Странно, но ми се струва, че графиката е леко даунгрейдната, спрямо предната - осветление, текстури, модели, но може и така само да ми изглежда.
Dead Space уви не успя да ме спечели.
Иначе ако умираш 10 пъти на The Dark Lord Bossa на Easy... не знам. Не мога да коментирам. Не си за аркадни шутъри. Не разбирам как си минал DOOM 2016. Последният бос е по-труден там.
Много култова серия, и на мен ми е супер-любима. И трите съм изигравал по няколко пъти.
Буквално снощи от носталгия си пуснах в youtube едно 4К 60fps уолктру на втората част да погледам, хах!
Даже и тройката, която общо взето беше хейтвана, ми харесва. Изиграх я и цялата кооп с един пич, с който се уговорихме в един форум.
Не бих отказал един ремастър на поредицата, макар че и така пак бих си я играл.
TBH gameplay is poor in both videos
Не знам - хората, които казват, че няма какво да играят си ги представям два типа:
- такива, които нон-стоп циклят и изграват кажи-речи всичко, което излиза;
- такива, които много профилирано играят определен тип жанрове (примерно платформаджии или соулсаджии) и като няма игра в техния жанр, все едно, че изобщо няма.
Иначе и аз от определено време не играя нищо. Мисля че имам проблем с youtube - яде ми цялото свободно време. Седене пред компа заради работата, после пред компютъра гледане на видеота и после спане. Така съм откакто започна ковид ситуацията. Ебаси ташака. От време на време цъкам War Thunder - правя по 2-3 бързи игри дневно с танковете и това е. Миналия месец навъртях едни 80 часа на AC Origins, това ми бяха първите по-големи гейм сесиии от година насам и първата игра на ubisoft която съм играл по-сериозно от 2005-та насам