДР.

Атмосферата е най-силната част на рдр 2.

Straicar
Цитиране
24 януари 2021
Може би диалозите са яки но не съм толкова напред с езика и не разбирам всичко....Ядосвам се като трябва да отида до някъде и тоя с мен само ми дудне нещо. За тези който са я играли,може ли да се продават оръжия? Доста обикалях но не можах да видя да махна някой...
<
1
...
132
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.