Парола
Парола (отново)
Имейл
Форум
Последна активност
<
1
...
167
...
427
>
Rostik79
Цитиране
27 септември 2021
Аз след известна пауза, се върнах към Metal Gear Solid: Phantom Pain и играта става все по-дълбока с всяка следваща мисия. Вече имам 30-тина часа, но съм едва на 9% и се появяват нови и нови гейм-механики. Някои даже все още не мога да чатна как работят. То не са ресурси, строежи на база, разработка на оръжия и екипировка, менажиране на екипи и специалисти, кон, куче, хеликоптер ... даже зоологическа градина се отключи. А имало и скрити механики - гледам, че на Снейк почнаха едни рогца да му растат на челото и почетох малко, че така става, ако убиваш много хора, но в самата игра и думичка няма за това.

Абе заглавието кефи. Плюс, че има як 80-тарски саундтрак с култови парчета, които може да си ги нагласяш да звучат от хеликоптера. Яко е като идва на помощ хеликоптера и от него да звучи Rebel Yell на Били Айдъл

Коджима го признавам като доста интересен и идеен творец.

LethianDream
Цитиране
27 септември 2021
Аз нещо зацепих на Deathloop и реших малко да разнообразя с Agents of Mayhem. Точно това ми трябваше, безмозъчна стрелялка с герои-олигофрени. Готиното е, че Volition знаят как да правят такива игри- Saints Row III ми е любимата част от поредицата. Кампанията в АоМ е идиотска, като трябва да убиеш К-поп сензация, някъв зализан певец ала Джъстин Биийбър и няква уирдо-откачалка (woman scorned), която е влюбена в програмирането (явно гавра с някоя пача във Volition). Неусетно мина времето уикенда Снощи почнах и новата Фифа 22,не виждам огромни и грандиозни промени, още от същото, нямам против, ще я поиграя по-солидно тези дни да видим пипнали ли са другите режими извън "златната кокошка" Ultimate Team.
@Рос, мерси за мини-ревюто на Phantom pain, ще взема да й хвърля един поглед, ако остане време
lyubohar
Цитиране
27 септември 2021
То "един поглед" на тая игра е колкото една цяла друга Тя играта почва да се разгръща сигурно след 10-15 часа вътре, а цялата е 50-на часа (само основната история)
LethianDream
Цитиране
27 септември 2021
Любо, нали знаеш, че аз имам проблем с "разгръщането", дори на любимо студио като Arcane докато ми се "разгърне" Deathloop- доста страдах
Mitko6000
Цитиране
27 септември 2021
Взех да преиграя Ghost Recon: Future Soldier. Много забавна игра, за разлика от последвалите шитове с отворен свят. Squad елементът ми е много по-приятен тук. Определно ми е любимата от поредицата.
Veluvian
Цитиране
27 септември 2021
@Mitko, да, Ghost Recon-а още беше в по - славните си времена, които приключиха с Future Soldier. И аз много ги играх преди години. Даже обичах най - стария GR в поредицата, в които имаше само първо лице, оръжието ти не се виждаше, а само един мерник и ми беше супер забавно да давам команди на хората си, но знаейки че умираме от един изтрел или най - много два. За времето си беше даже интересно.

@Rostik79, хубаво правиш с Метъл Гиъра, че му даваш шанс и ти е харесал. Дано покрай обсъжданията преди години не си попадал на някакви гигантски спойлери. Ще дойде момент, когато ще се натъкнеш на повтарящите се мисии, които изкуствено удължават играта, но някои от тях обаче ще има категоричен смисъл от преиграването им. Тя играта е точно затова толкова добра и разнообразна и среща критика, защото точно заради щипката липсващи неща можеше да е наистина дългоочаквания завършек на MGS вселената. Та за игране наистина си е супер, даже мултиплеърните извънредни мисии са интересни, които компенсират още по добре липсата на VR Missions, но се биеш реално срещу истински бази, построени от истински хора.
MGS Online ми беше труден. Едни руснаци ме смляха няколко пъти и ме отказаха.
За казуса с рогцата и с червеното лице - явно си Demon Snake и убиваш вразите, а не ги приспиваш или ги отвличаш. Имаше начини как да се намалят - мисля, че като почнеш да правиш точно обратното, стелт тактики и ги разпитваш когато ги хванеш зад гърба. Добавяха някакви точки heroism или нещо такова. Отдавна не съм я играл.
На играта като сингълплеър/основна история й трябваше още 10-15 процента уникални мисии и компетентен завършек на историята, за да се превърне в достойна класика. Това й куцаше като цяло. Други биха казали, че двата свята в които играеш липсват NPCта и са пусти, но за мен си беше окей.

lyubohar
Цитиране
27 септември 2021
LethianDream написа
Любо, нали знаеш, че аз имам проблем с "разгръщането", дори на любимо студио като
Викаш тамън ти се разгърна Deathloop и ти писна и го отеба
LethianDream
Цитиране
27 септември 2021
Дам Ще се върна по някое време, играта ме кефи
Rostik79
Цитиране
27 септември 2021
В интерес на истината имам доста игри, които не съм доизиграл, макар да са ми харесвали.
По някаква причина съм ги спрял. Може би съм почнал някоя друга, която ме е зарибила повече, не знам.
LethianDream
Цитиране
27 септември 2021
Не, в случая с Deathloop е друго, ще си я довърша, просто малко исках да изляза от шаблона.
Ростик, и аз съм като теб, доста игри започвам и малко завършвам. Просто предпочитам разнообразието като храна за "мозъка". Един ден играя, друг ден чета, трети гледам филм/сериал. И всичките ме обогатяват по един или друг начин. Изкуството е една цялост, не го разделям на "ниски" и "високи" жанрове като Чарчаро да каже, че книгата е велика, а филмът по нея сък-ва Ние с Любо си имаме друга закачка, че аз обикновено нямам праг на търпение и ако нещо не ми хареса първия половин час, директно отива в кофата (например Уичър 3).В случая с Deathloop не е така, просто си взимам "пауза" от нея
lyubohar
Цитиране
27 септември 2021
Аз също често почивам от игри, които ми харесват, и по-късно доигравам. Но не мисля, че имам окончателно зарязана игра, която ми харесва. Ако ми е харесала ще се доиграе задължително, ако не ми се играе вече - явно не ми е харесала
LethianDream
Цитиране
27 септември 2021
Примерно тези дни адски ми се играе някаква стратегия тип Цивилизация VI и ще си я подпукам довечера от Епик Стора (че там ми дойде фрий преди време) В началото на октомври ще излезе Phoenix Point за Бокса и сигурно и на нея ще налетя Ако знаете яки модерни стратегии (модерни-смисъл издадени тази или миналата година), давайте идеи.
lyubohar
Цитиране
27 септември 2021
Лошото на Civ6 е, че доколкото съм чел (6 не съм играл много) за пълното усещане ти трябват и експанжъните, иначе базовата игра е доста по-бедна спрямо пълния пакет. А те не са безплатни.

Иначе последната ми любима нова стратегия беше Anno 1800, но тя е сити билдър, знаеш. Но е адкси добра и красива.

Rostik79
Цитиране
27 септември 2021
Eх, цивилизацийките са ми много любима поредица, но силно ме спъва нервата като напредне играта и имаш купища единици и градове и в един момент почваш да се чудиш къде какво да произвеждаш и един ход вече може да отнеме доста време.
Отделно и бая четене има, че има много сложни и тънки механики, които честно казано далеч не успях да усвоя.
lyubohar
Цитиране
27 септември 2021
Така е, то Anno 1800 е същата работа - иска си четене за усвояване на тънките механики, защото също има доста
<
1
...
167
...
427
>
Нужно е да сте регистрирани, за да пишете във форума.