Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
158
...
427
>
nightwarrior
Цитиране
01 септември 2021
HighFist написа
@nightwarrior - диаблото за PC ли ще го взимаш или за плейстейшън? На мен ми се върти в главата да го пробвам на плейстейшъна за разнообразие.

На РС. По-удобно ми е. Играл съм тройката на плейстейшъна и навигацийте из менютата ми бяха адски неудобни. Ако го нямаш това като проблем, то... май е все тая.

LethianDream
Цитиране
02 септември 2021
@nightwarrion - Да, официално Фифа-та е началото на октомври, но както знаете аз съм един от големите фенове във форума и нямам време да чакам дотогава- ще си взема ултимативното издание, а то е с няколко дни по-рано early access
Deathloop е преправен Dishonored, така че за мен е задължителен на ден първи- на Arcane съм се заклел да не пропускам нищо, мега любимо студио.
Не съм играл Зелдата, така че не знам дали Кена я копира, но ме кефи идейно. Все пак може би нея ще я изчакам малко да падне като цена Диаблото адски ми се играе на плейстейшъна да видя как са го направили (Диабло 3 е много плавна и готина на ПС4), но май и него ще го скипна засега. Като спечеля от тототo някой ден ще е различно
nightwarrior
Цитиране
02 септември 2021
Вярно че имаше такова за ранен достъп, съвсем бях изключил.

Не знам, Deathloop всички трейлъри фокусираха на манипулацията на времето(което е нормално, с оглед че е основен елемент), но шуутинга ми изглежда средна работа, света от видяното не ми е по вкуса с тази естетика. На Dishonored, освен геймплея, света ми допадаше адски много. Разбира се може да греша, играта да е страхотна и трейлърите да са ме подлъгали. Ще я видя като излезе, но 100% няма да я взема на ден 1.

Диаблото очаквам да върви идеално на плейстешъна. Тройката си е без засечки и си беше фън като се съберехме с джойстиците на по бира, но просто на мен менютата ми бяха неудобни. Ако не беше в основата си луутър игра, вероятно щеше да ми е все тая. Та за който това не е пречка, Плейстейшъна си е решение.

The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2021
Аз освен на Kena,съм навит и на Tales of Arise,Life is Strange-True Colors,Detahloop и Lost in Random
5 игри,само този месец. Разбира се,за сега,само Kena ми е задължителна,но и другите четири мисля да пробвам. Проблема е, че само Lost in Random излиза в ЕА плей,а другите няма да са включени нито в ЕА,нито в някои от другите платформи и ще трябва да си ги купувам на пълна цена,ако искам да ги пробвам.Да не говорим,че и от къде време за 5 игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
02 септември 2021
Докторе, ще има изчакване за някои заглавия, няма как, не ми се мисли като влезем в месеците октомври-декември какво ще бъде.. Lost in Random ще го пробвам в ЕА плей, мерси, че ми каза, щях да го пропусна
The_Doctor46
Цитиране
02 септември 2021
Да,ще се чака за съжаление.Аз мислех ,че и някоя от другите ще се появи,я в xbox pass-a, я в connect-a,но дирек. Нищо де,да сме живи и здрави,все някога ще стигнем до всички,ако са добри ,разбира се.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
LethianDream
Цитиране
05 септември 2021
Returnal e GOTY! Баси, не очаквах така да ме хване, страховит rogue-lite шуутър, вдъхновен от Пришълецът Препоръчвам, дори заради нея само си заслужаваше да си взема петицата...
lyubohar
Цитиране
05 септември 2021
Тая roguelike мода хич не ме радва, май и Deathloop ще е с такава структура
Dandelion - Still The Best Romance Choice
Цитиране
06 септември 2021
lyubohar
Цитиране
07 септември 2021
Аз не бях ги играл никога и първата ми хареса много.
LethianDream
Цитиране
07 септември 2021
Аз продължавам да играя Returnal, умрях около 50 пъти досега Започвам да разбирам каква краста са трудните игри, не знам дали е така в Dark Souls, предполагам е същата тегавина..Иначе историята на Returnal сцепва, основно я разкриваш по намерените лог-ове от твои предишни "смърти". Основен кандидат ми е за игра на годината, да видим Deathloop дали ще ми допадне по-нататък
logout
Цитиране
07 септември 2021
Returnal е като Dark Souls шутър. На мен ми допада и механиките като паразитите и повредите, допълнително трябва да си правиш сметка дали положителното от паразита си заслужава орицателното, както и това, че преценяваш дали да рискуваш с "заразен" предмет/сандък или уред, който да ти помогне да се прецакаш (или не) .
Когато си мислиш, че можеш да направиш нещо, и когато си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав.
lyubohar
Цитиране
07 септември 2021
С тая разлика, че в DS умираш 50 пъти на бос или трудна секция, но не започваш отначало, което за мен е голям минус.

@Lethian: препоръчвам ти Hades тогава, там е същата схема и беше игра на годината за много народ миналата година.

LethianDream
Цитиране
07 септември 2021
Любо, то това е якото, да започваш отначало, много по-истинско ти идва приключението. Още като бях малък и играех книги-игри, винаги съм се кефил да играя "честно" и си започвах отначало някой бос като ми одере кожата. Да не говорим, че в Returnal всяко начало е различно, защото картата ти се "разбърква" и винаги е различна като чудовища и разклонения.
Hades я пробвах, но нещо не можа да ме заплени така, вероятно заради сетинга- Returnal си е баш Пришълец и Прометей, взети заедно и направили секс с тези маме-тата едно време- дето един бос ти заема цялата карта и ти бълва "лайна" насреща Велико е усещането, а върха беше, че умрях единия път, забележи, като отворих контейнер, просто не бях видял, че паразитът ми взима кръв, като отварям контейнери Попсувах малко, затворих играта и ми мина
Rostik79
Цитиране
07 септември 2021
Аз само като видя на стрийм някой бос, който какато Lethian казва - пълни целия екран и получавам някакъв нервен тик, хаха. Малко ми напомня на старите аркади със самолетчета като Aero Fighter - там целия екран се пълни с точици-бомби от боса и как някои успяват да навигират без да ги уцелят, не знам.
Атмосферата наистина ми изглежда много силна - точно заради хард сай-фай визията + хорър елементи и даже малко Лъвкрафтско усещане. Бих искал да я играя някой ден, макар да не съм особен фен на соулс-механиките.
<
1
...
158
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.