Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
159
...
427
>
LethianDream
Цитиране
07 септември 2021
Рос, да, яко е, аз на първия бос точно й изпуках цялата кръв и радост вкъщи.. Хуя ми янко, това било първото превъплъщение, на второто си ме съсипа като стой та гледай Да, атмосферата е около 90% смесица между Пришълецът и Прометей, много е добра, а и самата героиня е няква откачалница, още като ти се явява родната къща насред чуждата планета и знаеш, че тая мацка не е добре и е за Kарлуково И пак стигаме до същината на великите творения- не е важно да направиш нещо мега оригинално, някой път е много по-добре да хванеш някоя база- в случая Гигер и да развиеш отделна история. Геймплеят също е много зарибяващ, иска се много мислене, да планираш какво влияние ти оказват паразитите и малигнънт контейнерите, не е така да пуцаш без мисъл като кол ъф дюти..
lyubohar
Цитиране
07 септември 2021
И цялото това FPS тегаво пуцане с почване отначало - с контролер. Не, мерси
Иначе Giger звучи супер, аз там си чакам Scorn, ама едва ли ще излезе някога като гледам...
nightwarrior
Цитиране
07 септември 2021
Ако можех да я играя с мишка и клавиатура, нямаше и за секунда да се замисля да я взема, с джойстика се опасявам, че ще хвърчи периферия из стаята. И преди някой да тръгне да спори, че с джойстик си е съвсем нормално, приемам го, аз обаче не мога(предполагам проблема е у мен). Чувствам се неадекватен и това в крайна сметка ми разваля кефа. Иначе играта изглежда баш по моя вкус, но уви.
morgoth_srs
Цитиране
08 септември 2021
Специално Returnal се играе много лесно с контролер. Казвам го като човек, който играе шутъри само с мишка и клавиатура
nightwarrior
Цитиране
08 септември 2021
Не знам, защо се играе лесно специално тя, каква е разликата? Смисъл шуутинга при конзолие го деля на два типа - или има толкова auto-aim че играта почти сама се играе или ми отнема тонове нерви та да направя нещо, дето с мишка и клавиатура ще го направя с лекота. Пробвах наскоро ремастера на Call of Duty Modern Warfare(беше пускан с ps+ преди време), ей щях да полудея, особено като имам предвид как съм я играл на РС.

Шуутинга за мен с контролер е като... да избирам ориз с боксови ръкавици. Ще стане, ама е далеч от идеалното. Пак казвам, може би проблемът е в мен, щото милиони хора нямат проблеми да стрелят с джойстик. Пък при мен го има фактора - не че не мога съвсем с джойстик, просто знам че иначе бих могъл повече и трябва да правя компромиси я с трудност, я с auto-aim и т.н., което дефакто ми убива кефа.

The_Doctor46
Цитиране
08 септември 2021
Аз преиграх Dishonored 1 и 2,за пореден път. Просто прекрасни игри,от този тип,които никога не ми омръзват и си ги преигравам периодично. Сега правих преиграване без уменията. Всичко на максимална трудност и беше доста тегаво на места.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
Rostik79
Цитиране
09 септември 2021
Сега цъкам The Sinking City и там стрелбата е ужасна с контролер на ПС4. И по принцип колкото и да се говори, физиката си е физика - не можеш да имаш същата моторика на контролер, каквато е на мишка.
Иначе при някои игри не е само от ауто-аима, nightwarrior. Поне така си мисля, че в режим на стрелба в някои игри движението по осите е различно, спрямо като се оглеждаш или вървиш, както и акселерацията играе голяма роля.

@The Doctor46 - тъкмо оня ден си взех пък Dishonored 2, че не съм я играл. Беше в PS Store за 5 или 6 лева.

BloodDagger
Цитиране
09 септември 2021
@The_Doctor46 Първата Dishonored е една от любимите ми игри и също като теб редовно я преигравам. Втората част така и не я започнах. Все се каня да я почна и нещо ми заема времето.
The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2021
Rostik,BloodDagger,играйте смело. Играта е страхотна.Има и dishonored the death of the outsider,стендалоун експанжън (предполагам знаете) ,който има връзка с втората част. Също е добър,но не колкото двете основни игри.
You can either fight at my side or get crushed under my heel, but you will not stand in my way
igra4
Цитиране
09 септември 2021
На Rage 2 даже аутоайма спрях, мн е удобно, кодеца също.
The_Doctor46
Цитиране
09 септември 2021
Днес стартирах Life is Strange:True Colors и играта започва много силно. Нищо общо с LIS 2, поне за сега. Озвучението и графиката също са на ниво. Надявам се да продължава в същия дух.
Art3mis
Цитиране
11 септември 2021
The_Doctor46 написа
Днес стартирах Life is Strange:True Colors и играта започва много силно. Нищо общо с LIS 2, поне за сега. Озвучението и графиката също са на ниво. Надявам се да продължава в същия дух.

Саунда мачка, когато пък започна на китарата Creep, направо се размазах.
Peshp
Цитиране
11 септември 2021
От три месеца разигравам Days Gone, Септември ми се отвори повече свободно време и взех повечко да я цъкам да я мина най-сетне. Играта като цяло ми хареса историята най-вече, геймплея беше простичък, ама смятам, че е достатъчен. Относно ниските кадри и графичните проблеми, които имах. Един ден реших да надуя графиките от medium на high-very high и взе че вървеше перфектно и малко ме е яд, че не го пробвах по-рано. До колкото знам така се получава като процесора е по-слаб от картата. Иначе скоро я свършвам и след нея ми се играе някой FPS, играеше ми се FC6, ама не е излезнала още или пък CyberPunk, но се притеснявам, че все още не достатъчно оправена, а това "задоволително състояние", в което го пишеше в някоя новина, не ми звучи добре. За това реших някоя по-старичка, ами Homefront: The Revolution. Изглежда интересна, чух за нея началото на годината, видях че и ревю има, на което имаше доста претиснителни забележки, но все пак мисля да я пробвам и се надявам да ми хареса.
lyubohar
Цитиране
12 септември 2021
Спокойно можеш да играеш Cyberpunk-а. Аз я изиграх още като излезе и за 90-на часа срещнах 1-2 незначителни визуални глича. Някои тук имаха повече бъгове, но пак казвам, това беше с най-ранните пачове и пак не беше нещо драматично. "Задоволително" за игра, на която толкова ѝ вдигнаха мерника, е равносилно на "върви почти перфектно" за всяка друга
nightwarrior
Цитиране
12 септември 2021
To това "задоволителното" мисля че заради конзолните версии, където за вече старото поколение положението беше леш на излизане. И аз я изиграх още като излезе без сериозни ядове, имах няколко визуални глича, но нищо да ми счупи играта. Вероятно като пуснат повече допълнителен контент, когато и да е това, ще я мина още веднъж.
<
1
...
159
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.