Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
147
...
427
>
rosniak
Цитиране
27 май 2021
Превъртях и Dlc-то към Valhalla. Не е зле, не е и добре, някъде по средата. Има известни подобрения, но има и какво да се желае. Търговската система ми хареса, може би основната игра ще е по-добре с някаква подобна система. Екипировката радва и не се взима с прекалено много грайнд. Основният лошко (и култ) не са много добре развити и има нужда от подобрения в този аспект. Страничните персонажи не са нито нещо лошо, нито нещо впечатляващо. Имат известна градация и развитие, но толкова. Ако на някой му е харесала основната игра, ще му допадне и тази добавка.
LethianDream
Цитиране
27 май 2021
Рос, аз от тези игри само The Evil Within 2 не съм играл. Андромеда-та е готина, особено ако нямаш огромни очаквания на базата на това, че е от Мас Ефект поредицата. Хелблейд-ът не ме изкефи грам, то бяха едни чертаенета, едни фигури да откриваш Аз съм просто момче, не е за мен това Тумб рейдър-а е супер, макар тази част да беше малко по-странна и с повече проблеми от другите две в историята и геймплея.
Rostik79
Цитиране
31 май 2021
Почнах аз The Evil Within 2 и вече съм на 13-та глава от 17. Играта кефи. Първите глави ме подразниха с отворените нива с големи пространства и обикаляне, но по едно време се върна геймплеят в класическата механика с линейни, тесни пространства и темпото се забърза. За момента сякаш предната игра повече ми харесва, но и това е добро екшън-хорър заглавие. Пуснах го на casual трудност и малко съжалявам - доста е лесна играта, постоянно съм пълен с амуниции и май не съм умирал нито веднъж (освен, в някои ситуации ако ме one-shot-нат, но то май само един бос е така).
Сценарият типично по японски е някаква безсмислица на моменти
Яд, ме е, че пропуснах една странична мисия - появи ми се, но си викам чакай да приключа вече започнатата от основните и после тази, но се оказа, че не е можело и изтървах едно оръжие да получа. Така че ако ще играе някой играта - правете страничните мисии веднага, щом се отключат. На всичкото отгоре пича, който ми даде мисията го намерих мъртъв по-нататък и ми стана кофти. Ако бях му изпълнил мисията май щеше да оцелее.

Странно, но ми се струва, че графиката е леко даунгрейдната, спрямо предната - осветление, текстури, модели, но може и така само да ми изглежда.

bojosan
Цитиране
31 май 2021
Преди малко се сетих че съм зае@бал DLC тата на Етернал и пуснах отново да си довърша финалния бос. Един в ютуб го уби за 3 минути като на майтап, а мене боса ме уби близо 10 пъти. Възможно най тъпия бос в историята на гейминга. Стреляш го и му вземаш броня или живот не знам там какво е, той се ренегенира кажи речи постоянно от щяло и нещяло. Като закъса пуска кучетата, после след тех целата армия от уроди дето ги има в играта. И те така до края. Аа стигнах до последната синя чертичка и изключих конзолата. Умрех 10 пъти на изи, фанах изхвърлих това у кофата и приключи одисеята ми с Етернал. Само развалих отличните си впечатления от Doom 2016.
PP. Почнах за не знам кой пореден път играта немаща равна, заради която много хора са се запалили по гейминга http://store.picbg.net/pubpic/03/2F/1f84691bb790032f.jpg
Charcharo
Цитиране
31 май 2021
bojosan написа
Преди малко се сетих че съм зае@бал DLC тата на Етернал и пуснах отново да си довърша финалния бос. Един в ютуб го уби за 3 минути като на майтап, а мене боса ме уби близо 10 пъти. Възможно най тъпия бос в историята на гейминга. Стреляш го и му вземаш броня или живот не знам там какво е, той се ренегенира кажи речи постоянно от щяло и нещяло. Като закъса пуска кучетата, после след тех целата армия от уроди дето ги има в играта. И те така до края. Аа стигнах до последната синя чертичка и изключих конзолата. Умрех 10 пъти на изи, фанах изхвърлих това у кофата и приключи одисеята ми с Етернал. Само развалих отличните си впечатления от Doom 2016.
PP. Почнах за не знам кой пореден път играта немаща равна, заради която много хора са се запалили по гейминга http://store.picbg.net/pubpic/03/2F/1f84691bb790032f.jpg

Dead Space уви не успя да ме спечели.

Иначе ако умираш 10 пъти на The Dark Lord Bossa на Easy... не знам. Не мога да коментирам. Не си за аркадни шутъри. Не разбирам как си минал DOOM 2016. Последният бос е по-труден там.

The_Doctor46
Цитиране
31 май 2021
Dead Space 1 и 2 ,са ми любимите survival horror игри.Повече даже от RE4.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
01 юни 2021
The_Doctor46 написа
Dead Space 1 и 2 ,са ми любимите survival horror игри.Повече даже от RE4.

Много култова серия, и на мен ми е супер-любима. И трите съм изигравал по няколко пъти.
Буквално снощи от носталгия си пуснах в youtube едно 4К 60fps уолктру на втората част да погледам, хах!
Даже и тройката, която общо взето беше хейтвана, ми харесва. Изиграх я и цялата кооп с един пич, с който се уговорихме в един форум.
Не бих отказал един ремастър на поредицата, макар че и така пак бих си я играл.

HighFist
Цитиране
01 юни 2021
Charcharo
Цитиране
01 юни 2021

TBH gameplay is poor in both videos

igra4
Цитиране
04 юни 2021
Нищо не играя, няма игри или ги отлагат, ако излезе нещо е боклук като Returnal.
Rostik79
Цитиране
04 юни 2021
Аз пък сега играя повече от всякога - даже не смогвам всичко, което искам, а имам и доста игри, които пак бих изиграл.

Не знам - хората, които казват, че няма какво да играят си ги представям два типа:
- такива, които нон-стоп циклят и изграват кажи-речи всичко, което излиза;
- такива, които много профилирано играят определен тип жанрове (примерно платформаджии или соулсаджии) и като няма игра в техния жанр, все едно, че изобщо няма.

Mitko6000
Цитиране
04 юни 2021
Аз не съм от хората които играят всичко, за да кажат че са го изиграли. Играя това за което съм в настроение в даден момент. Кога е излязло няма никакво значение. То и затова са ми се събрали толкова много игри. Ето миналата седмица бях на вълна Watch Dogs и цъках няколко дни. Преди месец бях на вълна зомбита и играх The Walking Dead. Ще видим сега какво ще ми дойде на акъла.
vanmx
Цитиране
04 юни 2021
Не мога да си представя как може да "няма игри" за играене, даже да спрат да се правят игри за 30 години. Аз имам ебаси backlog-а с игри които още не съм ги играл само за PS3, да не говорим за другите конзоли и за PC. Да не говорим че добрите игри според мен винаги могат да се играят, независимо колко са стари или колко пъти си ги "превъртал". Ама да не се изтърквам, това съм го коментирал много пъти.

Иначе и аз от определено време не играя нищо. Мисля че имам проблем с youtube - яде ми цялото свободно време. Седене пред компа заради работата, после пред компютъра гледане на видеота и после спане. Така съм откакто започна ковид ситуацията. Ебаси ташака. От време на време цъкам War Thunder - правя по 2-3 бързи игри дневно с танковете и това е. Миналия месец навъртях едни 80 часа на AC Origins, това ми бяха първите по-големи гейм сесиии от година насам и първата игра на ubisoft която съм играл по-сериозно от 2005-та насам

Mitko6000
Цитиране
05 юни 2021
Игри има бол, ама не винаги я има искрата и мерака. След време се връщат, ама колкото повече се трупат годинките, толкова по-често се случва.
igra4
Цитиране
05 юни 2021
При мен изиграл съм асасина, кибирпънка, тушимата, врътнах и якудза 2 и пак почти не играя. Големите заглавия съм ги изиграл, но да примерно ретърнал, солсове не цъкам и така.
<
1
...
147
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.