Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
152
...
427
>
Charcharo
Цитиране
13 юли 2021
Rostik79 написа
Summer 2021 - това дава в СТИЙМ за дата на излизане. Сега сме лятото на 2021-ва, значи всеки момент

На 99% съм, че ще я забавят

lyubohar
Цитиране
13 юли 2021
Мисля, че вече я забавиха за есента официално.
Mitko6000
Цитиране
13 юли 2021
Купих си Splinter Cell Double agent за 6 лв. Единствената игра от поредицата, която винаги ми е създавала някакви проблеми, без значение от машината на която върви. На стария ми компютър, като беше нов през 2008-2009, засичаше на всеки 5 мин за по 5 сек, макар и да вървеше супер през останалото време. Бях я изтеглил от замунда и на сегашния комп, но не тръгваше. Накрая намерих евтин ключ в grey market сайт, който работи. И дори и сега има бъгове но пак по-се играе. Така това остана едиствената част от поредицата, която не съм превъртал никога, по тази причина. Но пък идеята на играта много ми харесва. Да видим този път докъде ще я докарам. Портът е отвратителен, но в противен случай трябва да купувам Xbox, защото на PS3 e дори по-зле.
Rostik79
Цитиране
14 юли 2021
Още една от поредиците, които пропуснах и са ми бяло петно. Играх първата като беше нова и ме кефеше, но не помня защо не я доиграх. Ако не се лъжа почваше с една петролна рафинерия, после имаше една мисия баш в централата на ЦРУ. Яко беше. И от дисковете на PC Mania играх демото на мисля Pandora Tomorrow - която започва с влака, нали тя беше?
Mitko6000
Цитиране
14 юли 2021
Тя беше, да. Но влака не е първата мисия, а някъде 3 или 4 мисля че беше. В първата, петролната рафинерия беше мисия 2. Прекалено много съм ги разцъквал, все пак те ме зарибиха по стелта. Като цяло оттам нататък, Chaos Theory и Double Agent са си най-интересните части, след което съвсем опростиха геймплея с Conviction. Chaos Theory си остава най-добрата игра от поредицата и една от най-добрите стелт игри изобщо.
nightwarrior
Цитиране
14 юли 2021
В Conviction пробваха по-филмов стил, малко тип Борн. С импровизации (счупеното огледало на колата за да гледаш под вратата в първата мисия например). Но се усети, че взеха да се отдръпват от стелта. Блеклиста вече си беше ковър шуутър със стелт елементи. Още ми е тъжно, че "подмладиха" Сам там и смениха легендарния глас.

Любима поредица, чак ми се доигра от тази дискусия.

Mitko6000
Цитиране
14 юли 2021
Смениха го, защото Michael Ironside се бореше с рак по същото време. И на мен щеше да ми е приятно да беше там, но здравето на първо място, все пак и поне за DLC-то на Ghost Recon се върна отново към ролята. Блеклиста добави някои стелт механики обратно и като цяло нямам проблем с хибридността на играта, ако вариантите за промъкване и неутрализиране без убийства са налице. Blacklist в по-голямата си част имаше това. Ако говорим за Cover shooter със стелт механики, то според мен това си е Conviction. Има определени секции където можеш да се промъкнеш ако наистина търсиш, но реално това не е препоръчанията метод. Освен това, няма избор между неутрализиране и убийство отблизо. Всички ръкопашни анимации са смъртоносни.
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
15 юли 2021
rosniak
Цитиране
16 юли 2021
Превъртях Horizon Zero Dawn (въпреки че я закупих на PC премиерата). Като цяло съм доволен, има някои работи, които ме дразнят, основно с дисбаланса и някой идеи с тези машини. Историята и светът са добре изградени (светът по-добре де), нз как да се чувствам за Алой- в един момент ми е симпатична, в следващият ми е мех. Основната история е кратка. Трябва да превъртя и dlc-то. 7 или 8 от 10.
Цитиране
17 юли 2021
The_Doctor46
Цитиране
17 юли 2021
Алой си е много добра. По-добре само положителни черти,отколкото като Дийкън в DG,например. В един момент го играе супер непукист,в друг се е загрижил за някакви простотии. Все едно страда от раздвоение на личността.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Цитиране
17 юли 2021
Rostik79
Цитиране
19 юли 2021
Аз наскоро изиграх Shadow of the Tomb Raider и веднага след нея почнах Rise of the Tomb Raider, която бях играл преди, но сега реших да я преиграя и съм много доволен. Вече съм към края даже. Утре трябва да ми дойде Mafia Trilogy и да си преиграя още една класика (или римейкът по-точно). Мафия 2 също я изиграх преди няколко години, но за нея сякаш нямам голям мерак пак да е извъртя. Не, че не ми хареса, но засега няма потенциал пак да я минавам. Третата част няма особено ласкави отзиви, но ще я видя как е.

Абе псето отдавна не се е появявал, надявам се да е наред всичко с него и семейството.

nightwarrior
Цитиране
19 юли 2021
Третата е ок, ама само толкова. Много е повтаряема схемата с бутането на босовете. Аз я играх с нещо пуснато на втория ми екран(на кът сцени разговори с пауза) и си беше поносима, ама ако се фокусирах на нея, сигурно щеше да ми писне бързо.

The_Doctor46
Цитиране
19 юли 2021
Rostik79 написа
Абе псето отдавна не се е появявал, надявам се да е наред всичко с него и семейството.
Псето го пиши "бегал". С малко бебе,работа,едва ли има човека време за сайта. Мафия 2 е доста подценена игра. Има си много готини моменти и внимание към детайла,но си личи,че на края са я ръшнали поради липса на време или нещо друго.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
<
1
...
152
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.